fbpx

Căutare

Share this article

Prima zi de Untold a început deja ca un tur de forţă pentru că primii artişti pe care am vrut să îi bifăm au urcat pe scenă de la 19:30. Seara am deschis-o cu Charli XCX care a cântat pe lumină şi în faţa unui public care abia începea să se adune.

Unul dintre cele mai aşteptate nume ale festivalului, inclusiv de către noi, a fost Dillon Francis. Americanul a ţinut în priză publicul timp de peste o oră jumătate, în care a trecut prin numeroase ruperi de ritm şi stiluri, spre încantarea fanilor. Am dansat alături de toată lumea până la epuizare, doar ca să o luăm de la capăt cu Axwell & Ingrosso pe ritmuri de progressive house, o trecere binevenită de la ruperile nebune ale americanului. Cei doi DJ au ştiut cum să îşi ţină publicul în priză, iar la final nu au lipsit On My Way, cu scene din videoclipul filmat în România şi nici Sun is Shining, cu steagul României pe fundal. Seara s-a încheiat cu Hardwell, unul dintre cei mai mari DJ ai lumii şi deloc străin de atmosfera de la Untold.

Deschiderea oficială a festivalului a fost marcata printr-un foc de artificii şi povestea celui de-al treilea capitol: Real Life Fantasy.

Citiţi toate amănuntele primei zile de la Untold pe urban.ro.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO