Povestea de dragoste dintre Victoria si David Beckham și secretele din spatele unui cuplu aproape perfect - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Povestea de dragoste dintre Victoria si David Beckham a făcut să curgă râuri de cerneală în cei peste 20 de ani de când tabloidele din lumea întreagă se întrec să ne ofere cât mai multe picanterii legate de acest cuplu. Au fost zeci de speculații, s-au încercat sute de ipoteze, însă nimic nu a stat în picioare. Cei mai suspicioși ar spune: „sigur e ceva la mijloc. Nu se poate ca cel puțin unul dintre ei să nu fi călcat măcar o dată strâmb”. Victoria e superbă, iar David Beckham a fost unul dintre cel mai doriți bărbați din lume. „Cum de nu a înșelat-o niciodată?” sau „Cum de nu a ieșit nimic la iveală?”. Ei bine, probabil nu au fost toate lucrurile roz în viața lor, dar în ce cuplu sunt așa? Cert este că par familiști convinși și de 22 de ani ne încântă cu imaginea lor la cele mai importante și interesante evenimente mondene.

Cum să nu vrei să scotocești prin amintiri și să afli cum sună povestea de dragoste dintre Victoria si David Beckham, de la început până în prezent?

Cum începe povestea de dragoste dintre Victoria si David Beckham?

Începe atunci când o Spice Girls se îndrăgostește de cel mai „hot” fotbalist al momentului. Și continuă cu cei doi care au devenit cel mai fashion și iconic cuplu al vremurilor moderne.

povestea de dragoste dintre Victoria și David Beckham
Victoria și David Beckham la MTV Music Awards. 2003

David și Victoria Beckham ne-au furat inimile în momentul în care au început să se întâlnească, în 1997. 22 de ani de căsnicie mai târziu, iată tot ce trebuie să știți despre povestea de dragoste dintre Victoria și David Beckham.

  • David Beckham și Victoria Beckham, născută Adams, s-au întâlnit pentru prima dată în 1997, la un meci de fotbal.
  • La un an după prima lor întâlnire, David i-a oferit un inel de logodnă.
  • Primul copil al cuplului s-a născut în martie 1999, iar ei s-au căsătorit patru luni mai târziu, pe 4 iulie 1999.
  • În cei 22 de ani de căsnicie, marele fotbalist și soția lui au primit în viețile lor încă trei copii și chiar și-au reînnoit jurămintele, în 2017.

1997: Povestea de dragoste dintre Victoria și David Beckham începe cu dragoste la prima vedere

Potrivit Victoriei, a fost cu adevărat dragoste la prima vedere. Cei doi s-au întâlnit prima dată în lounge-ul jucătorilor din Manchester United, moment povestit într-un număr din 2016 al publicației British Vogue. „În timp ce ceilalți jucători de fotbal stăteau la bar, bând împreună cu colegii lor, l-am văzut pe David stând deoparte cu familia sa. (El nu era nici măcar în prima echipă, în acea etapă – eu eram vedeta. Și avea un zâmbet atât de drăguț. Și eu eram apropiată de familia mea și m-am gândit cât de asemănători suntem.” În aceeași zi, David i-a cerut vedetei Spice Girls numărul de telefon, pe care ea i l-a scris pe un bilet de avion Londra-Manchester.

Cea mai dulce parte? David a păstrat acel bilet până în ziua de azi!

povestea de dragoste dintre Victoria și David beckham
Spice Girls. Foto: Shutterstock

25 ianuarie 1998: Anunțul logodnei

La un an după ce s-au cunoscut, fotbalistul și vedeta pop și-au anunțat logodna. David a cerut-o în căsătorie pe Victoria oferindu-i un inel cu diamant, în valoare de 85 de mii de dolari.

povestea de dragoste dintre Victoria și David beckham
Victoria și David Beckham în momentul anunțului logodnei lor. Foto: Brides.com

4 martie 1999: Nașterea lui Brooklyn

Cu patru luni înainte de nunta planificată pentru vara aceluiași an, în viața cuplului perfect apărea primul copil: micuțul Brooklyn Beckham.

4 iulie 1999: Cea mai faimoasă nuntă a anilor 90

David și Victoria s-au căsătorit pe 4 iulie 1999 și au spus „Da” în fața a doar 29 de oaspeți, la Castelul Luttrellstown, din afara Dublinului. Victoria purta o rochie de mătase plisată semnată Vera Wang și o diademă de aur de 18K, în timp ce David purta un costum alb. Cei doi s-au schimbat apoi în ținute purpurii, îndrăznețe și au sărbătorit cu încă 230 de invitați – inclusiv colegele miresei, Spice Girls!

povestea de dragoste dintre Victoria și David beckham
Victoria și David Beckham la nunta lor, alături de celelalte membre ale formației Spice Girls. Foto: Pinterest

1 septembrie 2002: Nașterea micuțului Romeo

În toamna anului 2002 a venit pe lume cel de-al doilea copil menit să întregească povestea de dragoste dintre Victoria și David Beckham, Romeo James Ceckham.

Aprilie 2003: Mutarea la Madrid

În 2003, David Beckham a semnat un contract cu clubul de fotbal Real Madrid și astfel că întreaga familie, formată acum din patru membri, s-a mutat în Spania.

povestea de dragoste dintre Victoria și David beckham
David Beckham pe vremea când juca la Real Madrid. Foto: Shutterstock

20 februarie 2005: Nașterea lui Cruz

La trei ani după mutarea în frumosul Madrid, a venit pe lume Cruz David Beckham, al treilea fiu al cuplului.

Iulie 2007: Noua casă din L.A.

După câteva sezoane în care a jucat pentru Real Madrid, David s-a alăturat echipei de fotbal LA Galaxy, lucru ce a obligat familia la o nouă mutare, de această dată peste ocean. Și ca să se simtă bine veniți, Tom Cruise și Katie Holmes au dat o petrecere de bun venit în cinstea faimosului cuplu britanic, la care au fost invitate numai vedete.

povestea de dragoste dintre Victoria și David beckham
Victoria și David Beckham, la aterizarea pe aeroportul din L.A. Foto: Shutterstock

29 aprilie 2011: Cea mai frumos îmbrăcată invitată la o nuntă regală

Victoria și David Beckham au participat la nunta regală dintre prințul William și Kate Middleton. Acest moment a solidificat statutul Victoriei de trendsetter în modă, fiind îmbrăcată într-un costum albastru marin, prin care i se vede foarte bine sarcina.

povestea de dragoste dintre Victoria și David beckham
Victoria și David Beckham la nunta prințului William cu Kate Midleton. Foto: Marie Claire

10 iulie 2011: Nașterea singurei fete a cuplului

Pe 10 iulie 2011, Victoria și David și-au întâmpinat cel de-al patrulea copil, prima lor fiică, Harper Seven Beckham.

Iulie 2014: Înapoi în Marea Britanie

Familia Beckham s-a mutat înapoi în Marea Britanie în vara anului 2014. Ei au cumpărat o casă de mai multe milioane de dolari în Holland Park din Londra, pe care au renovat-o aproape în întregime pentru a se muta definitiv în ea, de această dată fiind în număr de șase.

Ianuarie 2017: Povestea de dragoste dintre Victoria și David Beckham – Reînnoirea jurămintelor

La 18 ani de la nuntă, David și Victoria și-au reînnoit în secret jurămintele, în casa lor din Londra. Fotbalistul a dat câteva detalii despre această ceremonie intimă, într-o emisiune la radio. „Rămânem împreună pentru că ne iubim și pentru că avem patru copii minunați”, a spus el.

19 mai 2018: O altă nuntă regală

Purtând un alt costum chic, de un albastru intens, Victoria a ajuns la nunta prințului Harry cu Meghan Markle, ținându-se de mână cu soțul ei, David Beckham.

povestea de dragoste dintre Victoria și David beckham
Victoria și David Beckham la nunta prințului Harry cu Meghan Markle. Foto: in Style
Citește și: Povestea de dragoste dintre Prințul Harry și Meghan Markle de la început și până în zilele noastre

4 iulie 2019: Povestea de dragoste dintre Victoria și David Beckham după 20 de ani de căsnicie. Și numărătoarea continuă!

povestea de dragoste dintre Victoria și David beckham
Victoria și David Beckham după 20 de ani de căsnicie. Foto: Hello Magazine

La cea de-a douăzecea aniversare a căsătoriei, cuplul a sărbătorit cu un tur privat la Le Château de Versailles, un monument istoric francez care îi găzduia odinioară pe regele Ludovic al XVI-lea și pe regina Maria Antoaneta. „Cea mai incredibilă vizită într-o zi foarte specială”, a scris ea pe Instagram. „Mulțumesc tuturor celor care l-au făcut atât de memorabil și familiei și tuturor prietenilor noștri pentru că ne-au sprijinit întotdeauna. Nu-mi vine să cred că au trecut 20 de ani!”

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO