Căutare

Share this article

Uitaţi de colecţia de pantofi elegantă şi colorată a actriţei Sarah Jessica Parker! Actriţa din ”Sex and the City” a creat acum o colecţie care nu are nici o legătură cu trendurile, extravaganţa şi stilul, ci cu spiritul copilăriei, visarea, sinceritatea şi jocul.

Foto: Gap Kids

Parker a acceptat propunerea de colaborare a Gap Kids, cunoscut brand vestimentar pentru copii, şi a realizat împreună cu acesta o colecţie limitată de piese vestimentare dedicate micuţilor de orice vârstă.

Când am început să vorbim despre colecţie, speram să putem folosi o parte din hainele pe care eu şi fraţii mei le-am purtat când eram copii”, declară actriţa pentru Mini Vogue, amintindu-şi de copilăria ei minunată petrecută într-o familie numeroasă (opt fraţi), unde hainele treceau de multe ori de la unii la alţii. A ajuns să folosească aşadar drept model hainele ei şi ale fraţilor pe care mama actriţei le-a păstrat până în ziua de azi, aşa încât imprimeuirle cu flori, pătrăţele, dungi dar şi cromatica primăvăratică de rozuri şi albastruri calde au trecut de pe bluziţele, rochiile şi pantalonii copiilor de altădată pe aceste noi hăinuţe.

Foto: Gap Kids

Pentru că ea însăşi este mamă, Jessica Parker şi-a dorit ca această colecţie să fie una practică şi comodă atât pentru cei mici cât şi pentru părinţi. ”Ne-am gândit foarte mult la aspectul practic: ce este uşor pentru un părinte, ce este uşor pentru un copil, ce e confortabil, ce este moale, cât de repede îşi pot îmbrăca părinţii copiii dimineaţa”, spune ea despre conceptul acestei colecţii adorabile care va fi valabilă de la 1 martie (cu preţuri cuprinse între 16,95 dolari şi 78 dolari) pe Gap.co.uk. Fiecare produs vestimentar va fi însoţit de motive simbolizând iepuraşul (simbol extrem de familiar pentru Sarah Jessica Parker, care obişnuieşte să spună în prima zi a fiecărei luni cuvintele care-i aduc ei noroc: “Rabbit, Rabbit”)

Foto: Gap Kids
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO