fbpx

Căutare

Share this article

Nepoata prințesei Diana, Lady Kitty Spencer, în vârstă de 30 de ani, s-a căsătorit cu multimilionarul Michael Lewis acum câteva zile, într-o ceremonie fastuoasă, privată, în cadrul căreia mireasa a purtat cinci rochii diferite.

Ceremonia a avut loc la casa din secolul al XVII-lea, construită în stil baroc, Villa Aldobrandini, din Frascati, Roma. Spencer este fiica fratelui mai mic al regretatei prințese, Earl Spencer, ceea ce înseamnă că este verișoară primară cu prințul William și prințul Harry. Fără vreo explicație oficială, potrivit publicației Hello!, verii miresei nu au participat la nuntă, însă printre invitați au fost unii dintre prietenii celebri ai miresei, inclusiv Pixie Lott și soția lui Idris Elba, Sabrina Dhowre Elba.

Citește și: Viața și secretele prințesei Diana. Ce a lăsat moștenire „prințesa inimilor” prințeselor Kate și Megan?

Pentru ziua cea mare, Spencer a purtat cinci rochii diferite, personalizate în atelierul de modă Dolce & Gabbana, o alegere firească pentru proaspăt căsătoriți, deoarece mireasa este model și ambasador global pentru brandul de lux italian. Pentru ceremonie, nepoata prințesei Diana a îmbrăcat o rochie de inspirație victoriană cu tăieturi dramatice la umeri, vârf de dantelă și mâneci lungi. Designerul Domenico Dolce a declarat pentru Tatler că Spencer dorea ca rochia ei principală să fie „destul de tradițională”, dar „atemporală”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Kitty Spencer (@kitty.spencer)

În timp ce Stefano Gabbana a adăugat că, deși a fost inspirată de dragostea ei pentru Italia, ea este, de asemenea, „o fată care este foarte atașată de originile sale, de Anglia; de moștenirea ei din epoca victoriană. Și, ca toți englezii, are o mare pasiune pentru tot felul de flori. ” În ceea ce privește celelalte patru rochii, Spencer a optat pentru diferite rochii și accesorii la modă, înfrumusețate cu flori. Și, deși poate fi „foarte atașată de origini”, ea a ales să renunțe la tradiționala Spencer Tiara, purtată anterior de mama ei, Victoria Lockwood, prințesa Diana și, mai recent, Lady Celia McCorquodale în zilele nunților lor.

nepoata prințesei Diana
Nepoata prințesei Diana

Citește și: 5 lucruri pe care le-am învăţat din The Crown despre monarhia britanică

Știrea că Spencer s-a logodit cu omul de afaceri sud-african în vârstă de 62 de ani a fost anunțată în ianuarie 2020, la șase luni după ce cuplul a fost văzut pentru prima dată împreună, în Hamptons.

nepoata prințesei Diana
Nepoata prințesei Diana alături de soțul ei

Nepoata prințesei Diana a explicat că și-a păstrat relația în mod intenționat foarte intimă, declarând pentru Town and Country UK în luna mai că nu are nimic de-a face cu nimeni altcineva. Ea a explicat: „Nu ar trebui să se facă o diferență între cazul meu și al oricui altcuiva. Pe cine iubesc sau nu iubesc, sau am o pasiune sau nu, sau am o întâlnire, nu știu de ce ar trebui să citească cineva asta. Atâta timp cât păstrez relația  sacră, atunci poate rămâne așa. De îndată ce nu o mai fac, nu cred că mai pot recupera ce am pierdut. „

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO