Top 10 modele de unghii cu gel pentru toamna 2022 - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Sosirea noului sezon preia culorile tipice toamnei, de la cărămiziu la bordo, care devin mai intense și cu texturi mai intrigante. Nudul nu pare să cedeze, revenind să coloreze manichiura în culori moi și preluând nuanțele mai închise, precum bejul și maro. Pentru a-i da o notă în plus, se aplică șabloane și decorațiuni cu strass. Până și fanteziile proprii au tendința de revenire cu câteva noutăți pentru toamnă, care se caracterizează prin farmecul simplității și gustul pentru exces, prin unghiile în formă naturală și reconstrucțiile de tip stiletto extra long.

De asemenea, o nouă tendință sunt unghiile în stil amarcord, care se concentrează pe nuanțe „comfort”, precum roșu vermilion, bordo, negru, verde fistic sau pe variante metalice în nuanțe de aur și argintiu, adorabile atunci când sunt combinate cu un „finish mirror” sau cu niște „clip-jewerly” cu aspect capricios.

Așadar, iată un clasament a modelelor de unghii cu gel pentru toamna 2022, de la un nail art discret și monocrom, la forme îndrăznețe și aplicații futuriste.

1. Modele de unghii cu gel pentru toamna 2022: Milky nails 

Unghiile milky nails sau „de culoarea laptelui”, elegante și rafinate, revin în centrul tendințelor de unghii cu gel pentru toamnă. Perfecte pentru persoanele care iubesc Nail Art-ul natural. Milky Nails poate fi creat prin aplicarea ojei tradiționale și semipermanentă sau cu gel. Acest model pune în valoare, în special, unghiile scurte.

2. Unghii de culoare nud

Gelul permite realizarea unei manichiuri de toamnă în culoare roz nud, unghii foarte frumoase, durabile și rezistente. Se optează pentru un stil simplu, eventual cu decorațiuni minimaliste sau se alege un nail art mai elaborat. Magazinul online MakeUp propune o varietate bogată de geluri pentru crearea manichiurii dorite.

3.Modele de unghii cu gel pentru toamna 2022: Unghii colorate și metalice

Efectul metalic pe unghii poate fi creat cu ajutorul gelurilor, creând o strălucire metalică minunată pentru decorarea unghiilor. Avantajul nu este doar jocul fascinant de lumină pe unghii, ci și faptul că aceste unghii sunt, de obicei, mai puțin sensibile decât cele netede sau chiar mate. Anul acesta, în sezonul rece, se optează pentru tonuri mai închise și mai calde.

4. Nail art abstract

Unghiile create pentru prezentarea de modă Marrisa Wilson amintesc de un tablou de Jackson Pollock. Combinarea a patru nuanțe diferite, de la negru la alb, de la ruginiu la mov, creează o abstractizare magică, care se potrivește cu orice look și cu orice ocazie. 

modele de unghii cu gel
Top 10 modele de unghii cu gel pentru toamna 2022

5. Motivul Toile de jouy

Imprimeul Toile de jouy, apărut în Franța în secolul al XVIII-lea, se caracterizează printr-un fundal alb cu modele albastre decolorate. Poate fi aleasă varianta simplă sau excentrică. 

6.Modele de unghii cu gel pentru toamna 2022: Aplicații Chrome Bubbles

Un nou model de manichiură de toamnă se prezintă prin utilizarea de sfere tridimensionale, care sunt poziționate după bunul plac în timpul aplicării gelului, pentru a da un efect Metavers celui mai simplu și mai minimalist nail art care există. O modalitate de a profita de spațiul gol de pe unghii, de preferință în nuanțe captivante, precum argintiul cromat.

7. Floral reloaded

Un imprimeu care amintește de porțelanul retro păzit cu atâta grijă de bunicile noastre. Ideale sunt florile în tonuri tipice de toamnă pe un fundal alb optic sau o manichiură în stil Elle Gerstein, cu efect ombré, cu flori mici aplicate deasupra vârfului unghiei.

8. Unghii cu inele aurii

Un model luxos și neobișnuit. Aplicarea unor inele aurii pe unghii adaugă o notă modernă și plină de eleganță. Ca bază se utilizează un gel cu efect Magnet Cat Eye. Particularitatea acestui gel este că amintește de ochii de pisică și oferă tocmai acest efect: o reflexie luminoasă care traversează unghia în funcție de incidența luminii. Accesând makeup.ro, orice femeie se poate bucura de efectul wow al acestui cosmetic.

modele de unghii cu gel pentru toamnă 2022
Top 10 modele de unghii cu gel pentru toamna 2022

9. Lipstick nails

Crearea unghiei ascuțite cu vârful în diagonală, asemănătoare unui ruj, și alegerea unei culori ce trece de la maro spre portocaliu, este un mod chic de a întâmpina sezonul de toamnă. 

10.Modele de unghii cu gel pentru toamna 2022: Color Oliva

Verdele măsliniu este flagship-ul toamnei pentru unghii. Frumoasă este și alegerea formei „squoval” pentru unghie, ceva între oval și pătrat. 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO