Căutare

Share this article

Do it at home… sau meştereşte singur acasă.  Tehnologia cucereşte fiecare aspect al vieţii noastre şi chiar zona lucrului manual care acum devine digital. Desenul cu creionul, măsuratul cu rigla şi tăiatul la traforaj sunt acum asistate de calculator. Măsuratul este făcut cu ajutorul tehnologiei Augmented Reality, totul a devenit mai simplu, iar greşitul aproape imposibil cu SHAPER

Măsuratul de două ori şi tăiatul o sigură dată devine de domeniul trecutului. Tot ce trebuie să faci este să îţi alegi modelul pe care vrei să îl realizezi şi să îl introduci în calculatorul portabil al lui SHAPER, această calculează singur ce trebuie tăiat şi cum trebuie să mişti pânză de tăiat pentru a realiza modelul dorit.

Tehnologia SHAPER funcţionează cu nişte benzi adezive cu markeri ce se pun pe placă, iar fierăstrăul digital se ghidează după aceste desene. Totul devine aşa de simplu încât şi un copil de cinci ani poate să mânuiască maşinăria.

Cum poţi lucra cu acest aparat de tăiat portabil? Este simplu, îţi poţi alege diverese modele din librăria aparatului, poţi desena singur în timp real sau desigur poţi să îl descarci  pe cel desenat de tine din softul tău de design.

Tehnolgia Augmented Reality al lui SHAPER te ajută să nu greşeşti, în cazul în care mergi prea repede sau în direcţia greşită, comandând capului ascuţit să se retragă.

Totul este mai simplu, când vrei să îţi construieşti ceva şi iată cum tehnologia ne face viaţa mai simplă şi mai plăcută.

read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO