Viața actorilor din Game of Thrones: Kit Harington – în GOT erou neînfricat, în viața reală plin de fobii - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Personajul Jon Snow din serialul Game of Thrones l-a transformat pe Kit Harington in superstar mondial. Actorul britanic are însă o legătură și mai specială cu serialul-fenomen: la filmări a cunoscut-o pe soția sa, care i-a fost “iubită” și în Urzeala Tronurilor. Din 2018, Kit Harington e căsătorit cu interpreta lui “Ygritte” – Rose Leslie. Inclus de revista People în celebrul ei top anual “sexiest men alive”, Karington are o mulțime de admiratoare. În ciuda popularității sale, actorul stă departe de rețetele de socializare, nu are Facebook sau Instagram și este destul de discret în ceea ce privește viața sa personală. Dacă în Game of Thrones este un erou neînfricat, în viața reală Kit a mărturisit că are o mulțime de fobii.

Foto: Kit Harington

În 2017, Harington a devenit unul dintre cel mai bine plătiți actori de televiziune, zvonindu-se că primește circa 2 milioane de euro pentru un singur episod din Game of Thrones. Pe lângă Game of Thrones, Karington dă voce personajului “Eret” din “How to Train Your Dragon” și deține rolul principal din “Pompei”.

Kit Harington are și ceva origini de “viță nobilă”, strămoșii săi având titlul de “baronet”, un fel de reprezentanți ai “micii nobilimi”. Se spune că actorul ar avea o legătură de sânge chiar și cu regele Angliei Carol al II-lea, care a domnit în secolul XVII.

Viața actorilor din Game of Thrones: Kit Harington nu și-a știut numele până la vârsta de 11 ani

Născut în Londra pe 26 decembrie 1986, Kit Harington se numește, de fapt, Christopher Catesby Harington. Actorul a mărturisit într-un interviu că și-a aflat numele real de abia la vârsta de 11 ani, pentru că toată lumea îl striga, de când se știe, doar Kit. Pe când avea numai 4 ani, actorul a fost la un pas de moarte: era să se înece într-o piscină.

Harington nu a ajuns din întâmplare actor: acesta are studii în domeniu, absolvind the Royal Central School of Speech & Drama în 2008. Încă din timpul școlii s-a făcut remarcat, făcându-și debutul în actorie pe scena Teatrului Național în piesa War Horse.

Viața actorilor din Game of Thrones: 2011, anul care l-a scos pe Kit Harington din anonimat

Kit Harington a povestit că a ajuns la audițiile pentru Game of Thrones cu un ochi vânăt, căpătat după o altercație cu un bărbat care i-a jignit iubita cu o seară înainte. Mai în glumă, mai în serios, actorul crede că buclucasa vânătaie e cea care l-a ajutat să obțină rolul.

Viața actorilor din Game of Thrones: Kit Harington nu are voie să se tundă

Celebru pentru buclele sale rebele, Kit Karington are un contract prin care i se interzice să se tundă. De vină este, desigur, Jon Snow cu buclele sale rebele  🙂 Cât timp interpretează acest personaj, actorul nu are voie să își schimbe frizura, potrivit contractului. Cu toate astea, în pilot-ul Game of Thrones, Kit Harington a purtat o … perucă 🙂  Însă episodul-pilot nu a ieșit prea bine, așa că l-au refăcut, cu tot cu coafură “originală” a lui Jon Snow.

Viața actorilor din Game of Thrones: Kit Harington suferă de diverse fobii

În timpul filmărilor celebrului episod „Battle of the Bastards”, din sezonul al șaselea, Kit Harington a trebuit să își învingă cele mai mari temeri. Într-un interviu, acesta a mărturisit că suferă de diverse fobii, în special frica de păienjeni și spații închise, aglomerate. “Am diverse frici, iar frica de păienjeni este una dintre ele. Dar cea mai mare este claustrofobia. Sunt totat îngrozit de mulțimi. Mă panichez”, a spus Karington, care descrie scena în care era strivit de mulțime în Game of Thrones ca fiind una dintre cele mai “teribile și neconfortabile” pe care le-a filmat.

Foto: Battle of The Bastards

Viața actorilor din Game of Thrones: Kit Harington s-a îndrăgostit la filmări de Rose Leslie

Scenele fierbinți cu Jon Snow și Ygritte în peștera de dincolo de Zid au avut urmări și în viața reală. Actorul s-a îndrăgostit de colega sa din serial. La început au ținut relația ascunsă, însă paparazzi au fost vigilenți și i-au surprins de câteva ori împreună. Înainte să se căsătorească, în 2018, au avut o perioadă în care s-au despărțit. Carismaticul actor a povestit într-un interviu că soția lui nu a mai vorbit trei zile cu el după ce i-a dezvăluit finalul de la Game of Thrones 🙂

Vezi si: Cum se va termina Game of Thrones. Teorii populare pe internet

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO