fbpx

Căutare

Share this article

Că pisicile au cucerit internetul și rețelele de socializare nu mai este o noutate. În ultimii ani, mai multe feline au devenit adevărate fenomene pe Facebook sau Instagram. Dar nu s-au oprit numai aici: Grumpy Cat, de exemplu, a apărut în reviste, la televizor și în reality show-uri. Iată un top cu pisici celebre care au sute de mii de fani, sau chiar milioane, pe rețelele de socializare:

Pisici celebre: Grumpy Cat
Cu 8.5 milioane de fani pe Facebook și 2,7 milioane de followeri pe Instagram, Grumpy Cat a fost cea mai celebră pisică a ultimilor ani. Spre tristețea fanilor, simpatica pisică “morocănoasă” a murit anul acesta, din cauza complicațiilor de la o infecție urinară.

Pe numele ei “real” Tardar Sauce, Grumpy Cat s-a ales cu porecla de “pisica morocănoasă” din cauza aspectului sau neobișnuit, provocat de o formă rară de nanism. Grumpy Cat a devenit faimoasă pe internet, iar apoi a luat cu asalt și lumea televiziunii și a revistelor. A apărut în emisiuni ca Good Morning America, CBS Evening News sau American Idol.

Mai mult, și-a făcut apariția și în Burlacita, ediția americană, dar a vizitat și redacția Times, unde a făcut o ședință foto. Pisica a dat și un… interviu pentru Forbes 🙂 În 2012, Grumpy Cat a fost desemnată cea mai influentă pisică a anului. Presa britanică a scris că pisica le-a adus stăpânilor o avere de 100 de milioane de dolari!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Grumpy Cat (@realgrumpycat) pe

Pisici celebre: Choupette Lagerfeld

Pisica lui Karl Lagerfeld este una dintre cele mai răsfățate feline de pe planeta. Și cea mai bogată! După moartea creatorului de modă, aceasta a primit o parte din averea sa impresionantă. Neînfricată și răsfățată, Choupette a inspirat o colecție de genti și a apărut în mai multe ședințe foto. Birmaneza s-a bucurat tot timpul de un răsfăț regal, călătorind într-un avion privat și având mereu la dispoziție două însoțitoare. După moartea designerului, pisica a intrat în grija asistentei personale a lui Lagerfeld.

Pisici celebre: Venus, pisica cu două fețe

Aproape două milioane de oameni o urmăresc pe Instagram pe Venus, pisica cu două fețe. Venus este extrem de rară, stârnind uimirea oamenilor de știință cu înfățișarea sa. Pisica a devenit celebră pentru că jumătate din față o are neagră, iar cealaltă jumătate este portocalie. Un ochi este verde, iar celălalt albastru. Specialiștii spun despre Venus că ar fi o “himeră”, adică o pisică a cărei celule conţin două tipuri de ADN, lucru cauzat de contopirea a doi embrioni.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

There will be no working on Caturday Mom! ☝️☝️ #bosslady #alpha #cattitude #icalltheshots

O postare distribuită de Venus the Two Face Cat (@venustwofacecat) pe

Pisici celebre: Lil Bub

Cu trei milioane de fani pe Facebook și peste două milioane pe Instagram, Lil Bub este o pisică devenită celebră, ca și Grumpy Cat, tot datorită înfățișării sale bizare. Aceasta are tot timpul limba scoasă, deoarece are un maxilar inferior foarte mic și nu are dinți.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Even BUB poops. #goodjobbub

O postare distribuită de Lil BUB (@iamlilbub) pe

 

Pisici celebre: Colonelul Meow

Colonelul Meow a fost una dintre cele mai faimoase pisici de pe internet. O combinație de persană cu americană-himalayana, această pisică avea trăsături asemanatoate cu ale unui dictator, de unde și numele de Colonelul Meow. “Cea mai furioasă pisică din lume”, cum I se mai spunea, a murit în 2014 din cauza unor probleme cu inima. “Căpitanul” a ajuns și în Cartea Recordurilor pentru pisica cu cea mai mare blană.

Pisici celebre: Hamilton, pisica-hipster

E clar, fenomenul hipster s-a răspândit și în lumea pisicilor! Hamilton este exemplul cel mai grăitor. Simpatica pisică mustăcioasă face show pe site-urile de socializare, unde își etalează gusturile rafinate în materie de muzica și alte hobby-uri 🙂

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Merry Christmas from baby Hammy! #mustachecat

O postare distribuită de – Hamilton The Hipster Cat – (@hamilton_the_hipster_cat) pe

Pisici celebre: Monty

Peste 600.000 de oameni o urmăresc pe Monty pe Instagram. Pisica are un chip cu totul special din cauza unei anormalități cromozomiale: acesteia îi lipsește osul nazal. Monty este un ambasador al pisicilor cu nevoi speciale.

Pisici celebre: Garfi, nervoasa

Colonelul Meow are un urmaș pe măsură: Garfi pare la fel de furios ca el! Simpatica felina din rasa persană începe să cucerească încet, dar sigur rețelele de socializare cu chipul său morocănos.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Neighbor’s dog barked !!! How dare…

O postare distribuită de Garfi – Angry Cat (@meetgarfi) pe

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO