Recomandări de seriale: Recenzii, noutăți și analize ale celor mai populare seriale ale momentului - LIFE.ro
Mergi la conținut

Recomandări de seriale: Recenzii, noutăți și analize ale celor mai populare seriale ale momentului

Serviciile de streaming sunt cunoscute pentru că au seriale demne de premii, dar și o mulțime de prostii. Ghidul nostru pentru cele mai bune emisiuni TV de pe Netflix este actualizat săptămânal pentru a vă ajuta să vă dați seama ce seriale ar trebui să mutați în partea de sus a cozii. Nu toți sunt câștigători siguri – și ne place o bijuterie mai puțin decât evidentă – dar toți merită timpul tău.
Share this article

Serviciile de streaming sunt cunoscute pentru că au seriale demne de premii, dar și o mulțime de prostii. Ghidul nostru pentru cele mai bune emisiuni TV de pe Netflix este actualizat săptămânal pentru a vă ajuta să vă dați seama ce seriale ar trebui să mutați în partea de sus a cozii. Nu toți sunt câștigători siguri – și ne place o bijuterie mai puțin decât evidentă – dar toți merită timpul tău.

Simți că ai urmărit totul din această listă? Încercați ghidurile noastre pentru cele mai bune filme de pe Netflix pentru mai multe opțiuni. Și dacă ați terminat deja Netflix și aveți nevoie de o nouă provocare, consultați alegerile noastre pentru cele mai bune emisiuni de pe Amazon Prime și cele mai bune seriale Disney+.

Beef

Ai fost vreodată blocat în trafic? S-a întâmplat vreodată când ai o zi foarte proastă? Ai vrut vreodată să mergi pe jos, să alungi persoana și să o faci să plătească?! Apoi, după câteva respirații adânci, carnea de vită este spectacolul pentru tine. Este o supapă de presiune pentru fiecare nemulțumire măruntă pe care ați suferit-o vreodată, urmărind-o pe bogata Amy (Ali Wong) și pe Danny (Steven Yeun) care se luptă în timp ce escaladează o întâlnire de furie pe drum într-o căutare alimentată de răzbunare pentru a-l distruge pe celălalt.

Citește și: Senzualitate și seducție: Cele mai bune filme erotice din toate timpurile

Cu toate acestea, Beef este mai mult decât un thriller de răzbunare la nivelul întregului oraș – este o privire aprinsă asupra cât de zdrobitoare poate fi viața modernă, în special în cadrul ei din LA, unde bogăția extravagantă se confruntă cu sărăcia inevitabil și se pare că nimeni nu este cu adevărat fericit. Parțial dramă, parțial terapie, Beef este un exemplu prost de soluționare a conflictelor, dar un ceas cathartic binge care rezonează în mod clar – așa cum demonstrează numărul tot mai mare de premii, inclusiv Globul de Aur pentru cea mai bună serie limitată.

Seriale ale momentului: Concierge Pokémon

Nu, stai, revino! Vorbim serios – Pokémon Concierge este una dintre cele mai încântătoare și inventive oferte care a ajuns pe Netflix de-a lungul timpului. Spre deosebire de seria anime de zeci de ani care prezintă căutarea lui Ash Ketchum și Pikachu de a fi cei mai buni cum nimeni nu a fost vreodată, acest delicat serial stop-motion îl urmărește pe Haru (cu vocea lui Karen Fukuhara din The Boys), un nou concierge la o stațiune de catering pe insulă la Pokémon.

Concierge Pokémon

Fiecare dintre cele patru episoade oferă întâlniri capricioase cu creaturile titulare, pe măsură ce Haru învață să aibă grijă de oaspeții ei și de ea însăși, în acest proces. Este adorabil fără efort și ciudat de relaxant de vizionat, dar reușește să evite să se simtă îndoielnic sau twee. Conține chiar și un avertisment pentru „scene intense din punct de vedere emoțional”, așa că pregătește-te ca sforile inimii tale să fie smulse.

The Brothers Sun

Când Eileen Sun a emigrat în California împreună cu fiul ei tânăr Bruce, ea a crezut că și-a lăsat viața violentă ca parte a unei familii criminale din Taiwan, împreună cu fiul ei cel mare, Charles. Ani mai târziu, vechea ei viață se ciocnește de noua ei când o încercare de lovire asupra tatălui băieților îl aduce pe Charles în LA pentru a proteja familia extinsă de o mulțime de asasini, atragându-l pe Bruce nebănuit în afacerea familiei în acest proces.

Îmbinând acțiunea zdrobitoare și fulgerătoare cu comedia de conflict cultural, The Brothers Sun o vede pe Michelle Yeoh (Everything Everywhere All Once) într-o formă fenomenală ca matriarha de neclintit a familiei, în timp ce Justin Chien și Sam Song Li au o chimie fantastică ca frații nepotriviți Charles și Bruce.

Seriale ale momentului: Loudermilk

Ceva un hit de ani de zile – primele două sezoane au debutat pe canalul de televiziune cu plată de la AT&T, acum dispărut, Audience, în 2017, înainte ca al treilea sezon să apară pe Amazon – toate cele trei sezoane ale acestei comedii sumbre sunt acum disponibile pe Netflix.

Loudermilk

Ron Livingston joacă rolul lui Sam Loudermilk, un fost critic muzical vitriolic și alcoolic în recuperare, care se dovedește aproape patologic incapabil să-și țină limba atunci când se confruntă cu micile frustrări ale vieții – un tip de personalitate posibil nepotrivit să-i conducă pe alții prin grupuri de sprijinire a dependenței. Este întuneric pe alocuri, iar caracterul său central este în mod deliberat improbabil, dar scrierea inteligentă și performanțe mai inteligente transformă acest lucru într-un fel de anti-Frasier acerb.

Scott Pilgrim decolează

Adaptat după îndrăgita serie de romane grafice de Bryan Lee O’Malley, animat de unul dintre cele mai interesante și dinamice studiouri din Japonia și exprimat de întreaga distribuție a adaptării live-action a regizorului Edgar Wright din 2010, Scott Pilgrim Takes Off ar fi avut aur de cult, chiar dacă a fost o relatare directă a bătăliilor leneșului său eponim împotriva celor șapte foști răi ai iubitei Ramona Flowers.

Scott Pilgrim decolează

Cu toate acestea, într-o lume lipsită de surprize, acest lucru include întorsături ucigașe încă de la primul episod, făcând un spectacol la fel de proaspăt și interesant ca întotdeauna. A spune orice altceva l-ar strica – doar uită-te.

Seriale ale momentului: Yu Yu Hakusho

Toată lumea credea că Yusuke Urameshi era un ticălos care face probleme, așa că atunci când a murit salvând un copil să nu fie lovit de o mașină, acel act de eroism de ultimă oră a fost atât de neobișnuit încât îi aruncă până și judecata finală. Scutit de iad, dar nu și-a câștigat un loc în rai, Yusuke este, în schimb, reînviat pe Pământ ca „detectiv spiritual”, însărcinat cu vânătoarea de fantome și demoni care au scăpat în planul viu.

Yu Yu Hakusho

Bazat pe manga de Yoshihiro Togashi, Yu Yu Hakusho nu ajunge la înălțimile înalte scalate de One Piece, dar se află cu siguranță în eșaloanele superioare ale adaptărilor live-action ale Netflix de anime și manga – un thriller de acțiune supranatural distractiv care oferă o viziune unică asupra lumii spiritelor și include câteva secvențe de acțiune fantastice, pe măsură ce eroul reticent se confruntă cu noile sale responsabilități. La cinci episoade strânse, este o explozie ușor de înghițit.

Sweet Home

Bazat pe webcomicul coreean al lui Kim Carnby și Hwang Young-chan, Sweet Home oferă o viziune foarte diferită asupra vremurilor de sfârșit apocaliptice – mai degrabă decât pandemiile, dezastrele sau chiar zombi, acest lucru presupune un sfârșit al lumii provocat de transformarea oamenilor în grotesc. monștri, fiecare unic și aparent bazat pe cele mai profunde dorințe ale lor atunci când erau oameni.

Primul sezon a fost un masterclass de groază claustrofobă, în calitate de locuitori ai unui bloc de apartamente izolat și degradat – în principal adolescentul sinucigaș Cha Hyun-soo (Song Kang), fostul pompier Seo Yi-kyung (Lee Si-young) și Pyeon. Sang-wook (Lee Jin-wook), care poate fi un gangster brutal – a luptat pentru supraviețuire, în timp ce mult așteptatul sezon explorează ceea ce a mai rămas din lumea largă, adâncindu-se în adevărata natură atât a monstrului, cât și a omului.

Citește și: Top 10 cele mai căutate destinații turistice în 2024… pentru pasionații de filme

Cu efecte fenomenale care combină proteze, CGI și chiar animație stop-motion pentru unele creaturi tulburătoare de tremură, acest lucru se deosebește de mulțimea de groază.

Seriale ale momentului: Castlevania: Nocturnă

Franța, 1792: Pe măsură ce revoluția franceză se dezlănțuie, cetățenii se ridică împotriva unei clase conducătoare parazite, dar vânătorul de vampiri Richter Belmont și aliatul său magician Maria Renard sunt mai preocupați de ceea ce îi însângerează literalmente pe oameni. Cu toate acestea, sugătorii de sânge convenționali se dovedesc a fi cea mai mică dintre grijile lor atunci când perechea îi întâlnește pe Annette și Edouard, care au călătorit jumătate în jurul lumii pentru a-i avertiza despre venirea unui „Mesia Vampir” profetizat că va devora soarele – să spunem doar că miza nu a fost niciodată. mai mare (scuze).

Castlevania: Nocturnă

Amplasat la secole după seria de animație Castlevania anterioară, aceasta se dovedește un punct perfect de acces, menținând în același timp animația de înaltă calitate, plotul strâns și acțiunea strălucitoare care au făcut ca originalul să fie un astfel de succes.

Bodies

Patru detectivi. Patru perioade de timp. Patru crime? Poate — dar doar un singur corp. Acest thriller de răsucire a timpului – adaptat din benzile desenate cu același nume de scriitorul Si Spencer și artiștii Tula Lotay, Meghan Hetrick, Dean Ormston și Phil Winslade – sare din Londra victoriană către un viitor distopic și înapoi, așa cum este același cadavru, găsite în același loc în fiecare epocă.

Citește și: Cele mai așteptate filme în 2024. Primele șase luni ale anului în cinema

Singurul lucru mai ciudat decât crima imposibilă în sine este conspirația din spatele ei, una care se întinde pe zeci de ani, impactând și legând fiecare figură care investighează cadavrul. O dramă criminală științifico-fantastică cu un concept strălucitor, Bodies este una dintre cele mai bune seriale limitate care au ajuns pe Netflix în ultimii ani.

Sursa foto: Facebook

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora