fbpx

Căutare

Share this article

Tendințele toamnei în hairstyling ca în orice alt domeniu legat de frumusețe și îngrijire sunt dictate de cei mai buni specialiști în domeniul lor.

Ce culori se poartă, ce frizuri, părul drept, părul ondulat, părul lung, părul scurt, blondă, brunetă, roșcată, dar de care? La toate întrebările acestea a răspuns special pentru noi, Adrian Perjovschi, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați hairstyliști din București.

tendințele toamnei în hairstyling

„Pe ce ține de culoare, revin culorile calde, de toamnă, arămiu, roșcat, mov, auriu. Se sting culorile reci în reflexe calde de bej, de gri, de platin. Revin culorile de pământ. Pe blond se poartă blondurile aurii, ușor de tot spre bej, nuanțele care duc spre teracotă se poartă nuanțele spre arămiu cu mici șuvițe contrastante de violet, de albastru sau verde. Pe nuanțe închise se poartă culorile pământii cu reflexe de verde și cu castaniu.

Revine baleajul, în continuare se poartă baleajul, diferența nefiind atât de mare și nu se mai poartă baleajul acela contrastant de la negru la alb, culorile se duc mai spre pastel  și nuanțe apropiate.

Revin bretoanele de orice formă, asimetrice, groase, pe frunte, la nivelul sprâncenelor și chiar mai jos puțin, revin tunsorile pe drept combinate cu breton sau nu, tunsoarea pixie se păstrează în continuare în top și se poartă și părul foarte lung pe drept sau layers exagerate.

Ca și styling, buclele se evită total, se poartă doar acele waves-uri foarte naturale, foarte soft făcute, se poartă părul prins in ponny tail, în jumătate de ponny tail sau acel nod în creștetul capului.

Pentru prezentările de modă, pe catwalk revine părul ușor texturizat, cu aspect de mat, pe waves-uri foarte soft.

Pe stradă se poartă tot ce ne vine bine și să nu fie părul prea coafat, prea exagerat. Se păstrează zona de styling cât se poate de natural.

Se recomandă foarte tare, mai ales după perioada verii, tratamentele hidratante pentru păr pentru că părul și pielea au nevoie de niște tratamente de hidratare mai puternice toamna.

Se poartă părul sănătos și hidratat.”

Hairstylist-ul Adrian Perjovschi a prezentat miercuri, 26 septembrie, la Aristocrat Events Hall, într-un show inedit, aliniat la standarde internaționale, trendurile anului 2019 în tunsoare și culoare. “Change is fame”, un eveniment memorabil, a fost organizat chiar de ziua de naștere a hairstylist-ului:

“Mi-am dorit de foarte mult timp un astfel de show și mă bucur că am reușit. A fost o mare provocare! Am muncit cu toții enorm în ultímele luni, sunt tare mândru de echipa mea și promitem să surprindem în continuare.”

Adrian Perjovschi și echipa Jovsky Studio au pregătit o seară plina de culori originale, tunsori excentrice și styling-uri avangardiste. Invitații au avut ocazia să descopere trendurile în materie de culoare și tunsoare prin 23 de modele feminine și masculine care au strălucit în pași de dans. „Anul acesta Change is Fame! Îndrăznește! Surprinde!”, spune Adrian Perjovschi.

Gazda evenimentului a fost proaspăta mamică Adelina Pestrițu care este și o foarte bună prietenă a hairstylist-ulului, iar invitatul special a fost coregraful Rengle care și-a pus semnatura pe momentele artistice din show.

Alături de Adrian au fost colegii, prietenii, familia care l-au susținut, încurajat și sărbătorit. Adela Popescu, Amna, Raluca Tănase, Raluca Arvat, Ioana Scărlătescu, Cristina Siscanu, Criss, Ana Maria Brânză au fost alături de Adrian în această zi de sărbătoare, iar artistului i s-a pregătit și o mare surpriză:

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO