Sfâșietoarea poveste de dragoste a lui Liam Neeson: de la bărbatul ce umbla „din floare în floare”, la iubirea unei singure femei și până la durerea de a-și deconecta soția de la aparate - LIFE.ro
Mergi la conținut

Sfâșietoarea poveste de dragoste a lui Liam Neeson: de la bărbatul ce umbla „din floare în floare”, la iubirea unei singure femei și până la durerea de a-și deconecta soția de la aparate

Iată minunata și sfâșietoarea poveste de dragoste a lui Liam Neeson și Natasha, o poveste ce vorbește despre dragoste la prima vedere, pierdere și puterea unei legături cu adevărat de nedespărțit.
Share this article

Dragostea poate dura pentru totdeauna. Cu toate acestea, ne putem confrunta cu obstacole de-a lungul vieții care ne-ar putea despărți în mod neașteptat de persoana pe care o iubim cel mai mult. Liam Neeson, celebrul actor de la Hollywood, a experimentat acest tip de durere când și-a pierdut soția după o căsnicie de 15 ani, profund dedicată, marcată de iubire și colorată cu cele mai frumoase visuri.

Iată minunata și sfâșietoarea poveste de dragoste a lui Liam Neeson și Natasha, o poveste ce vorbește despre dragoste la prima vedere, pierdere și puterea unei legături cu adevărat de nedespărțit.

S-au îndrăgostit într-o clipită, însă ea era căsătorită

Natasha Richardson și Liam Neeson s-au cunoscut pentru prima dată când au filmat împreună pentru producția Anna Christie, în 1993. Liam a fost întotdeauna un bărbat fermecător, foarte frumos la orice vârstă, dar la acea vreme era renumit pentru că avea multe femei, în timp ce Richardson era căsătorită cu producătorul Robert Fox .

Aveau o chimie grozavă atât pe platou, cât și în afara lui, potrivit lui Liam, care a spus la acea vreme: „Nu am avut niciodată o astfel de situație de chimie explozivă cu o actriță”. În cele din urmă, Natasha și-a întors ochii spre curtea lungă și răbdătoare pe care i-o făcea Liam Neeson, a divorțat și nu s-a preocupat niciodată de reputația actorului despre care se spunea că „umblă din floare în floare”. „Sunt mulțumită că femeile se îndrăgostesc de el pentru că știu de ce”, a remarcat Natasha Richardson.

Liam Neeson și Natasha Richardson
Liam Neeson și Natasha Richardson

Liam și Natasha s-au căsătorit și au întemeiat o familie

În ciuda avansurilor insistente și pasionale pe care i le-a făcut, Neeson nu a fost prea amoros față de Richardson în primele etape ale relației lor, preferând să-și păstreze sentimentele pentru el. De ziua ei, el i-a trimis o felicitare cu următorul mesaj. „Mă ajungi din urmă. Multă dragoste, Oskar.”

Natasha a fost supărată de lipsa de pasiune a mesajului, crezând că era banal și suna ca o scrisoare către un prieten. Prin urmare, ea a decis să-l întrebe sincer despre viitorul relației lor.

Candoarea ei l-a determinat pe Liam să fie sincer cu el însuși în legătură cu sentimentele lui și a recunoscut că se îndrăgostise de ea chiar atunci și acolo. „Acest lucru este real și autentic și este ceva care trebuie protejat”, a spus Neeson.

După ce amândoi și-au recunoscut sentimentele, s-au căsătorit în 1994 la o fermă din New York, pentru a-și celebra dragostea. Au fost atât de devotați unul față de celălalt încât, atunci când Liam Neeson a fost distribuit în Nell, Natasha a făcut toate eforturile pentru a obține un rol în film. Au avut primul lor copil, Michael Richard Antonio Neeson, aproximativ un an mai târziu. Natasha a rămas din nou însărcinată în mod neașteptat la scurt timp după naștere, iar cuplul l-a avut pe Daniel Jack Neeson în 1996.

Sfâșietoarea poveste de dragoste a lui Liam Neeson: Tragicul accident

Ani mai târziu, a avut loc o tragedie, bulversând liniștea întregii familii. Richardson a avut un accident care a provocat o leziune cerebrală în timp ce schia în Quebec, Canada, în martie 2009. Când a avut loc incidentul îngrozitor, ea nu purta cască, dar la început părea în regulă și a refuzat asistența medicală. Ceea ce ea a presupus inițial a fi o leziune ușoară a capului a fost de fapt o leziune mortală a creierului.

Liam, care filma în Toronto la acea vreme, s-a grăbit la patul de spital al soției sale. Medicii l-au informat că este în moarte cerebrală și că nu se poate face nimic pentru a o salva. „Am intrat în ea și i-am spus că o iubesc. I-am spus: „Iubito, nu te mai întorci din asta. Te-ai lovit la cap.”

Liam a fost obligat să ia cea mai dureroasă decizie din viața lui – una care i-ar schimba ireversibil cursul. El a fost de acord să-și deconecteze soția de la aparate. Natasha Richardson, care pe atunci avea 45 de ani, a murit la 2 zile după incident.

Liam Neeson și Natasha Richardson
Liam Neeson și Natasha Richardson

Amintiri prețioase și loialitate față de regretata lui soție

După ce Natasha a murit, Liam a decis să-și păstreze durerea privată și departe de mass-media. Astfel, el nu a vorbit despre circumstanțe și nu a făcut nicio remarcă în presă în anii de după accident.

În 2016, actorul a adus un omagiu soției sale scriind: „Se spune că cel mai greu lucru din lume este să pierzi pe cineva pe care-l iubești. Soția mea a murit pe neașteptate. Mi-a adus atât de multă bucurie. Ea a fost totul pentru mine.”

În ciuda faptului că viața i-a sfâșiat sufletul, Liam își comemorează anii fericiți de căsnicie cu grijă și protecție extraordinară, recunoscător pentru dragostea pe care amândoi au simțit-o unul pentru celălalt. „Acei 16 ani în care am fost soțul ei m-au învățat cum să iubesc necondiționat. Trebuie să ne oprim și să fim recunoscători pentru soții noștri. Pentru că, într-o zi, când ridici privirea de pe telefon, ei nu vor mai fi acolo.”

Chiar dacă a murit în 2009, durerea poate fi totuși intensă uneori. „Sunt perioade acum când aud ușa deschizându-se”, a mărturisit Liam, „și încă cred că o voi auzi”.

Foto: Pinterest.com

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora