fbpx

Căutare

Share this article

Dacă unii nici nu se gândesc să o ia de la capăt cu un nou copil, după o anumită vârstă, pentru multe dintre vedetele de la Hollywood aceste griji nu există. Este şi cazul lui Nicolas Cage care la 58 de ani se pregăteşte să devină tată pentru a treia oară.

Nicolas Cage, logodnă prin FaceTime

Căsătorit pe 16 februarie 2021, pentru a cincea oară, Nicolas Cage a anunţat în urmă cu câteva zile că mai tânăra lui soţie este însărcinată. Acesta este cel de-al treilea copil al vedetei de la Hollywood.

Nicolas Cage şi Riko Shibata, foto: people.com

Fiul cel mare al lui Cage, Weston Cage, are 31 de ani şi este cu 4 ani mai tânăr decât actuala mamă vitregă. Este şi el actor şi producător şi pare să urmeze modelul tatălui său în ceea ce priveşte relaţiile romantice. Are deja 3 căsnicii la activ şi 4 copii.

Kal-El Coppola Cage, cel de-al doilea fiu al actorului, are 16 ani şi pare că îi calcă şi el pe urme în profesie. Are deja un film în palmares – Teen Titans GO! to the Movies – un film de animaţie pentru care şi-a împrumutat vocea unuia dintre personaje.

Nicolas Cage şi-a cunoscut proaspăta soţie în 2020, în Japonia, unde actorul a mers ca să filmeze pentru producţia Prisoners of the Ghostland. Riko Shibata este şi ea actriţă, iar cei 2 s-ar fi întâlnit prin intermediul unor cunoştinţe comune. S-au văzut, s-au plăcut, el s-a întors în America, ea l-a vizitat. Iar plecarea ei înapoi, în Japonia, a fost momentul în care Cage şi-a dat seama că nu vrea o relaţie la distanţă.

Actorul a mărturisit într-un interviu la radio, acordat chiar fratelui său, Marc Coppola că după ce iubita lui a părăsit ţara şi-a dat seama că nu vrea să stea fără ea şi că vrea să o ia de nevastă. A cerut-o de soţie pe FaceTime, printr-un apel video şi i-a trimis inelul de logodnă prin curier.

N-au amânat nunta prea mult, aşa că la începutul anului trecut cei doi şi-au rostit jurămintele. Data aleasă a fost una specială pentru Cage, fiind ziua de naştere a tatălui său, August Coppola. Ceremonia a fost extrem de restrânsă, în prezenţa familiilor celor 2 şi a avut loc la un hotel din Las Vegas. Mireasa a purtat un kimono japonez realizat manual, în timp ce actorul a îmbrăcat un smoking Tom Ford.

Nicolas Cage şi Riko Shibata, foto: pagesix.com

Nicolas Cage, 5 căsnicii, 3 copii

Cage a mai fost căsătorit de 4 ori, ultimul său divorţ având loc chiar la începutul anului 2020, cu puţin timp înainte să o cunoască pe Riko. Cea de-a patra căsnicie a fost şi cea mai scurtă. A ţinut doar 4 zile, iar actorul a precizat în cererea de divorţ că a fost beat în timpul ceremoniei şi că fosta soţie, Erika Koike, nu voia decât să aibă acces la banii săi.

Înainte de asta a fost căsătorit cu Alice Kim, cea mai lungă căsnicie a actorului de la Hollywood. 12 ani au fost căsătoriţi, din 2004 până în 2016, iar din relaţia lor a rezultat cel de-al doilea fiu al lui Cage, Kal-El. Actorul are o relaţie bună nu doar cu fiul său, ci şi cu fosta soţie, amândoi fiind prezenţi la ceremonia de anul trecut, de la Las Vegas.

Lisa Marie Presley, fiica legendei Elvis Presley, a fost cea de-a doua soţie a lui Cage. Mariajul a început în 2002 şi tot atunci s-a şi încheiat, după numai 3 luni cei 2 depunând actele de divorţ. Procesul a durat cu mult mai mult decât căsnicia, divorţul fiind pronunţat abia în 2004.

Nicolas Cage şi fiii săi, în 2015, foto: uk.movies.yahoo.com

Prima soţie a lui Cage a fost tot o actriţă, Patricia Arquette, iar căsnicia lor a durat 6 ani, până în anul 2001. Actorul avea deja la acel moment un fiu, pe Weston, din relaţie cu o altă actriţă, Christina Fulton.

Citeşte şi: Viața lui Nicolas Cage, actorul excentric pasionat de istoria Transilvaniei, cu 5 căsătorii la activ și…numărătoarea continuă – LIFE.ro
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO