fbpx

Căutare

Share this article

Spui Monica Bellucci, oftezi adânc a admiraţie şi te gândeşti automat la una dintre cele mai frumoase femei care s-a văzut vreodată pe pământ. Doar că la actriţa italiană nu e vorba doar de frumuseţe, ci şi de atitudine, de felul în care şi-a trăit viaţa, de o blândeţe şi modestie rar întâlnite la o celebritate, aşa cum este ea. În urmă cu câteva zile a apărut un pictorial în care diva, în vârstă de 56 de ani acum, pozează alături de fiica ei de 16 ani. Monica Bellucci şi Deva Cassel au făcut senzaţie în pozele pentru Vogue.

Monica Bellucci şi Deva, fiica ei – Un pictorial de senzaţie

Fiica cea mare a actriţei italiene are acum 16 ani şi îi calcă pe urme mamei în ceea ce priveşte cariera de model. Sunt deja câţiva ani de când pozează şi filmează pentru companii de renume din întreaga lume. Nu e de mirare, pentru că e clar că în acest caz aşchia n-a sărit departe de trunchi, iar Deva a luat ce e mai frumos atât de la mama sa, cât şi de la tatăl ei, actorul francez Vincent Cassel.

Monica Bellucci şi Deva Cassel, foto: vogue.it

Acum Monica Bellucci şi Deva au acceptat pentru prima dată să pozeze împreună, pentru Vogue Italia. Iar fotografiile date publicităţii au devenit virale la scurt timp după apariţie.

Monica însăşi a dorit să facă gestul de a se da deoparte şi de a o lăsa pe Deva în lumina reflectoarelor. Să recunoaştem: a face loc celor care vin după noi nu este ceva ce vedem des. Aşa ă Deva şi cei 16 ani ai săi deschid un număr dedicat în totalitate vârstei sale.” – Emanuele Farneti, redactor-şef Vogue Italia

Tatăl Devei şi-a arătat şi el public încântarea şi mândria, distribuind şi el pe reţelele de socializare coperta cu cele 2.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VINCENT CASSEL (@vincentcassel)

Fotografiile cu cele 2 au extaziat o lume întreagă, dar nici comentariile deplasate n-au întârziat să apară. Ba că Monica e mai frumoasă – deşi ultima oară când am verificat, lucrul ăsta e relativ şi subiectiv – ba că Deva e banală şi dacă nu ar fi fost fiica celor 2 actori, n-ar fi avut nicio şansă în modelling. Tot despre Deva s-a spus că nu are nicio şansă să-şi depăşească părinţii, dar şi că e prea senzuală şi că a pozat nepotrivit pentru o poză de familie. Nici actriţa nu a fost însă iertată şi a fost acuzată că pozele sunt mult prea retuşate.

Monica Bellucci şi Deva Cassel, foto: vogue.it
Citeşte şi: Viața actriței Monica Bellucci, frumusețea italiană ce a cucerit Hollywood-ul. De la familia săracă, dar iubitoare, la cariera de avocat, model și până la cinematografie – LIFE.ro

Departe de comentarii şi acuzaţii, cele 2 sunt, fără urmă de îndoială, foarte frumoase şi nu se tem să arate asta. Până acum Deva nu s-a arătat interesată de a-şi urma părinţii şi pe platourile de filmare, însă momentan este oricum suficient de ocupată cu campaniile publicitare în care este implicată. La 16 ani este deja ambasador al brandului Dolce & Gabbana.

Deva Cassel, foto: ugolini.co.th

Monica Bellucci mai are o fată, Leonie, în vârstă de 11 ani, iar de când le-a născut pe ele, actriţa şi-a redus considerabil contractele pentru a le putea fi aproape.

read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO