fbpx

Căutare

Share this article
 
Sarah Jessica Parker revine anul acesta la HBO ca protagonistă a noului film serial „Divorce” (Divorţul).
 
Noua serie de comedie, descrisă ca „povestea unui foarte, foarte lung divorţ”, este, de fapt, povestea lui Frances, o femeie care încearcă să îşi reevalueze viaţa şi căsnicia şi care decide că divorţul este singura soluţie.
Pe parcursul serialului Frances va afla, însă, că decizia unui nou început ridică mai multe probleme decât se aştepta, iar un divorţ simplu şi „curat” nu este atât de uşor de obţinut.  
 
Alături de vedeta din „Sex and the City”, printre actorii distribuiţi în această serie se numără şi Thomas Haden Church, Molly Shannon, Talia Balsam sau Tracy Letts.
Serialul este realizat de actriţa, scenarista şi regizoarea de origine irlandeză Sharon Hogan, care se numără şi printre producătorii executivi, alături de Paul Simms, Alison Benson, Aaron Kaplan şi însăşi Sarah Jessica Parker.
 
Sharon Hogan, este cunoscută publicului şi pentru „Catastrofa”, serialul pe care l-a scris şi în care a jucat alături de comediantul american Rob Delaney.
Serialul „Divorce”, marca HBO, se află în producţie în acest moment, iar lansarea sa este preconizată pentru prima jumătate a acestui an.
 

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO