fbpx

Căutare

Share this article

Orice femeie poate părea mai fresh și mai sexy cu tunsoarea potrivită. Dacă ești în căutare de tunsori care te întineresc, iată câteva idei din care să te inspiri:

Top tunsori care te întineresc

Tunsorile până la umăr avantajează pe toată lumea, indiferent de vârstă

sursa foto: iStock

Dacă ai un păr sănătos, care crește destul de repede, ai putea încerca să îl tunzi până la umeri. Este un look fresh, care te face să pari mai tânără. Este o tunsoare recomandă pentru orice femeie și nu ține cont de vârstă. Părul tuns până la umeri poate fi stilizat în bucle lejere sau poate fi purtat drept. Va arăta grozav în ambele situații, lungimea e cea care contează. Avantajul la această tunsoare până la umeri este că poate fi aranjată în foarte multe feluri.

Tunsoarea  bob, cu bucle lejere

sursa foto: iStock

În cazul în care cauți tunsori care te întineresc, cu bobul nu dai greș. Important este să alegi forma potrivită pentru tine. Este o tunsoare versatilă, ce oferă părului volum: fi purtată cu breton sau fără, asimetric sau filat. Pentru un look mai cool, poți încerca varianta cu bucle lejere, puse în valoare de niște șuvițe discrete.

Tunsoarea bob dezordonat

sursa foto: iStock

Un bob dezordonat poate întineri pe oricine. Este o tunsoare ceva mai îndrăzneață decât celelalte tipuri de bob, mai clasice, însă și efectul este mai spectaculos. Te poate face să pari mai rebelă și mai sexy.

Tunsoarea bob lung / Lob

sursa foto: iStock

Această tunsoare este ideală pentru orice tip de păr, indiferent de formă, culoare sau textură. Bobul lung este o tunsoare care aproape că nu se demodează niciodată. Vestea bună este că poate fi foarte ușor de adaptat fiecărei fizionomii. Stilistul va alege, în funcție de forma feței tale, un lob asimetric, unul filat, un lob în formă de A sau un lob cu breton.

Tunsori cu breton

Cea mai simplă metodă pentru un look nou atunci când te plictisești de cel vechi este să îți faci breton. Doar că acesta trebuie tuns regulat, așa că va fi nevoie să mergi măcar o dată pe lună la coafor. Bretonul întinerește pe oricine, important este să găsești forma care te avantajează. Poți avea un breton drept, unul filat sau asimetric.

Tunsorile scurte / pixie

sursa foto: iStock

E nevoie de curaj ca să porți o tunsoare pixie. Părul scurt nu este tocmai pentru oricine, însă dacă ți-ai descoperit stilul, poți face furori cu o astfel de tunsoare. Femeile cu atitudine își pot stiliza tunsoarea pixie într-o manieră funky, făcându-le să pară mult mai tinere.

Tunsori asimerice

sursa foto: iStock

În top tunsori care întineresc se află și cele asimetrice, însă nu orice femeie are curajul să le încerce. Sunt îndrăznețe și extravagante, cu un uimitor efect de întinerire.

Tunsoarea în scări

sursa foto: iStock

O tunsoare în scări va adăuga părului tău volum și îți va încadra frumos fața. Sfătuiește-te cu stilistul facă ți se potrivește o tunsoare în scări mari, lejere, sau o tunsoare filată.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO