fbpx

Căutare

Share this article

Tunsorile pentru păr creţ şi faţă rotundă care se poartă în acest sezon sunt cele clasice, dar cu o atitudine modernă: păr tuns foarte scurt, bob, lob sau lung. Noi ne-am inspirat de stilul adoptat de vedete şi am selectat câteva tunsori trendy, potrivite pentru toate ocaziile.

Scurt şi uşor de stilizat

Dacă vrei să scapi de grija aranjatului şi îţi place stilul mai nonconformist sau dezordonat, o tunsoare scurtă este o alegere bună. Te poţi inspira din alegerile făcute de Audrey Tautou, care a adoptat un stil tineresc, ce se potriveşte atât pentru evenimentele mai speciale cât şi pentru ţinutele de zi cu zi.

Foto: Hepta

Bob & Lob

Buclele definite sau răvăşite arată bine tunse în stil bob sau lob. Drept dovadă, multe celebrităţi cu faţă rotundă au adoptat astfel de tunsori: Emma Stone, Jennifer Lawrence, Kirsten Dunst sau Charlize Theron. Chiar dacă părul lor nu este creţ natural, faptul că au faţa rotundă şi le stă bine atunci când îşi ondulează părul este o dovadă în plus că aceste tunsori pentru păr creţ sunt potrivite pentru acest tip de fizionomie.

Foto: Hepta
Foto: Hepta

Lung şi ondulat

Atât Kate Upton cât şi Gigi Hadid au faţă rotundă iar atunci când îşi ondulează părul îl lasă liber, fiindcă acest stil subţiază optic chipul. Chiar dacă uneori este o adevărată provocare să îl aranjezi sau să îl stilizezi, părul lung şi ondulat este un simbol al feminităţii şi al senzualităţii.

Foto: Hepta

Sfaturi pentru îngrijirea părului creţ

Tunsorile pentru păr creţ vor arăta bine dacă ai grijă de onduleurile tale şi le îngrijeşti corespunzător. Iată câteva trucuri ce-ţi vor uşura misiunea:

Pentru a descurca un păr creţ aplică o mască hidratantă pe părul umed, proaspăt spălat, şi foloseşte un pieptene cu dinţii rari. Începe descurcarea de la vârfuri spre rădăcină, dar nu folosind mişcarea de tapat ci invers.

După ce ţi-ai spălat părul, foloseşte un prosop pentru a elimina excesul de apă dar evită să-l freci ci utilizează mişcări de tamponare. Dacă preferi foehnul, ajută-te de un difuzor, acesta îţi va defini buclele.

Atunci când alegi o tunsoare pentru păr creţ, potrivită pentru faţa rotundă, nu uita că acest nu trebuie filat decât în cazuri excepţionale. Partea bună este că o mulţime de coafuri arată senzaţional pe părul creţ sau ondulat, în special împletiturile.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO