fbpx

Căutare

Share this article

Dacă te întrebi unde s-au retras vedetele care participă la Festivalul Filmului de Cannes pe perioada acestor 12 zile de competiţie cinematografică atunci când aveau nevoie de un moment de relaxare, departe de bliţurile fotografilor, atunci ai un răspuns: wine-bar-ul Mouton Cadet.  

Nu doar celebrităţile, ci şi cunoscătorii de vin caută acest spaţiu confortabil şi liniştit, departe de agitaţia de pe Croisette, ca să poată lucra sau relaxa în timp ce savurează un pahar de vin. Priveliştea este spectaculoasă către Marea Mediterană şi către cea de-a 69-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes.

Apariţia acestui wine bar este legată de prima colaborare între Mouton Cadet şi Festivalul de la Cannes, prima oară când celebrul festival şi-a dat mâna cu acest vin rafinat fiind în urmă cu 25 de ani.  

Pentru a marca un sfert de veac de parteneriat cu Festivalul de Film de la Cannes, Baron Philippe de Rothschild SA, firma profucătoare a Mouton Cadet l-a invitat pe designerul parizian Mathias Kiss să dea o nouă faţă wine-bar-ului amplasat pe acoperişul Palatului Festivalului. Un star în devenire în lumea designului, Mathias Kiss a avut libertatea de a-şi transpune creativitatea într-un decor elegant, amplasat pe acoperişul Palatului Festivalului. De la cum a fost compartimentat spaţiul, şi până la alegerea pieselor de mobilier, dar mai ales design-ul barului, toate au fost gândite în adevăratul spirit francez al evenimentului.

Analizând direcţia estetică a Festivalului de Film de la Cannes, de-a lungul anilor se poate observa mixul sofisticat dintre stilul atemporal specific Rivierei Franceze şi doza de glamour Hollywoodian adus de starurile americane în anii 50. Pentru a reflecta acest stil şi în cadrul Wine Bar-ului MOUTON CADET, designerul francez Mathias Kiss a integrat arhitectura modernă tip Palm Springs, de inspiraţie Art Deco, pentru a crea o atmosferă sofisticată.

Şi în acest an, vedetele şi iubitorii vinului s-au putut bucura de MOUTON CADET într-o nouă sticlă, ediţie limitată, în atmosfera exclusivistă a temei „The French Art of Living”. Sticlele MOUTON CADET Cannes sunt disponibile în variantele alb, rose şi rosu. În limita stocului disponibil,  cumpărătorii români vor avea ocazia să se bucure şi ei de acelaşi vin precum starurile prezente pe covorul roşu de la Cannes, România fiind una dintre ţările selectate pentru distribuirea acestui vin exclusivist.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO