fbpx

Căutare

Share this article

Mulţi dintre noi abia aşteaptă să se încălzească vremea ca să pună piciorul pe litoral. Dar sunt ani în care o vacanţă la mare pare imposibilă, fie din raţiuni financiare, fie din cauza muncii sau a depărtării. Indiferent de motiv, există soluţii care să te ajute să nu suferi prea tare. Aşa că am făcut un top aqua park şi piscine din ţară unde să poţi merge să stai la soare, dar şi să te răcoreşti atunci când temperaturile devin prea greu de suportat.

Top aqua park şi piscineTherme, Baloteşti

Închis încă de la începutul pandemiei, Therme şi-a redeschis uşile anul acesta, pe 7 iunie. Cel mai mare centru termal din Europa are 8 piscine încălzite, din care una, cu valuri, 16 tobogane cu apă pentru toate vârstele, saune tematice şi o mulţime de zone de relaxare. Dar are şi un spaţiu outdoor perfect pentru zilele de vară, cu plajă cu nisip – cea mai mare plajă urbană din Europa, şezlonguri şi hamace, pool bar şi restaurant.

Therme, foto: zileşinopti.ro

Water Park, Otopeni

Imediat cum ieşi din Bucureşti, pe DN1, găseşti Water Park, un loc în care poţi găsi de toate – relaxare, distracţie, adrenalină. Sunt 5 piscine în care te poţi răcori, 8 zone cu tobogane cu apă care mai de care mai provocatoare, 3 piscine pentru copii, dar şi terenuri de tenis, de fotbal, de volei şi fotbal pe nisip. Nu lipsesc nici restaurantul şi barul pentru că se ştie că atâta activitate îţi deschide apetitul.

Water Park, foto: waterpark.ro

Divertiland, Chiajna

Tot la margine de Bucureşti, dar de data aceasta în Chiajna găseşti Divertiland, cel mai mare parc acvatic de distracţii din România, care se întinde pe o suprafaţă de 100.000 de metri pătraţi. Sunt 22 de tobogane cu apă, piscină cu valuri, piscină cu dimensiuni olimpice, 2 piscine pentru copii, plajă cu nisip, teren de volei, restaurante şi zone de joacă destinate celor mici.

Divertiland, foto: creatoriideoferte.ro

Paradisul Acvatic, Braşov

La Braşov Paradisul Acvatic este ideal ca să nu suferi după plajă şi bălăceală. Găseşti aici 6 piscine interioare şi 2 exterioare, tobogane cu apă, saune, jacuzzi, zone pentru plajă, grotă de relaxare, sală de fitness, terenuri de fotbal şi de volei, dar şi sală de fitness, restaurante şi terase.

Paradisul Acvatic, foto: bizbrasov.ro

Top aqua park şi piscine – Aqua Park Floreşti, Cluj

Nici locuitorii din zona oraşului Cluj Napoca nu duc lipsa unor distracţii de acest fel. La Floreşti a fost construit un aqua park în care şi copiii să se distreze, dar şi adulţii să aibă parte de relaxare. În complex există o piscină cu hidromasaj pentru adulţi, bazine pentru copii, tobogane de 70 şi 115 metri lungime, restaurant, bar, dar şi sală de jocuri pentru cei mici.

Aqua Park Floreşti, foto: aquapark-floresti.ro

Aqua Park Nymphaea, Oradea

La Oradea a fost construit cel mai mare aqua park din Transilvania şi merită, fără drept şi poate, să-ţi rezervi o zi ca să îl vizitezi dacă eşti prin zonă. Sunt 15 bazine de înot şi relaxare, 10 tobogane, structuri de joacă dedicate copiilor, saune, baie turcească, saloane de masaj, terenuri de sport şi restaurante.

Aqua Park Nymphaea, foto: aquapark-nymphaea.ro

Aquastar, Satu Mare

La Satu Mare, foarte aproape de graniţa cu Ungaria şi de cea cu Ucraina găseşti unicul loc de acest gen din regiune, perfect şi pentru zilele reci, dar şi pentru cele din timpul verii, când vrei să profiţi de soare. Sunt 2 bazine termale aici, unul în interior şi altul în exterior, o piscină interioară cu apă încălzită, tobogane cu apă şi restaurant pentru când te apucă foamea. Tot aici există şi o bază de tratamente, mai multe saune, loc de joacă pentru copii, dar şi bazine dedicate lor.

Aquastar, foto: transilvaniareporter.ro

Top aqua park şi piscine – Aqua Park President, Băile Felix

Până să ajung, din greşeală, la Băile Felix aveam impresia că asta e o staţiune pentru când mă voi pensiona. M-am răzgândit în aproximativ 5 minute după ce am pus piciorul acolo pentru că e tare complicat să găseşti ceva ce nu-ţi e pe plac. Sunt 14 piscine interioare şi 6 piscine exterioare, tobogane cu apă, bazin cu valuri, saune, zone de relaxare şi masaj, restaurant, baruri, terasă.

Aqua Park President, foto: baile-felix.ro

Arsenal Park, Orăştie

La Arsenal Park, pe lângă atracţiile deja celebre precum parcul de aventură, tirolienele, escaladă sau tras cu arcul, există şi un aqua park pentru înfierbântaţi. Cu zone de interes atât în interior, cât şi în exterior, locul pune la dispoziţia vizitatorilor 8 bazine pentru adulţi şi copii, 9 tobogane cu apă şi o zonă de spa.

Arsenal Park, foto: hydroline.ro

Cozia Aqua Park, Călimăneşti-Căciulata

Pe Valea Oltului găseşti un alt complex interesant, cu 11 bazine interioare şi exterioare, toate cu apă termală, 10 tobogane, bazine cu hidroterapie şi jacuzzi, saună umedă. Aşa că dacă vrei să vizitezi minunăţiile din zonă ia în considerare şi o zi de distracţie aici. Copilul din tine va fi tare fericit.

Cozia Aqua Park, foto: calimanesti-caciulata.ro
Citeşte şi: Cele mai frumoase piscine din lume, bazinele cu privelişti care îţi taie răsuflarea – LIFE.ro
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO