Povestea nevăzută a lui Lady Violet din Bridgerton: cum arată povestea de dragoste dintre Regina Charlotte și Regele George? Interviu exclusiv cu actrița Ruth Gemmell - LIFE.ro
Mergi la conținut

A apărut mult așteptatul serial prequel Queen Charlotte: A Bridgerton Story care aduce la viață o nouă versiune a universului Bridgerton. Centrat pe ascensiunea reginei Charlotte către faimă și putere, acest prolog al universului Bridgerton spune povestea căsătoriei între tânăra regină și regele George, care a dat naștere unei mari povești de iubire, dar și unei schimbări în societate. Ea a dus la apariția înaltei societăți moștenite de personajele din Bridgerton. Iar noi am avut ocazia să vorbim, în exclusivitate, cu Ruth Gemmell (Lady Violet Bridgerton) despre acest proiect. 

Despre Queen Charlotte: A Bridgerton Story, Shonda Rhimes, creatoarea, realizatoarea și producătoarea executivă a serialului declară: „Mi-a făcut mare plăcere să abordez povestea de dragoste dintre Charlotte și regele George. A fost fascinant. Și mi-am dorit să arăt oamenilor cum este o asemenea iubire, chiar dacă publicul știe deja unde se ajunge ulterior. Acest lucru mi s-a părut o adevărată provocare. În plus, am vrut să pătrund în mintea lui Lady Danbury și să înțeleg cum s-a transformat ea în acea Lady Danbury pe care cu toții o cunoaștem și o iubim. Și asta mi s-a părut captivant. Povestea lui Violet ține mai mult de perioada în care se desfășoară acțiunea din serialul Bridgerton decât de trecut, dar evenimentele din trecut au influențat major ceea ce s-a petrecut în perioada respectivă”. Dar să vedem ce spune Ruth Gemmell (Lady Violet Bridgerton) despre această producție:

Ce părere ați avut atunci când ați auzit prima dată că universul BRIDGERTON urma să fie extins prin intermediul serialului REGINA CHARLOTTE și că urma să fie explorată această perioadă anterioară celei din sezoanele deja cunoscute?

Momentul în care am înțeles că Shonda urma să extindă întregul univers Bridgerton a fost unul extraordinar. Citisem cel de-al nouălea volum al Juliei Quinn, în care Violet face o mică incursiune în trecut și, când am văzut că Shonda a preluat ideea și ceea ce a făcut cu ideea respectivă și cu regina Charlotte, am fost extrem de încântată.

Bridgerton
Ruth Gemmell este Lady Violet Bridgerton

Cum a fost momentul în care le-ați urat bun venit noilor membri ai distribuției în marea familie BRIDGERTON?

A fost minunat să-i primim pe toți acești actori mai tineri în marea familie BRIDGERTON. Ar fi fost grozav dacă am fi putut lucra toți la un loc, dar programul nu ne-a ajutat. Cât despre mine, pot să spun că nu mi-aș fi dorit să colaborez, de exemplu, cu Connie Jenkins-Greig la personajul Violet pentru că, din punctul meu de vedere, scenariștii, regizorii și publicul o cunosc pe Lady Violet drept o femeie mai matură. Nu mi-aș fi dorit să mă amestec în procesul ei de creație și este captivant să-i vedem pe toți apropiindu-se cu energia caracteristică fiecăruia de aceste personaje.

Citește și: 10 lucruri pe care nu le știai despre Bridgerton, cel mai de succes serial Netflix

Ne puteți vorbi puțin despre temele abordate în privința lui Violet Bridgerton în serialul REGINA CHARLOTTE?

Mi se pare absolut încântător faptul că avem ocazia să vedem că, pentru Violet, viața nu s-a terminat și că această femeie nu este doar mamă, ci un personaj mult mai complex.

Avem ocazia să observăm într-o mai mare măsură relația dintre Violet și Lady Danbury. Cum evoluează prietenia dintre ele pe parcursul serialului?

Este minunat că avem ocazia să explorăm mai mult prietenia dintre Lady Danbury și Lady Violet. Vedem cum se naște această prietenie adevărată și cum aspectele formale dintre ele se estompează. Publicul le va vedea făcându-și confesiuni una alteia, dar vor exista și momente în care vor alege să nu facă acest lucru. Practic, este vorba despre o prietenie adevărată.

Ruth Gemmell
Ruth Gemmell, actrița din Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Costumele sunt un element foarte important în universul BRIDGERTON. Aveți vreo ținută preferată în acest serial?

În privința costumelor, mi se pare minunat că, acțiunea desfășurându-se iarna, abordarea lui Lyn Paolo include culori mult mai închise, pe care eu le prefer. Iar ținuta mea preferată este cea pe care o port la operă. Cred că este superbă și absolut uluitoare.

Pentru că REGINA CHARLOTTE ne dezvăluie mai multe despre universul monarhiei, avem ocazia de a vedea și mai multe bijuterii. Aveți vreo bijuterie preferată dintre cele pe care le purtați în serial?

M-am îndrăgostit de cerceii și colierul pe care Adjoa le poartă la operă. Acestea mi s-au părut niște bijuterii superbe și foarte strălucitoare, care reușeau să-i pună foarte bine în valoare ochii. E posibil să le șterpelesc.

Pe Tom Verica îl cunoașteți datorită contribuției sale la BRIDGERTON, iar în cazul serialului REGINA CHARLOTTE, el este unicul regizor. Cum a fost colaborarea cu el la acest serial?

Tom Verica este într-o foarte măsură un regizor orientat către actori. Este el însuși actor și ne înțelege foarte bine munca. Deja îl cunosc demult datorită serialului BRIDGERTON și este o adevărată plăcere să lucrez cu el. Știe să asculte, se implică, menține o atmosferă calmă pe platou și este amuzant. Într-un cuvânt, este extraordinar.

Bridgerton
Queen Charlotte: A Bridgerton Story aduce la viață o nouă versiune a universului Bridgerton

Cum v-ați simțit lucrând la acest serial și știind că partea care se desfășoară în perioada în care se petrece și acțiunea din BRIDGERTON se va concentra atât de mult asupra lui Violet, Lady Danbury, Brimsley și, desigur, asupra reginei Charlotte?

A fost minunat că am fost invitați să ne implicăm în proiectul REGINA CHARLOTTE. A fost vorba despre patru personaje: regina Charlotte, care are parte de un fir narativ extraordinar, Danbury, Brimsley și cu mine. A fost absolut încântător și un mare privilegiu.

Cu ce sperați că va rămâne publicul după ce va viziona serialul REGINA CHARLOTTE?

Sper din tot sufletul că, prin intermediul serialului REGINA CHARLOTTE, publicului i se va deschide o mică fereastră spre viețile acestor femei și spre viața lui Brimsley. Sper, de asemenea, că spectatorii vor profita de ocazie și vor descoperi o nouă poveste de dragoste. Cu aceste lucruri aș vrea să rămână publicul și cred că așa se va și întâmpla.

Share this article

Pe aceeași temă

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora