fbpx

Căutare

Share this article

De când a fost declarată zi liberă, Ziua Copilului are parcă mai mult farmec ca oricând. Părinţii pot să-i sărbătorească pe cei mici frumos şi fără presiunea timpului. În plus, sunt atâtea posibilităţi de distracţie şi atâtea evenimente interesante încât e imposibil să nu găseşti ceva pe plac. Am căutat să vedem unde poţi merge cu copilul de 1 iunie anul acesta şi am găsit câteva oferte foarte atractive, atât în Bucureşti şi în jurul lui, cât şi pentru un weekend prelungit.

Unde poţi merge cu copilul de 1 iunie – 4 zile pline la Moara de hârtie

Moara de hârtie – Satul meşteşugurilor îşi redeschide porţile după mai bine de un an în care pandemia le-a ţinut închise. Şi revine în forţă, cu programe care mai de care mai faine. Din 29 mai până în 1 iunie sunt organizate ateliere de ţesut la mini-război, ateliere de modelaj ceramică, spectacole de muzică şi dansuri tradiţionale, şezătoare cu poveşti, demonstraţii de realizat hârtie de mână şi păpuşi din papură. Mădălina Pavăl va fi şi ea acolo, pe 1 iunie, ca să îi farmece pe cei mici cu vocea ei magică şi blândeţea de zână.

Citeşte şi: Mădălina Pavăl, fata care pune dorul la loc de cinste şi ne aduce tot ce are mai bun folclorul românesc într-o reinterpretare unică – LIFE.ro

Târg de adopţii câini şi pisici la Echitaţie Afumaţi

Centrul de echitaţie de la Afumaţi organizează de 1 iunie un târg de adopţii pentru câini şi pisici abandonaţi, aşa că dacă ştiţi că ai voştri copii îşi doresc un sufleţel de care să aibă grijă, e o ocazie numai bună. Din 2 în 2 ore vor fi organizate şi plimbări cu trăsura pentru copiii prezenţi şi vor putea face cunoştinţă şi cu caii din grajduri şi mânjii lor.

Weekend prelungit la Hadar Chalet

De ce să nu fim sinceri şi să mărturisim că orice sărbătoare ne face să visăm la câteva zile departe de casă. Cei de Hadar Chalet au pregătit un pachet special pentru 1 iunie, care include, pe lângă cazare şi mâncare, acces la toate facilităţile locului – teren de tenis, ping-pong, masă de biliard, piscină – dar şi drumeţii în natură şi hikking pentru pasionaţi.

Unde poţi merge cu copilul de 1 iunie – 1 iunie la Ferma Club

Şi aici au fost pregătite sejururi pentru cei dornici de un test pentru vacanţă. Puteţi opta pentru 3 sau 4 nopţi de cazare cu toate mesele incluse – ingredientele vin, cum altfel, chiar din ferma de acolo. Va fi un program special pentru copii, masă festivă, plus acces la piscină încălzită, saună şi terenurile de sport. Organizatorii au pregătit şi cadouri pentru cei mici, plimbări cu poneii sau drumeţii pentru doritori.

1 iunie – Fun Fest by Casa Timiş

Situată printre podgorii, la numai 70 de kilometri de Bucureşti, Casa Timiş este pregătită să sărbătorească copilăria cu fast. În program se regăsesc momente de drumming, dans, face painting, vânătoare de comori, candy bar natural. Vizitatorii au de ales între pachet complet, cu 3 nopţi de cazare sau acces de o zi, chiar de 1 iunie, în care se pot bucura de toate surprizele pregătite şi de bunătăţi precum baby burger, legume cu hummus sau churros cu ciocolată.

Picnic la mare de Ziua copilului – Ana Hotels

Dacă nu vă place la munte puteţi alege marea pentru această sărbătoare. La Ana Hotels pachetul cuprinde 2 nopţi de cazare, acces la spa, activităţi pentru copii în grădina hotelului, picnic pentru cei mici, bar de limonadă şi cadouri-surpriză.

Ziua copilului cu Mickey Mouse la Cereal Crunch

Primul cereal bar din România a pregătit o zi plină de voie bună pentru cei mici, în compania unui invitat special: Mickey Mouse. Evident, gustările vor fi la fel de colorate ca ziua, copiii având la dispoziţie peste 100 de sortimente de cereale din care să aleagă.

Unde poţi merge cu copilul de 1 iunie – Curs de desenat personaje Disney

Cei de la Rembrandt Art School organizează de Ziua Copilului un curs de desenat personaje Disney, dedicat copiilor între 6 şi 10 ani. Albă ca Zăpada, Peter Pan, Rapunzel, Mickey Mouse, Donald sau Pluto vor prinde contur sub mânuţele atent îndrumate de profesorii coordonatori.

Citeşte şi: Cine sunt oamenii care au construit Moara de hârtie, locul desprins parcă din poveşti unde sunt promovate şi susţinute meşteşugurile tradiţionale – LIFE.ro
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO