Unde mergem pe litoralul românesc. Locuri unde merită să-ţi faci vacanţa dacă vrei confort şi vedere la mare - LIFE.ro

Căutare

Share this article

E adevărat că nemulţumirile legate de litoralul românesc sunt multe şi care mai de care mai diverse, începând cu preţurile la cazare şi mâncare şi continuând cu serviciile care, în foarte multe zone, lasă de dorit. Există însă un avantaj greu de combătut – dacă nu stai în cealaltă parte a ţării ajungi destul de uşor şi de rapid la plajă. Aşa că am căutat să vedem unde mergem pe litoralul românesc astfel încât să avem parte şi de confort şi de privelişte de pus în albumul cu răsărituri de neuitat.

Hacienda de Mare, Olimp

Construită chiar pe plajă, în apropierea unei mici zone împădurite, Hacienda de Mare este un hotel boutique în stil mediteranean care te face să fugi cu gândul în alte zări. Camerele sunt decorate simplu, liniştitor, iar 4 dintre apartamente oferă o vedere la mare care-ţi va rămâne multă vreme întipărită în memorie. Ce poţi visa mai mult decât să stai întins în pat, să auzi sunetul valurilor şi să priveşti soarele cum se ridică din mare?

Foto: Facebook Hacienda de Mare

Phoenicia BlueView, Olimp

Fostul complex Amfiteatru Panoramic Belvedere din Olimp a fost readus la viaţă de câţiva ani şi şi-a regăsit strălucirea de odinioară. Amplasat pe plajă, pe lângă o mulţime de facilităţi puse la dispoziţia turiştilor, poţi alege să priveşti marea inclusiv din confortul camerei sau apartamentului, pentru o experienţă de vară completă.

Foto: Facebook Phoenicia BlueView

Novum by the Sea, Olimp

Şi tot în Olimp a fost ridicat recent şi acest aparthotel care le oferă turiştilor acces la plajă privată şi piscină în aer liber. Construit pe o stâncă înaltă, ai de coborât destule scări ca să ajungi la plajă, dar compensează panorama asupra Mării Negre. Există câteva apartamente cu vedere la mare şi penthouse-uri care ar putea să facă dificilă decizia de a părăsi terasa pentru şezlongul de pe plajă sau de la piscină.

Foto: Facebook Novum by the Sea

Vega Hotel, Mamaia

Construit tot pe plajă şi cu piscină exterioară, potrivită atât pentru adulţi, cât şi pentru copii, hotelul aflat aproape de ieşirea din staţiune este perfect pentru cei care nu vor să petreacă timp prea mult pe drumul până la şezlong. E oricum destul de mers până la apă de când cu lărgirea plajei în această zonă. Apartamentele au geamuri generoase şi oferă o privelişte de vis către mare.

Foto: Facebook Vega Hotel

Hotel Nyota, Mamaia

Dacă vrei să îmbini lucrurile, adică să te bucuri şi de o panoramă frumoasă şi de distracţia din cluburile de noapte din Mamaia, poţi alege să te cazezi la acest hotel aflat la 2 minute de mers pe jos până la nisip. Găseşti şi aici o piscină exterioară, o terasă cu vedere la mare şi camere spaţioase, cu geamuri înalte, ca să te bucuri din plin de răsăriturile de vară.

Foto: Facebook Hotel Nyota

Hotel Opera, Mamaia

Şi tot în Mamaia se află un alt hotel din ale cărui apartamente poţi privi marea în voie. Situat tot pe plajă, cu piscină exterioară, hotelul oferă acces rapid la mare, dar şi la zona de cluburi din staţiune. Aşa că dacă nu ţii neapărat să accesorizezi priveliştea cu sunetul calm al valurilor, aceasta poate fi o opţiune potrivită pentru vacanţa de vară.

Foto: Facebook Hotel Opera

Sea View Penthouse, Mamaia

Iar dacă nu ţii neapărat la beneficiile oferite de un hotel poţi opta oricând pentru un apartament cu vedere panoramică asupra Mării Negre. E adevărat că nu ai piscină, săli de tratamente sau mic-dejun inclus, dar primeşti o privelişte de la care cu greu îţi poţi lua ochii.

Foto: Sea View Penthouse, Booking.com
Citeşte şi: Care sunt cele mai frumoase plaje de pe litoralul românesc, unde găseşti cele mai decente preţuri şi eşti ferit de aglomeraţie – LIFE.ro

Imagini din acest articol ne-au fost furnizate de depositphotos.com.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO