fbpx

Căutare

Share this article

Amadeus lansează azi o nouă piesă, Perfect, varianta instrumentală proprie a celebrului hit lansat la nivel internaţional de Ed Sheeran. 

Melodia, al cărei aranjament muzical este semnat de Xenti Runceanu, beneficiază de un videoclip emoţionant construit în jurul unei poveşti de dragoste ce depăşeşte orice obstacol, chiar şi pe cel al morţii.

„Întreaga noastră carieră muzicală a fost dedicată iubirii şi respectului pentru oameni. Multe din piesele noastre au fost alese ca Valsul Mirilor şi primim multe mesaje de la fani de pretutindeni care ne spun că melodiile lor au devenit un leitmotiv al relaţiilor lor de iubire. ‚Perfect’ este, pentru noi, o piesă cu totul specială care preţuieşte acea iubire ce trece proba timpului, care devine mai puternică, mai solidă, după mulţi ani de căsnicie. Astfel de cupluri sunt mai sudate după decenii de stat împreună. Mai mult decât atât, ne-am dorit să evidenţiem că iubirea adevărată, cea perfectă, se împlineşte odată cu trecerea timpului şi continuă chiar şi după moarte”, declară Patricia Cimpoiaşu.

Pentru a exemplifica acest mesaj, cele patru artiste din Amadeus au inclus în videoclip un invitat cu totul special. Este vorba de Stela Enache, una din cele mai iubite artiste ale muzicii uşoare româneşti, a cărei poveste de dragoste cu regretatul compozitor Florin Bogardo a fost, decenii la rând, un etalon al eleganţei şi al discreţiei pentru publicul român.

„Doamna Stela Enache şi partenerul ei de scenariu, domnul Viorel Rădulescu, apar, la începutul videoclipului bucurându-se de clipele petrecute împreună, zâmbind şi parcurgând albumul foto de familie, în care noi apărem în poze, ca cele patru fiice ale lor. La un moment dat, însă, în timp ce dansau, soţul doamnei dispare, iar doamna Stela Enache conştientizează realitatea: clipele petrecute alături de soţul ei erau, de fapt, amintiri, dumnealui nemaifiind în viaţă. Chiar şi după moarte, iubirea împărtăşită în timpul vieţii nu şi-a pierdut din intensitate. Este în videoclip un moment foarte emoţionant când se face linişte şi se aud doar bătăile inimii dumneaei, un moment ce transmite un sentiment apăsător de singurătate. Atunci apărem noi, fiicele, şi reuşim, prin clipele petrecute împreună, să îi alinăm durerea pierderii soţului. Prin noi, de fapt, prin copii, iubirea soţilor dăinuieşte, până la urmă, după moarte”, declară Andreea Runceanu.

Videoclipul este regizat de Dodo Mesaros şi a fost filmat într-o vilă superbă, cu un interior splendid, luminos, ce completează în mod ideal mesajul sensibil al melodiei.

Noua piesă Amadeus a fost lansată, ca şi precedentele, la nivel internaţional, fiind disponibilă atât pe YouTube, cât şi pe alte platformele muzicale, pentru fanii de pretutindeni ai trupei.

Compoziţie: Jason Koenig, Ed Sheeran, Jenny Koenig, Andrew Kolvet, Murray Cummings (Perfect) & Pachelbel (Canon D)

Aanjament muzical: Xenti Runceanu Regizor: Dodo Mesaros Actori: Stela Enache & Viorel Radulescu Camera op.: Rolf Vescan Scenariu si montaj: Dodo Mesaros Mix / master: Xenti Runceanu & Catalin Gusa Foto: Cristian Lazarescu Stilist: Alexandra Grama Hairstylist: Cristina Grama / Iana Iordache – Fason Salon Makeup: Mirela Vescan, Malvina Isfan & Ioana Cristea Costum: Seroussi Romania Aranjament floral: Raluca Toma Dining: Restaurant Joseph by Joseph Hadad Mulţumiri speciale: Adela Virgolici & Mario De Mezzo.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO