fbpx

Căutare

Share this article

După o pauză de la emisiunile televizate, Mihaela Rădulescu a revenit pe 9 septembrie pe micile ecrane, odată cu noul sezon al emisiunii Masked Singer, difuzată de Pro TV. Odată cu întoarcerea în ţară s-au reactivat însă şi poveştile despre viaţa ei personală, mariajul cu Felix Baumgartner fiind o dilemă constantă pentru unii oameni. Asta în condiţiile în care vedeta a mărturisit în repetate rânduri că nu are de gând să se mai căsătorească vreodată.

A vrut să ajungă gimnastă, dar a descoperit plăcerea televiziunii

Născută în vara lui 1969, la Piatra Neamţ, într-o familie de profesori, Mihaela Rădulescu a avut parte de o copilărie mai puţin obişnuită pentru cei mai mulţi. La 5 ani s-a apucat de gimnastică ritmică, iar asta i-a insuflat pasiunea pentru sport, pe care a păstrat-o toată viaţa. Dovadă stau şi postările ei din Social Media, dar şi silueta extraordinară pe care o afişează la cei 52 de ani ai săi. A continuat gimnastica de performanţă până în clasa a XI-a, fiind convinsă că aceasta este menirea ei. A întrerupt însă antrenamentele ca să se pregătească pentru Bacalaureat şi admiterea la facultate, iar atunci s-a schimbat şi focusul ei.

Mihaela Rădulescu în timpul unui antrenament, foto: wowbiz.ro

A mărturisit însă că, deşi iubeşte sportul, n-a înţeles niciodată de ce antrenamentele însemnau lovituri din partea antrenorilor şi nici de ce părinţii ei au acceptat să fie tratată în acest fel.

După terminarea liceului, Mihaela a dat admitere la Universitatea de Educaţie Fizică şi Sport. Ca să câştige bani îşi folosea maşina personală, un Oltcit, ca să facă taximetrie în Bucureşti, dar lucra şi ca instructor de fitness. Avea 20 de ani când a început Revoluţia, iar studenta de atunci nu a ezitat să iasă în stradă şi să ceară libertatea, alături de alţi colegi. Imediat după acest moment s-a angajat la Guvern, ca secretară a lui Dan Iosif şi visa să intre în Diplomaţie.

Mihaela Rădulescu în timpul Revoluţiei, foto: viva.ro

A început, de-a lungul anilor, 4 facultăţi: educaţie fizică, filologie, psihologie şi regie, însă nu a dus-o pe niciuna dintre ele la bun sfârşit. Viaţa avea cu totul alte planuri pentru ea, iar Mihaela înţelesese şi ea ce-şi doreşte: să crească pe scara socială.

Televiziunea, locul care a transformat-o în vedetă

În 1994 a pus pentru prima dată piciorul într-un platou de televiziune şi a înţeles că este făcută pentru asta. Prima emisiune pe care a prezentat-o la Tele 7abc a fost Nocturna pe 16 mm, însă Weekend abc a fost cea care a ajutat-o să se facă remarcată. Prezenta în fiecare duminică, vreme de 4 ore, o emisiune de divertisment devorată în acea vreme de public.

Foto: fanatik.ro

A trecut apoi pentru o vreme la Pro TV, unde a lucrat pentru matinalul realizat de Florin Călinescu, după care s-a mutat la Antena 1, unde emisiunea Duminica în familie a transformat-o în vedetă. 7 ani a moderat această producţie, după care a oscilat între diverse proiecte ale televiziunilor de top din România. A prezentat Steaua ta norocoasă şi Familia de 5 stele la Pro TV, a fost concurentă la Dansez pentru tine, prezentatoare la Ferma, jurat la Românii au talent şi acum, din nou jurat, la Masked Singer.

În 1998 a fost primul jurnalist român care a transmis în direct de la decernarea Premiilor OSCAR şi are în palmares interviuri de colecţie, cu oameni precum Benjamin Netanyahu, Phil Collins, Orhan Pamuk, Catherine Deneuve, Robert de Niro, Johnny Depp şi Julio Iglesias.

A regizat şi scris scenariul pentru 4 filme documentare, a regizat mai multe videoclipuri, dar şi câteva spectacole şi emisiuni. A jucat în 3 filme de lungmetraj şi o piesă de teatru şi a scris vreme de mai mulţi ani pentru Elle. A publicat şi 3 cărţi, una dintre ele devenind şi best seller.

Foto: libertatea.ro

În primăvara lui 2009 a decis să părăsească România, dispărând pentru o vreme din lumina reflectoarelor. De atunci revine în ţară pentru proiecte punctuale, însă a mărturisit că nu are nicio intenţie să se mute înapoi. De altfel, nu mai deţine nicio proprietate aici, locuinţa ei fiind la Monaco.

Iubirile Mihaelei Rădulescu

Viaţa sentimentală a Mihaelei Rădulescu a fost extrem de discutată din momentul în care aceasta a intrat în televiziune. S-au agitat mult spiritele pe tema numelui de familie, păstrat de la primul ei soţ, deşi căsnicia lor nu a durat prea mult. S-au căsătorit în decembrie 1988, iar la începutul lui 1990 erau deja despărţiţi. Mihaela a decis să păstreze totuşi numele, ca să nu mai revină la cel cu care trăise vreme de 19 ani, Ţiganu.

Bogdan Rădulescu, foto: playtech.ro

Odată cu celebritatea, fostul soţ a ieşit şi el la rampă cu acuzaţii multiple, unele legate de adulter, altele de faptul că tânăra era mereu prinsă în tot felul de activităţi şi mai rar, prezentă pe acasă. Nici participarea ei la Revoluţie nu i-a fost pe plac. Pe de altă parte, nici el nu are tocmai un trecut liniştit. Cunoscut drept un afacerist de succes, în 2014 Bogdan Rădulescu a fost condamnat la 2 ani şi 7 luni de închisoare pentru evaziune fiscală şi vânzarea de produse contrafăcute.

După despărţirea de primul soţ Mihaela Rădulescu ar fi început o relaţie cu Dan Chişu, cu care ar fi fost împreună vreme de 4 ani. Deşi relaţia nu a fost confirmată niciodată de vreunul dintre ei, apropiaţii spun că acesta a fost cel care a pregătit-o pentru viaţa de vedetă. Asta după ce ea a fost cea care l-a lăsat fără cuvinte când s-a oferit să prezinte un festival rămas brusc fără prezentatoare şi s-a descurcat impecabil.

Mihaela Rădulescu şi Dan Chişu, foto: agentiadepresamondena.com
Citeşte şi: A doua oară supraviețuitor al unui cancer de piele, Dan Chișu povestește experiența – LIFE.ro

Ajunsă deja vedetă, Mihaela Rădulescu pică în braţele unei alte celebrităţi naţionale, Ştefan Bănică jr. S-au căsătorit şi păreau un cuplu de vis: tineri, frumoşi, fiecare cu o carieră înfloritoare. Odată cu anunţul divorţului au apărut şi speculaţiile. De data aceasta el a fost cel despre care s-a spus că ar fi fost infidel, dar şi violent. Mulţi ani mai târziu Mihaela Rădulescu a ţinut să precizeze că nu s-a pus problema nici de una, nici de alta în mariajul lor şi că, pur şi simplu, relaţia lor nu a funcţionat.

Mihaela Rădulescu şi Ştefan Bănică, foto: playtech.ro

Soţul cu numărul 3 a fost omul de afaceri Elan Schwartzenberg, cu care a fost căsătorită vreme de 4 ani. Cu el a făcut şi unicul copil, Ayan, acum în vârstă de 17 ani. Au divorţat civilizat, a urmat apoi o perioadă în care cei doi şi-au aruncat acuzaţii care mai de care mai grave, după care au îngropat securea războiului, iar Elan a sprijinit-o să se mute cu băiatul lor la Monaco, departe de presa din România.

Mihaela Rădulescu, Elan şi Ayan Schwatzenberg, foto: bzi.ro

Depărtarea de ţară nu a împiedicat-o să-şi găsească noul iubit tot de aici, în persoana prezentatorului tv, Dani Oţil, cu 11 ani mai tânăr decât ea. În fapt, acesta a mărturisit că lucrurile s-ar fi înfiripat între ei înainte ca Mihaela să divorţeze pentru a treia oară. 6 ani au fost cei 2 împreună şi de data aceasta, pare-se că nu vedeta a fost cea care a ales ca relaţia să ia sfârşit. Mai mult, tot Dani Oţil a fost cel care a lăsat să se înţeleagă că Mihaela era extrem de geloasă şi devenise sufocantă.

Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil, foto: fanatik.ro

Un lucru este cert: vedeta nu a stat prea mult timp singură nici acum. A mers să îi ia un interviu paraşutistului austriac Felix Baumgartner, iar acesta a devenit pe loc interesat de ea. Deşi Mihaela a spus de multe ori că s-a ferit de bărbaţii de tip playboy, până la urmă a decis să-i dea o şansă celui care a devenit primul om din lume care a depăşit barierea sunetului fără să se afle într-un avion. Sunt împreună de 7 ani deja, iar în tot acest timp presa i-a despărţit şi căsătorit de nenumărate ori.

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner, foto: pinterest.com
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO