Top filme de urmărit primăvara aceasta pe Netflix şi HBO Max - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Primăvara asta nu se arată prea prietenoasă din punct de vedere al temperaturilor, aşa că mai amânăm o vreme plimbările lungi de seară şi refacem planurile de binging. Cum mulţi dintre noi am tot urmărit oferta principalelor platforme de streaming, pare să devină tot mai greu de găsit ceva nou de urmărit. Şi totuşi, noutăţi apar constant, aşa că am făcut un top cu filme de urmărit primăvara aceasta pe Netflix şi HBO Max.

Against the Ice (Deşertul de gheaţă)– Netflix

Adaptată după o poveste reală, pelicula nu este un simplu film de aventură. Este o poveste despre eroism şi supravieţuire în condiţii extreme. Disponibil din 2 martie pe Netflix, filmul este ecranizarea unei expediţii daneze în Groenlanda, în anul 1909, organizată pentru recuperarea unor informaţii adunate în timpul unei expediţii anterioare şi îngropate sub un morman de pietre în momentul în care membrii aceleia au realizat că nu vor reuşi să supravieţuiască. Şi noua expediţie se transformă într-una pentru supravieţuire, în care frigul teribil, lipsa hranei şi a somnului şi atacurile animalelor sunt cei mai periculoşi inamici.

The Weekend Away – Netflix

Thrillerul regizat de Kim Farrant şi cu Leighton Meester în rol principal are la bază romanul cu acelaşi nume al lui Sarah Alderson, cea care semnează, de altfel, şi scenariul. Pelicula ne introduce în povestea unei tinere, Beth, care pleacă într-o minivacanţă în Croaţia, împreună cu cea mai bună prietenă. Aceasta din urmă dispare, iar Beth se vede acuzată de moartea prietenei sale.

The Adam Project – Netflix

Proiectul Adam este un film de acţiune ştiinţifico-fantastic cu Ryan Reynolds în rolul unui pilot care călătoreşte în trecut pentru a salva viitorul. Scopul său este să-şi regăsească tatăl dispărut în urmă cu mulţi ani, schimbând astfel trecutul în timp ce reface viitorul. Filmul a avut deja premiera pe 11 martie, aşa că îl poţi urmări în orice moment.

Day Shift – Netflix

Filmul Day Shift îl are în prim-plan pe Jamie Foxx, care ziua este un tată muncitor, fără pretenţii şi concentrat pe a-şi îngriji cât mai bine fiica, în timp ce noaptea se transformă în vânător de vampiri, slujba sa reală, de fapt. Tatăl care ziua curăţă piscine prin San Fernando Valley este membru de bază al uniunii internaţionale a vânătorilor de vampiri din lume.

Escape from Spiderhead – Netflix

Pelicula regizată de Joseph Kosinski este bazată pe nuvela distopică a lui George Sanders şi prezintă dilemele şi trăirile unor persoane condamnate la închisoare care află că îşi pot scurta pedeapsa dacă acceptă să participe la testarea unor medicamente. În rolul directorului închisorii îl regăsim pe Chris Hemsworth.

The Batman – HBO Max

Cel mai nou film cu Batman a stârnit multă aşteptare, dar şi multe controverse printre fani. Desemnarea lui Robert Pattinson în rolul Cavalerului Negru a fost motiv de nemulţumire în rândul unora dintre fani care nu au crezut că starul din Twilight Saga poate face faţă unui asemenea rol. Cei care au văzut deja filmul spun însă că actorul a făcut un rol absolut fantastic şi că interpretarea sa se face remarcată fără drept şi poate. Iar tu nu mai ai foarte mult până să te convingi dacă este sau nu aşa. Data programată pentru lansarea pe HBO Max este 18 aprilie.

Take Out With Lisa Ling – HBO Max

Documentarul o are în prim-plan pe jurnalista de investigaţie Lisa Ling, care de această dată îşi foloseşte talentul pentru a celebra cultura asia-americană. Aceasta explorează o mulţime de restaurante asiatice din Statele Unite, dar călătoria ei este mai mult decât una care pune accent pe mâncare. Jurnalista foloseşte aceste drumuri pentru a reconecta istoria adesea suprimată din spatele diverselor feluri de mâncare şi al oamenilor care le fac.

Citeşte şi: Robert Pattinson, noul chip al celebrului Batman aduce şi o nouă abordare asupra supereroului – LIFE.ro

Bunker – HBO Max

Buncăr este una dintre primele producţii originale latino-americane realizate de HBO Max şi este un serila de comedie în spirală. Povestea ni-l prezintă pe un bărbat care şi-a pierdut respectul faţă de soţie şi de copiii săi şi îşi găseşte mângâierea în adăpostul de la subsol, în timp ce lumea sa se prăbuşeşte. Îl vei recunoaşte în film pe Bruno Bichir, din Ozark, sezonul 4 şi Titani.

Kimi – HBO Max

Kimi este un thriller regizat de Steven Soderbergh, cu Zoe Kravitz în rol principal. Acţiunea se petrece în timpul pandemiei de Covid-19, iar personajul interpretat de Kravitz, care suferă de o fobie de exterior, se vede nevoit să se aventureze în societate pentru a putea aduce dreptatea în cazul unui crime extrem de violente pe care a descoperit-o.

Moonshot – HBO Max

Moonshot este un amestec de comedie romantică şi SF, cu Lana Condor, starul din Tuturor băieţilor şi Cole Sprouse în rolurile principale. Cei 2 studenţi se strecoară la bordul unei nave spaţială ca să se reîntâlnească cu partenerii lor pe Marte nou terraformat.

Imaginile din acest articol ne-au fost furnizate de depositphotos.com.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO