Povești de dragoste neașteptate: nimeni nu le dădea nicio șansă, dar relațiile lor au rezistat peste ani - LIFE.ro
Mergi la conținut

Povești de dragoste neașteptate: nimeni nu le dădea nicio șansă, dar relațiile lor au rezistat peste ani

Povestile de dragoste traditionale sunt adesea previzibile si, desi au farmecul lor, uneori iti face bine sa iesi din cotidian si sa te lasi condusa intr-o poveste care iti da peste cap toate credintele despre dragoste. Iubirile neconventionale au un farmec unic, pentru ca ne prezinta posibilitatile nemarginite ce se nasc intre doi oameni care dezvolta sentimente unul pentru celalalt in cele mai neobisnuite circumstante.
Share this article

Poveștile de dragoste tradiționale sunt adesea previzibile și, deși au farmecul lor, uneori îți face bine să ieși din cotidian și să te lași condusă într-o poveste care îți da peste cap toate credințele despre dragoste. Iubirile neconvenționale au un farmec unic, pentru că ne prezintă posibilitățile nemărginite ce se nasc între doi oameni care dezvoltă sentimente unul pentru celălalt în cele mai neobișnuite circumstanțe.

Simon Cowell și Carmen Electra

Din 2012 până în 2013, toată lumea a fost atât de confuză în legătură cu cuplul de celebrități Simon Cowell și modelul Playboy Carmen Electra. Cu toate acestea, perechea nu a durat mult, au venit rapoarte că Electra l-a prins pe Cowell în pat cu acum logodnica sa Lauren Silverman.

Alanis Morissette și Ryan Reynolds

Alanis Morissette și Ryan Reynolds au început să se întâlnească în 2002, după ce s-au întâlnit la petrecerea de naștere a lui Drew Barrymore, logodându-se doi ani mai târziu, în 2004. Cu toate acestea, au ajuns să renunțe la asta în 2007, Morisette scriind albumul ei iconic Flavours of Entanglement despre povestea lor de dragoste.

Citește și: Povești de dragoste între actori români: marii rivali care s-au căsătorit cu aceeași femeie

Nicole Kidman și Lenny Kravitz

Prima relație serioasă a lui Nicole Kidman după divorțul ei de Tom Cruise a fost cu Lenny Kravitz în 2003. S-au întâlnit timp de aproximativ șase luni și au rămas prieteni grozavi după aceea.

Tom Cruise și Cher

Știm că Cher iubește un bărbat mai tânăr, iar la începutul carierei sale în 1985, Tom Cruise s-a întâlnit cu icoana de la Hollywood. „El a fost în top cinci [al îndrăgostiților]. Nu este o listă lungă, doar o listă bună”, a dezvăluit Cher. „Ar fi putut fi o mare poveste de dragoste, pentru că eram înnebunit după el.”

Zoë Kravitz și Channing Tatum

Deci, avem atât de multe întrebări când vine vorba de această noapte de întâlnire. Zoë Kravitz și Channing Tatum au stârnit zvonuri despre întâlniri la începutul anului 2021, dar le-au închis rapid. Dar au apărut din nou în august și de atunci cei doi sunt împreună. Și sincer, așteptăm să vedem ce se întâmplă în continuare.

Macaulay Culkin și Mila Kunis

Vedeta emisiunii din anii 70, Mila Kunis și Macaulay Culkin s-au întâlnit timp de nouă ani, începând cu dragostea lor în 2002. Și-au păstrat relația incredibil de privată de public, terminând cu o despărțire „oribilă”. Într-un interviu acordat Women’s Health din 2009, Kunis a spus: „Am crescut împreună. Găsești o piatră stabilă în viața ta și asta este tot ce ai nevoie. Avem suișuri și coborâșuri, dar trecem prin ele.”

Citește și: 5 povești de dragoste cu adevărat emoționante și inspiraționale

Katharine McPhee și David Foster

În ciuda faptului că ambii sunt cântăreți de succes, diferența de vârstă a lui Katharine McPhee și David Foster este principalul lucru care șochează oamenii. Dar chiar dacă se despart de peste 30 de ani, par atât de fericiți cu copilul lor Rennie.

Olivia Wilde și Harry Styles

Olivia Wilde a șocat lumea în ultimul an nu o dată, ci de două ori. În primul rând, dând vestea că ea și iubitul de multă vreme Jason Sudekis s-au despărțit, apoi au împărtășit că a devenit foarte serioasă cu cântărețul Harry Styles de-a lungul anului 2021. Suntem încă șocați de fiecare dată când auzim o actualizare de la noile păsări de dragoste.

Zach Braff și Florence Pugh

Oamenii au avut o mulțime de lucruri de spus în 2019, când Florence Pugh și alumul Scrubs Zach Braff au început să se întâlnească. Mulți au crezut că diferența lor de vârstă de peste 20 de ani este un steag roșu, dar ea a aplaudat de fiecare dată pe cei care urăsc. Deși nu am văzut niciodată această pereche venind, sunt sincer super drăguți și ne place să le vedem pe cronologie.

Citește și: Dragostea la curtea regală: povești de dragoste cu prinți și prințese moderne

Jessica Biel și Chris Evans

În 2001, înainte ca Chris Evans să devină Căpitanul America și Jessica Biel să-l cunoască pe Justin Timberlake, cei doi s-au întâlnit de aproximativ cinci ani. Și Biel a spus că lucrurile sunt foarte serioase.

Sursa foto: Facebook

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora