fbpx

Căutare

Share this article

“Un film 100% spaniol” în care toate personajele şi actorii sunt vorbitori de spaniolă”, astfel îşi descrie următorul proiect cinematografic Asghar Farhadi, primul regizor iranian care a primit mai mult de o nominalizare la premiile Oscar dar şi primul recompensat cu râvnitul premiu pentru „cel mai bun film într-o limbă străină” (”The Salesman”, 2016). Vestea cea bună este că Penelope Cruz şi Javier Bardem (care formează un cuplu în viaţa reală) vor face parte din distribuţia noului film, după cum a confirmat, într-un interviu, regizorul citat de news.ro.

Deşi nu cunoaşte limba spaniolă, Asghar Farhadi – care a mai făcut filme în alte limbi decât cea maternă (”The Past”, realizat în Franţa, este unul dintre ele)  – nu vede în asta un motiv de compromitere a viziunii artistice.

Asghar Farhadi, Foto: Hepta

Farhadi nu a oferit prea multe detalii legate de film, cum nu oferă în general despre orice film de-al său aflat în lucru, revelând doar atât: are ca temă relaţiile de familie – “fără ca Penelope Cruz şi Javier Bardem (n.r. – care au mai jucat împreună şi în alte filme precum „Jamón, jamón”, „Vicky Cristina Barcelona” şi „The Counselor„) să formeze neapărat un cuplu”, după cum spune el” -, filmările vor începe în această vară, urmând ca filmul să fie finalizat anul următor, va fi produs de casa de producţie El Deseo, a fraţilor Pedro şi Agustin Almodovar.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO