O iubire ca în filme. Protagoniști Rami Malek și Lucy Boynton, actorii consacrați de ecranizarea poveștii de viață a lui Freddie Mercury - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Câți dintre noi nu am vrea să trăim o poveste de dragoste ca în filme? Cine nu și-ar dori să-și întâlnească iubirea absolut întâmplător și să aibă o relație asemenea celor pe care le-am văzut pe ecranul cinematografului?

Se pare că după ce au dat viață multor personaje, actorii Rami Malek și Lucy Boynton, chiar trăiesc o astfel de iubire și cu greu putem scoate de la ei amănunte picante. O țin doar pentru ei. Și, probabil că e absolut normal să fie așa, mai ales atunci când ești persoană publică și ți-e teamă că orice pas greșit ar putea să-ți ruineze fericirea.

Rami Malek Lucy Boynton

Rami Malek și Lucy Boynton sunt împreună de peste trei ani, dar au rămas cât se poate de discreți în privința relației lor de dragoste.

Citește și: Cine este actorul care îl joacă pe Freddie Mercury în Bohemian Rhapsody și care sunt cele mai bune filme cu Rami Malek

Anul trecut, Boynton și Malek au fost văzuți împreună la petrecerea de după premiera filmului No Time to Die din Londra și fanii vor să știe totul despre acest cuplu. Poate și de aceea Lucy Boynton și-a luat inima în dinți și a povestit într-un interviu recent faptul că ceea ce trăiește pare un vis frumos, dar și că mult timp s-a confruntat cu o stimă de sine scăzută din cauza atenției exagerate pe care a primit-o.

Cum s-au cunoscut Rami Malek și Lucy Boynton?

Rami Malek și Lucy Boynton s-au întâlnit pe platourile de filmare pentru Bohemian Rhapsody, în 2017, care a avut premiera în octombrie 2018. Malek juca rolul lui Freddie Mercury și Boynton a interpretat-o, alături de el, pe cea care i-a fost cea mai bună prietenă și sursa inspirației melodiei „Love of My Life”,  Mary Austin.

Luni de zile, cei doi actori au participat la conferințe de presă, petreceri, premiere, Săptămâna modei de la Paris și alte evenimente, dar nu au confirmat niciodată stadiul relației lor.

În aprilie 2018 au început să circule zvonuri că au o relație oficială, publicația US Weekly confirmând că sunt împreună după ce o sursă „din interior” a declarat: „S-au întâlnit în timp ce filmau Bohemian Rhapsody ,la Londra. El este atât de interesat de ea și o vizitează la Londra tot timpul”.

Rami Malek Lucy Boynton
Rami Malek și Lucy Boynton în filmul Bohemian Rhapsody,

În ciuda speculațiilor Rami Malek și Lucy Boynton au rămas muți, nedorind vreodată să dea curs zvonurilor.

Lucrurile s-au schimbat un an mai târziu, în ianuarie 2019, când Malek a sugerat că sunt mai mult decât prieteni, atunci când a acceptat Breakthrough Performance Award la Festivalul Internațional de Film de la Palm Springs.

El a spus: „Mulțumesc, Lucy Boynton. Ai fost aliatul meu, confidentul meu, iubirea mea. Mulțumesc mult”.

Declarațiile de dragoste continuă

Mai târziu în aceeași lună, au participat la Globurile de Aur, unde Rami Malek a câștigat premiul pentru cel mai bun actor pentru interpretarea sa din Bohemian Rhapsody. Cei doi au fost văzuți ținându-se de mână și îmbrățișându-se la petrecerea de după, a relatat Elle.

La decernarea premiilor Oscar, în februarie 2019, au confirmat că au o relație. Rami Malek a sărutat-o pe Lucy Boynton după ce a fost anunțat câștigător al premiului Oscarul pentru cel mai bun actor în rol principal și, când a urcat pe scenă, i-a oferit lui Boynton cea mai adorabilă declarație: „Lucy Boynton, tu ești inima acestui film”.

„Ești dincolo de un talent imens. Mi-ai cucerit inima. Mulțumesc mult.”

Cei doi au continuat să iasă împreună după premiile Oscar. În mai 2019, au participat împreună la prima lor Gală Met.

Într-un interviu cu Net-a-Porter, în septembrie 2019, Lucy Boynton a vorbit deschis despre succesul iubitului ei.

Rami Malek Lucy Boynton

„Este minunat să vezi oameni încântați de munca lui”

De curând, Lucy Boynton a vorbit despre relația lor și despre sentimentele prin care ea a trecut de când se iubesc:

„Sună atât de prostesc, dar chiar nu eram conștient de elementul public al relației noastre”, a spus Lucy în interviu, referindu-se la declarația ce i-a fost oferită în timpul decernării premiilor Oscar. „Tu doar absorbi milisecundă cu milisecundă ceea ce se întâmplă, apoi deodată auzi aplauze și realizezi că a fost un moment public, ceea ce este ușor ciudat”.

Imagini din acest articol ne-au fost furnizate de www.depositphotos.com.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO