Tot ce ştim despre spin off-ul Game of Thrones care sporeşte imaginaţia şi nerăbdarea fanilor - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Şi dacă nu ai urmărit serialul care a captivat o lume întreagă, chiar dacă nu ai văzut nici măcar câteva secvenţe din Game of Thrones, e aproape imposibil să nu fi auzit de el şi expresia celebră, devenită subiect de meme-uri, „Winter is coming”. Serialul produs şi difuzat de HBO a depăşit recorduri de audienţă, a primit zeci de nominalizări la cele mai importante premii din industrie şi un record de 59 de premii Emmy, iar mii de copii au fost botezaţi cu numele personajelor principale. Nu e de mirare că vestea unui spin off Game of Thrones cu Jon Snow în prim-plan a creat agitaţie în toate colţurile lumii.

3 ani de la finalul Game of Thrones şi multe producţii abandonate

Sunt 3 ani de când s-a încheiat Game of Thrones şi chiar dacă finalul nu a fost aşa cum sperau mulţi dintre fani, fiecare zvon despre apariţia unei continuări sau a dezvoltării poveştii într-o altă direcţie reuşeşte să trezească speranţe nenumărate.

Au fost deja mai multe teste de seriale prequel, însă doar unul dintre ele – House of the Dragon – a şi intrat în producţie. Acţiunea acestuia are loc cu 200 de ani înainte de cea din Game of Thrones, iar cele 10 episoade vor spune povestea Casei Targaryen. House of Dragon are programată lansarea pe 21 august şi îi are în rolurile principale pe Paddy Considine, Emma d`Arcy, Matt Smith şi Olivia Cooke.

Un alt prequel intitulat Bloodmoon, în care acţiunea s-ar fi desfăşurat cu mai bine de 1.000 de ani înainte de Game of Thrones, a fost abandonat în ciuda unor sume fantastice care fuseseră deja folosite pentru realizarea episodului pilot.

Cheltuiseră peste 30 de milioane de dolari pentru un pilot prequel Game of Thrones care era în producţie când am ajuns acolo. Când am văzut primele montaje le-am spus că nu va funcţiona şi că nu cred că noua serie se ridică la nivelul celei anterioare. Spre marea mea uimire nu am fost contrazis. Ba chiar mi s-a părut că s-au simţit uşuraţi. – Bob Greenblatt, fostul preşedinte al WarnerMedia Entertainment

Citeşte şi: Viața actorilor din Game of Thrones: Kit Harington – în GOT erou neînfricat, în viața reală plin de fobii – LIFE.ro

Spin off-ul Game of Thrones îl are pe Jon Snow în prim-plan

Acum presa de peste ocean vuieşte despre un alt proiect care ar fi intrat deja în dezvoltare. De această dată ar fi vorba de un spin off Game of Thrones care se concentrează pe Jon Snow, personajul care a făcut furori în serialul original.

Deşi informaţia nu a fost confirmată oficial nici de reprezentanţii HBO, nici de impresarul său, actorul britanic Kit Harington s-ar putea bucura de o serie dedicată dacă proiectul se va dovedi câştigător. Ce-i drept, mulţi dintre fani sunt în delir numai la auzul zvonurilor şi nu e de mirare având în vedere că Jon Snow a fost declarat favoritul lor.

Mai mult, a fost şi printre puţinii care au supravieţuit finalului controversat al Game of Thrones. În timp ce multe dintre personaje au fost ucise, Snow a aflat că ar putea deveni moştenitorul Tronului de Fier. Este exilat însă din Westeros şi alege să plece în ţinuturile îngheţate din Nord.

De când a încheiat filmările pentru sezonul 8 din Game of Thrones Harington a mai apărut în producţia Marvel, Eternals şi a primit rolul principal în piesa de teatru Henry al V-lea.

Citeşte şi: Viața lui George R. R. Martin: cine este omul care a inventat lumea incredibilă din Game of Thrones – LIFE.ro
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO