Vă e dor de Freedom al lui George Michael? Vogue pregăteşte versiunea la zi - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Un remake al videoclipului piesei „Freedom” a lui George Michael a fost realizat de revista Vogue pentru a marca 26 de ani de la lansarea originalului, anunţă News.ro. Noul proiect le aduce în prim plan, în locul super-modelelor anilor ’90, pe Adriana Lima, Joan Smalls, Anna Ewers, Irina Shayk şi Taylor Hill, între altele.

În luna octombrie se împlinesc 26 de ani de la lansarea videoclipului-simbol pentru lumea modei. Pentru acesta, şi-au dat concursul supermodelele deceniului Christy Turlington, Cindy Crawford, Linda Evangelista, Tatjana Patitz şi Naomi Campbell.

Videoclipul, regizat de David Fincher, a devenit unul dintre momentele cheie ale conexiunii dintre modă şi cultura pop.

Pentru a aduce un tribut creaţiei lui Fincher, revista Vogue a realizat o versiune modernă, cu modelele Adriana Lima, Joan Smalls, Anna Ewers, Irina Shayk şi Taylor Hill, care poartă articole vestimentare propuse de diverşi designeri pentru colecţia de primăvară 2017.

Videoclipul, filmat în New York, le prezintă pe manechine cântând şi dansând pe muzica lui George Michael. Revista a publicat, miercuri, câteva extrase pe contul său de Instagram.

 

 

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO