Pizza de 2.000 de dolari cu aur şi caviar. Aţi comanda aşa ceva? - LIFE.ro

Căutare

Share this article

O pizza pe vatră cu brânză englezească cu mucegai, foie gras, caviar Oscietra, trufe şi foiţe de aur de 24 de carate comestibile este noua vedetă a unui celebru restaurant din… Ei bine, nu, nu din Dubai sau altă ţară arabă faimoasă pentru excese, ci din New York.

Industry Kitchen este un restaurant pentru abordarea mdernă pe care o oferă preparatelor americane clasice, dar şi pentru priveliştea portului pe care o oferă celor care îi trec pragul. Chef-ul restaurantului, bucătarul Braulio Bunay, a creat această pizza din ingrediente aduse din zone specifice ale lumii: trufe şi foie gras din Franţa, caviar de pe malul Mării Caspice şi aur din Ecuador. Inspiraţia i-a venit din cartierul aflat în imediata apropiere a restaurantului: Wall Street. Şi astfel, s-a născut această pizza „luxury edition”.

Cei care vor să o guste trebuie să o comande cu 48 de ore în avans. De adăugat că 10% din preţul fiecărei bucăţi de pizza cu aur de 24 de carate se duce către o organizaţie umanitară care îi hrăneşte pe cei care nu îşi permit zilnic o masă. 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO