Tot ce nu știai despre actorii din Friends: Secretele din spatele creării personajelor din celebrul serial american - LIFE.ro
Mergi la conținut

Tot ce nu știai despre actorii din Friends: Secretele din spatele creării personajelor din celebrul serial american

Friends s-a încheiat în 2004, dar obsesia a continuat până în zilele noastre. Fanii s-au declarat complet impresionați de viața acestor șase personaje, iar lipsa de episoade noi nu a oprit nebunia. Chiar și astăzi, există fani vechi și noi care apreciază comedia și intriga sitcomului care a modelat anii '90. Deci, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai interesante fapte despre Prieteni pe care cel mai probabil nu le știai.
Share this article

Friends s-a încheiat în 2004, dar obsesia a continuat până în zilele noastre. Fanii s-au declarat complet impresionați de viața acestor șase personaje, iar lipsa de episoade noi nu a oprit nebunia. Chiar și astăzi, există fani vechi și noi care apreciază comedia și intriga sitcomului care a modelat anii ’90. Deci, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai interesante fapte despre Prieteni pe care cel mai probabil nu le știai.

Este posibil ca Jennifer Aniston să nu o fi jucat pe Rachel

Fără îndoială, numele lui Jennifer Aniston va fi pentru totdeauna sinonim cu cel al personajului Rachel Green. Este greu de imaginat că vreo altă actriță portretizează personajul „ciuful”, dar naiv.

Inițial, însă, directorul de casting a avut în minte o altă actriță pentru rol. Credeți sau nu, însăși Courteney Cox a fost vizată să devină Rachel. Poate și mai surprinzător, însăși Cox a refuzat-o. Și bine a făcut-o!

După ce a citit descrierile tuturor personajelor, Cox a decis că rolul Monicăi era cel mai potrivit pentru ea. Ea a vrut să portretizeze o femeie „puternică” în serial și a simțit că Monica are dreptate. De asemenea, este greu de imaginat un univers în care Monica este interpretată de altcineva.

Citește și: Adio, Chandler Bing! Matthew Perry, starul din „Friends” a pierdut bătălia cu viața și cu drogurile la numai 54 de ani

Chandler Bing a fost creat în parte de Matthew Perry

Dacă există un lucru pe care cu toții ne amintim perfect despre Chandler Bing, acesta este sarcasmul și simțul umorului. Inteligența ascuțită a personajului nu a fost doar o creație a scriitorului, actorul Matthew Perry a scris multe dintre propriile glume în spectacol. Aparent, se dovedește că este amuzant și în viața reală.

În timpul liceului, un profesor i-ar fi spus că natura lui de glumă nu îl va ajuta în viață. Când a aterizat pe coperta revistei People, Perry îi trimisese o copie acelui profesor pentru a-i dovedi că se înșela atunci când l-a subestimat.

matthew perry

Cuplul Joey-Rachel, o idee extrem de proastă

Fanii sitcom-ului au avut întotdeauna o pereche preferată de iubiți, iar acea pereche este Rachel și Ross. Cu toate acestea, majoritatea fanilor Friends sunt de acord că un anumit cuplu nu ar fi trebuit să existe niciodată.

Și nu doar telespectatorii au crezut asta. Se pare că până și actorii au încercat să-i convingă pe producători să evite scurta dragoste dintre Rachel și Joey.

„Fata lui tata”

Cu toții ne amintim cum a fost Rachel când a apărut pentru prima dată în serial: un băiat răsfățat și, în general, un fel de „fata lui tati”.

Pe măsură ce spectacolul a progresat prin episoade, cu toții ne-am trezit brusc îndrăgostiți de personalitatea ei amuzantă și de sufletul ei amabil.

Totuși, o parte din răsfățată Rachel a continuat să existe în Aniston, care avea obiceiul să ajungă târziu pe platourile de filmare. Acest obicei a devenit atât de enervant încât colegii din distribuție s-au simțit obligați să intervină. S-a zvonit că însuși David Schwimmer a inițiat intervenția.

S-a luat în considerare o poveste de dragoste între Joey și Phoebe

Suntem deja familiarizați cu principalele cupluri ale serialului, dar știați că a existat un al treilea care ar fi putut fi inclus în poveste?

Phoebe și Joey nu au fost niciodată implicați într-o relație unul cu celălalt, în ciuda faptului că de data aceasta actorii păreau să fie de acord cu ideea. Trebuie să recunoști, cei doi ar fi fost destul de bine împreună. Cu toate acestea, „relația” nu a primit niciodată „undă verde”, scriitorii crezând că nu va funcționa.

Citește și: 6 sfaturi de cariera de la fiecare personaj principal din serialul Friends

Jennifer Aniston a trebuit să joace alături de fostul ei iubit

Probabil vă amintiți povestea dintre Rachel și Joshua din sezonul patru. La început, el a fost unul dintre clienții ei de la Bloomingdale’s, iar după mai multe flirturi, cei doi au ajuns împreună.

Personajul nu s-a întors niciodată la Friends după ce relația din viața reală dintre cei doi actori s-a încheiat în sezonul patru.

Se pare că actrița ar fi avut o relație cu Tate Donovan, actorul care îl interpretează pe Joshua, timp de trei ani. Cei doi și-au rupt logodna tocmai când el era pe cale să apară în emisiune.

Lisa Kudrow a ajutat la compunerea piesei Smelly Cat

Unul dintre cele mai memorabile detalii ale spectacolului este melodia Smelly Cat. Știați că însăși Lisa Kudrow a contribuit la crearea celebrului cântec?

Deoarece scriitorii emisiunii au fost responsabili pentru crearea versurilor, Kudrow a venit cu melodia însoțitoare. Acest lucru devine cu atât mai impresionant când aflați că actrița nu știa de fapt să cânte la chitară.

Inițial, Kudrow a vrut ca personajul ei să joace bongo. Smelly Cat ar fi avut la fel de succes fără chitara emblematică? Nu vom afla niciodată.

Numele meu este Joey

Îți amintești scena hilară în care Phoebe încearcă să-l învețe pe Joey franceza? În ciuda dicției sale impecabile, Joey nu reușește să reproducă unele cuvinte, inventează altele noi și le pronunță cu un vag accent francez. În realitate, Matt LeBlanc nu este doar un amator vorbitor de franceză, el este de fapt fluent în limbă. De altfel, LeBlanc este un nume francez.

Pheobe a născut un copil (nu trei) în timpul filmărilor

De obicei, atunci când o actriță este însărcinată în timpul filmărilor, regizorul și echipa aleg să folosească unghiuri inteligente pentru a-i ascunde burta.

Cu toate acestea, există ocazii ratate când sarcina este introdusă în scenariu, așa cum a fost cazul cu Lisa Kudrow în sezonul patru din Friends, când Phoebe ajunge să devină o mamă surogat a tripleților fratelui ei.

Deoarece Lisa Kudrow era însărcinată cu un singur copil, a fost „căptușită” pentru a face să pară că, de fapt, avea trei.

Cu toate acestea, co-starul ei Courteney Cox nu a avut același lux când era însărcinată cu fiica ei Coco. Pentru că deja fusese decis că Monica nu ar putea avea copii, sarcina lui Cox a fost ascunsă publicului.

Care actori celebri au vrut să joace în Friends, dar nu au avut noroc

Nu ne putem imagina vreo altă distribuție care să aducă la viață aceste personaje adorabile, dar s-ar putea să fii surprins să afli care alte vedete celebre au renunțat la probleme pentru rolurile din Friends.

Citește și: 10 scene memorabile care ne-au făcut să-l iubim pe Gunter în serialul Friends. Un omagiu adus actorului James Michael Tyler care a pierdut lupta cu viața

De exemplu, Lisa Kudrow a ieșit pe primul loc, în ciuda actrițelor Jane Lynch și Kathy Griffin care și-au dorit să o interpreteze pe Phoebe.

Rolul lui Chandler a fost dorit și de mai mulți actori celebri. Printre ei s-a numărat și Jon Cryer, cunoscut acum pentru Two and a Half Men. Și-a încercat norocul și Jon Favreau. În cele din urmă, a fost ales în rolul lui Pete Becker, iubitul milionar al Monicăi.

Sursa foto: Facebook

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora