fbpx

Căutare

Share this article

În luna mai, cei mai buni burgeri din ţară se întâlnesc la Bucureşti. Între 11 şi 13 mai, Verde Stop Arena (Barbu Văcărescu 162 – 164) devine Burgereşti: un stat în stat, un refugiu urban, un paradis al burgerilor.

Cea de-a patra ediţie Burgerfest, singurul eveniment din România dedicat în exclusivitate burgerilor, îşi propune să inventeze un nou cuvânt: „a burgări”.

A BURGĂRI, burgăresc, burgăreşti, burgărim vb. 1. A degusta un număr cât mai mare de burgeri, la iarbă verde, la BURGERFEST 2018  2. A nu lăsa niciun burger neterminat. 3. A te bucura de un weekend în aer liber, cu multă muzică bună, distracţie şi evident, burgeri senzaţionali

Festivalul dedicat burgerilor propune publicului un weekend de relaxare la iarbă verde şi aer curat, cu peste 70 de sortimente de burgeri, pregătiţi aproape 30 de restaurante din oraşe aflate în întreaga – Braşov, Cluj, Constanţa sau Râmnicu Vâlcea.

Pe lângă interesul arătat sortimentelor de burgeri, festivalul propune o serie de concerte şi DJ sets, precum şi alte activităţi dedicate celor mari, dar şi celor mici. Ca în fiecare an, căţeii sunt mai mult decât bine veniţi în spaţiul festivalului.

Burgerfest va desemna pentru al patrulea an consecutiv Cel Mai Bun Burger, în cadrul unei competiţii unde sunt invitate toate restaurantele din festival, jurizate de personalităţi relevante din domeniul culinar. Competiţia Cel Mai Bun Burger invită şi amatorii: bucătari ocazionali, oameni care au convingerea că gătesc bine şi cred că pot oferi un preparat gustos şi inspirat. Pentru această categorie, juriul va fi format din reprezentanţii restaurantelor prezente în competiţia dedicată profesioniştilor.

Biletele de acces costă 18 lei pentru tichetele de o zi şi 40 de lei pentru abonamentele ce permit accesul la toate cele trei zile de festival. Până pe 23 aprilie, abonamentele vor avea preţul promoţional de 30 de lei. Bilete se vor pune în vânzare pe entertix.ro şi iabilet.ro.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO