fbpx

Căutare

Share this article

Se spune că aşchia nu sare departe de trunchi, iar asta nu e valabilă doar când vine vorba de lucruri negative. În familia Păunescu talentul pare că rămâne la fel de la o generaţie la alta. Andrei, unul dintre copiii poetului, a crescut cu Cenaclul Flacăra şi îmbină pasiunea pentru scris cu muzica, iar fiica sa, nepoata lui Adrian Păunescu, duce moştenirea culturală mai departe.

Nepoata lui Adrian Păunescu a primit voturile juriului şi publicului

La numai 6 ani, Adriana Păunescu a reuşit să impresioneze în momentul în care a urcat pe scena Next Star, în abia încheiatul sezon 10. Puştoaica a cântat o poezie compusă chiar de ea, iar în timpul acesta a şi desenat, fără să lase vreo clipă senzaţia că ar fi ceva prea complicat.

În acelaşi timp, în culise, părinţii ei cântau odată cu ea, emoţionaţi peste măsură. Andrei Păunescu o acompania la ukulele, chiar dacă sunetele nu ajungeau până pe scenă.

Fără să ştie iniţial că o au în faţa ochilor pe nepoata lui Adrian Păunescu, membrii juriului s-ar arătat încântaţi de reprezentaţia la care erau martori. Când Dan Negru le-a spus despre cine este vorba, laudele s-au amestecat cu o mulţime de emoţii.

Adriana Păunescu pe scena Next Star, foto: a1.ro

Porţi un nume minunat. E o responsabilitate. Să îl duci cu mândrie mai departe.” – Ştefan Bănică jr

Eu l-am cunoscut pe bunicul tău. Aveam 13 ani. A venit la Cenaclul Flacăra, la Oneşti. (…) A fost prima mea recunoaştere din partea cuiva atât de important şi de mare ca bunicul tău. El mi-a dat primul DA.” – Loredana Groza

Citeşte şi: George Nicolescu – cântărețul orb care a cucerit România pentru “Eternitate” – LIFE.ro

Trei de DA a primit şi Adriana Păunescu de la juraţi, iar publicul a votat-o şi el, copila intrând astfel şi în finala de popularitate a emisiunii. Intrat şi el pe scenă, la final, Andrei Păunescu a vorbit despre secretul talentului din familia lor.

Foto: a1.ro

Tata nu dădea sfaturi, ne lăsa să alegem. Când eram pe vapor i-am zis că vreau să sar în apă şi mi-a zis: Dacă te opresc acum nu vei fi niciodată un om liber. Şi am sărit. A fost un exerciţiu.” – Andrei Păunescu

Chiar dacă Adriana nu a câştigat în finală, copila a primit şi ea o lecţie importantă: că talentul îi este văzut şi apreciat.

Eşti visul bunicului tău. Cred că vei fi scriitoare.” – Loredana

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO