Căutare

Share this article

Te simţi inspirat? Grădina Zoologică Schönbrunn din Viena te invită să participi la „botezul” unui pui de panda uriaş. Puiul s-a născut pe 7 august şi mai are o soră geamănă pentru care a fost ales deja numele.

„Am găsit deja un nume pentru puiul femelă, dar nu îl vom dezvălui în acest moment”, a spus Dagmar Schratter, directorul grădinii zoologice într-un articol Reuters citat de News.ro.

„După trei masculi, suntem deosebit de încântaţi de venirea pe lume a unei femele şi am spus mereu că, dacă va fi o femelă, va trebui să primească un nume special”, a adăugat Dagmar Schratter.

Grădina Zoologică din Viena a lansat un apel oficial prin care invită publicul larg să îi trimită sugestii în privinţa numelui pe care ar trebui să îl poarte puiul mascul. O listă scurtă cu trei nume va fi alcătuită şi publicată online, iar numele câştigător va fi ales în urma unui vot public.

Respectând o tradiţie ce are la bază rata deceselor extrem de ridicată în rândul puilor de panda, gemenii vor primi nume abia după ce vor împlini vârsta de 100 de zile.

Această dată va fi pe 15 noiembrie, au precizat reprezentanţii grădinii zoologice vieneze.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO