fbpx

Căutare

Share this article

Plaje însorite. Cel mai înalt vârf din Spania. Surf. Și golf. Mâncare delicioasă și baruri cu muzică care cântă până dimineața. Scufundări și întâlniri cu unele dintre cele mai minunate creaturi acvatice. Plus vreme minunată pe tot timpul anului. Unde? La doar vreo șase ore distanță de București, în cea mai mare insulă din arhipelagul Canare din Oceanul Atlantic.

Așa că, fă-ți bagajul. Pregătește-ți crosele. Pentru că anul acesta te așteaptă o super vacanță pe malul oceanului. Pe insulă vei găsi nu mai puțin de nouă cluburi de golf – printre cele mai bune fiind Abama Golf Resort, Golf Costa Adeje, Buenavista Golf, Golf Las Américas și Golf del Sur. Iar, în special, ultimul este foarte popular printre turiști, în special datorită terenului cu 27 de găuri. Dar ca să te ajutăm să te decizi, îți lăsăm mai jos cele mai bune variante de cazare în resorturi de golf din care să alegi:

Ritz-Carlton Abama

O zi bună începe cu o oprire pentru plajă în Los Gigantes

Dacă vreți să aveți poze pentru albumul de familie, atunci aici trebuie să ajungeți. Rocile protejează orașul de vântul puternic adus de ocean, așa că în această zonă vei găsi resort-uri foarte frumoase în care să stai. Un exemplu este Royal Sun Resort. În plus, te vei bucura de o super priveliște cu munții verzi pe fundal și marea albastră în față … ce cadrul mai frumos poate să existe pentru pozele care te vor ajuta să cucerești tot Instagramul?

În pauzele de competiție, poți face scufundări

În Tenerife poți face snowkeling sau scuba diving pe toată durata anului … nu de alta i se spune insulei Hawaii de Europa. Aici vei găsi unele dintre cele mai spectaculoase viețuitoare ale oceanului, de la cei mai colorați pești sau broaște țestoase, la sfirenide, pisici de mare, delfini sau pești papagal.

Poți să închiriezi o barcă cu care să te duci să vezi balenele în larg. Iar în cadrul acestei plimbări de o zi, o să te poți opri să faci niște scufundări. Și poți vedea (de departe, e adevărat) și plaja în care hipioții și-au făcut case în stâncile de nisip.  


Citește și: Scuba Diving din Constanţa în Tenerife


 Pentru cei aventuroși: Parcul Național Teide

O vizită în Tenerife nu are cum să fie completă fără să te plimbi prin Parcul Național Teide. Situat în centrul insulei, acesta ascunde un crater vulcanic de mai bine de 16 kilometri diametru. Cel mai înalt munte al Spaniei trebuie neapărat urcat, chit că este doar cu telefericul care te lasă la 1,200 de metri deasupra craterului vulcanului. Acest loc, înscris în patrimoniul UNESCO, este absolut minunat. Iar panorama pe care o poți admira din vârf, merită orice drumeție. Și, dacă ești cu adevărat aventuros, îți spun că, atunci când vei ajunge în vârf, vei fi la peste 3,700 de metri deasupra apei oceanului. Vei găsi foarte greu o priveliște mai frumoasă asupra arhipelagului canar.

Parcul Național Teide se poate vizita zilnic între 9 și 16. Iar intrarea este 25 de euro pentru adulți și 12.50 euro pentru copii de până în 14 ani.

Iar dacă ești împreună cu copiii: Siam Park

În zilele în care te poți îndepărta puțin de terenul de golf, poți să te distrezi la Siam Park. Un aqua parc cu temă thailandeză în care adrenalina îți va fi mereu ridicată. Cel mai mare parc tematic de pe insulă îți oferă de toate: de la un liniștită pe râul Mai Thai într-o barcă de cauciuc și până la o coborâre rapidă pe toboganul Tower of Power. Parcul Siam este adrenalină și distracție pentru toată familia.

Siam Park este deschis zilnic între 10 și 17. Iar intrarea costă 33 de euro pentru adulți și 22 euro pentru copii cu vârsta între 3 și 11 ani.

 


Evenimentul life.ro, Women’s Golf Day, are loc pe 4 iunie la Stejarii Country Club. Acesta este singurul eveniment dedicat doamnelor din comunitatea de golf din România.

Partenerii oficiali ai evenimentului: BRD Groupe Societe Generale și ALD Automotive. Women’s Golf Day este organizat cu sprijinul: Romanian Golf Association, L’Or, Eau Thermale Avène, Fitbit.

Mulțumim pentru suport: Vinarte, Aqua Carpatica, Zexe BraserieLeonidas, Canah, SloopTheodora Golf Club şi Lighthouse Golf and Spa Resort.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO