fbpx

Căutare

Share this article

Unul dintre cele mai celebre cupluri din muzica de peste ocean, Beyonce şi Jay Z, are un concurent puternic. Rihanna şi ASAP Rocky au aproape un an de când au adăugat la statutul de prieteni şi pe cel de iubiţi, iar apropiaţii se aşteaptă în curând şi la o nuntă.

Rihanna şi ASAP Rocky, o prietenie veche de 10 ani

Sunt prieteni de mai bine de 10 ani, iar zvonuri despre o relaţie de iubire între ei au apărut şi prin 2013. Atunci fumul a dispărut repede, ca şi cum n-ar fi fost niciun foc să-l întreţină şi fiecare şi-a văzut de iubirile lui.

El a bifat relaţii cu femei care mai de care mai frumoase şi celebre: Iggy Azalea, Rita Ora, Chanel Iman, Kendall Jenner.

ASAP Rocky şi Kendall Jenner, foto: cosmopolitanme.com

Ea a fost cuplată de-a lungul vremii cu o mulţime de celebrităţi, însă puţine au şi fost confirmate oficial. Ultima relaţie a fost cu Hassan Jameel, un om de afaceri saudit pe care cântăreaţa l-a iubit nebuneşte vreme de 3 ani. Erau însă foarte diferiţi şi cu stiluri de viaţă la pol opus. Mai mult, familia miliardarului ar fi avut ultimul cuvânt. Rihanna era prea excentrică şi controversată, aşa că cei 2 şi-au spus adio la începutul lui 2020.

Rihanna şi Hassan Jameel, foto: harpersbazaar.com

În toată această perioadă, Rihanna şi rapperul şi-au văzut de prietenia şi colaborările lor. În 2013 el a cântat în deschiderea turneului mondial al Rihannei. Au făcut o piesă împreună, au dat interviuri împreună şi nu de puţine ori au apărut pe covorul roşu, tot împreună. El a şi pozat pentru colecţia ei de haine, au mers la show-uri de modă împreună, au participat la acţiuni caritabile, iar el a mărturisit că artista îi este inspiraţie pentru piesele pe care le compune.

Rihanna şi ASAP Rocky, foto: ellecanada.com

Imediat după separarea Rihannei de Hassan Jameel au apărut şi zvonurile că relaţia de prietenie cu ASAP Rocky ar fi evoluat într-una romantică. Apropiaţii cuplului spun însă că nu a fost nici vorbă de aşa ceva. Cei doi îşi vedeau de prietenie, ca şi până atunci, mai ales că artista avea nevoie de ceva timp singură după relaţia proaspăt eşuată.

Citeşte şi: Rihanna, latura mai puţin cunoscută a uneia dintre cele mai apreciate artiste. Cântăreaţa se implică activ în campanii sociale şi umanitare şi participă la proteste de stradă – LIFE.ro

Când prietenia e solidă, iubirea creşte precum Făt-Frumos

A contat însă mult faptul că rapperul i-a fost aproape în această perioadă. Cei 2 au petrecut tot mai mult timp împreună, iar în vară au pozat pentru noile produse cosmetice lansate de cântăreaţă sub brandul Fenty Skin.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

La finalul toamnei zvonurile despre o relaţie romantică între cei 2 erau deja mai reale ca oricând, iar confirmarea neoficială a venit imediat, în iarnă, când Rihanna a mers să petreacă sărbătorile acasă, în Barbados, iar cântăreţul a însoţit-o. Dacă în relaţia cu miliardarul erau prea multe lucruri care îi separau, acum Rihanna era în sfârşit cu cineva ca ea, iar apropiaţii spun că cei 2 se completează perfect.

Foto: gq.com

Adoră muzica, împărtăşesc acelaşi stil vestimentar, aceleaşi valori şi niciunul dintre ei nu a uitat de unde a plecat, încercând mereu să aducă ceva bun în comunitatea în care a crescut. Se sprijină reciproc în proiectele lor şi se inspiră unul pe celălalt.

Foto. tech-gate.org

Mai mult, amândoi sunt extrem de siguri pe ceea ce simt unul pentru celălalt, iar asta s-a văzut cel mai bine în primăvara acestui ani când rapperul, recunoscut pentru discreţia sa în privinţa relaţiilor amoroase, n-a stat pe gânduri când a venit vorba să vorbească despre el şi Rihanna pentru revista GQ

„Viaţa este mult mai bună când îţi găseşti aleasa. Ea face cât un milion din celelalte. Când ştii, ştii. Ea este aleasa.”

Rihanna şi ASAP Rocky la MET Gala, foto: stylecaster.com

Din acel moment cei 2 s-au afişat peste tot împreună şi nu s-au mai ferit să arate sentimentele pe care le împărtăşesc. Prietenii vorbesc chiar despre o posibilă nuntă, cât de curând, având în vedere că dragostea lor a venit deja pe o fundaţie solidă, aşa că nu au nevoie de timp în plus ca să se cunoască.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO