Top 10 cele mai frumoase ţinute de la Golden Globes - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Aseară s-a desfăşurat cea de-a 74-a ediţie a Globurilor de Aur, a doua cea mai importantă festivitate din lumea filmului. Vedetele nu au întârziat să-şi etaleze cele mai frumoase ţinute iar presa internaţională a şi pus eticheta pe cele mai bune dintre ele.

Harpersbazaar.com a alcătuit un top al celor mai frumoase ţinute şi de la Nicole Kidman şi până la Ruth Negga, puteţi vedea mai jos care au fost cele mai bine îmbrăcate vedete la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur.

1.       Nicole Kidman a purtat o ţinută Alexander McQueen şi a fost aleasă ca prima în top deoarece această ţinută argintie i-a oferit o frumuseţe aparte, complicată şi elegantă, lăsându-i umerii de statuetă goi.

2.       Ruth Negga a purtat o ţinută Louis Vuitton. Specialiştii în modă de la harpersbazaar.com spun că în momentul în care Nicholas Ghesquiere îţi crează o ţinută pentru o ceremonie de decernare a premiilor în industria filmului, ştii sigur că ai reuşit în lumea modei. Negga s-a dovedit a fi o pictogramă ce se dezvoltă frumos, atât în film cât şi în modă, iar ţinuta sa futuristă, metalică, pare să demonstreze perfect acest lucru.

3.       Michelle Williams a purtat şi ea o ţinută Louis Vuitton, dar nu asta a adus-o în top, ci faptul că a purtat trei dintre marile trenduri ale anului 2016: dantela, umerii goi şi colierul la baza gâtului, totul cu o eleganţă specială.

4.       Emma Stone a etalat o ţinută Valentino Haute Couture, iar în momentul în care a fost întrebată despre ţinuta pe care o poartă, actriţa care s-a bucurat de premiul pentru cea mai buna actriţă în rol principal la Globurile de anul acesta a răspuns clipind „rochia are steluţe pe ea”, lucru foarte adevărat, dar este mai mult decât atât. De la un decolteu adânc şi până la aplicaţiile de stele, este rochia la care toate fetiţele visează să o poarte când vor deveni adulte.

5.       Amy Adams a purtat o superbă rochie neagră semnată Tom Ford ceea ce a făcut-o să arate feroce, în sensul bun al cuvântului, mai elegantă şi mai „regală” ca niciodată.

6.       Evan Rachel Wood a fost o adevărată apariţie în costumul ei semnat Custom Altuzarra. Presa internaţională a spus că deşi mulţi ani a fost una dintre vocile feminismului, s-a îmbrăcat într-un costum cu croi bărbătesc într-un omagiu adus lui Marlene Dietrich şi David Bowie, lăsând să se înţeleagă pentru tinerele ce o privesc că „rochiile nu reprezintă un must”.

7.       Zoe Saldana a apărut pe covorul roşu cu o rochie impresionantă, elegantă, cu un look minimalist, dar, în acelaşi timp, o rochie ce aminteşte de rochiile prinţeselor, semnată de Gucci.

8.       Blake Lively a etalat şi ea o impresionantă rochie neagră ce poartă semnătura Atelier Versace. Lively este o profesionistă a covorului roşu deoarece a arătat că poate fi absolut superbă în catifea neagră împodobită cu cristale Swarovski aurite şi putând brăţări cu smaralde de „Super Woman”.

9.       Natalie Portman a purtat probabil una dintre cele mai frumoase creaţii Prada. Însărcinată fiind, ea a ales o combinaţie perfectă pentru acest eveniment, ceva ce aduce aminte de Jaqueline Kennedy, o rochie galben zdrobitor, cu decolteu bărcuţă la gât, mânecii trei sferturi şi bijuterii de la Tiffany&Co.

10.   Gal Gadot a optat pentru o rochie neagră lucioasă, cu paiete, semnată Mugler, ceea ce a scos perfect în evidenţă frumosul ei corp de gravidă.

read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO