Life StoriesPeople Stories
sursa foto: HEPTA
Life StoriesPeople Stories
Vanja Bosnic, femeia care a jucat un rol esențial în cariera “Balonului de Aur” Luka Modric
Cristina Bucur
|Reading time: 3 mins
sursa foto: HEPTA
Share this article

Câștigătorul mult râvnitului trofeu Balonul de Aur în 2018, croatul Luka Modric, se mândrește cu o soție și frumoasă, și deșteaptă – Vanja Bosnic. Partenera sa, mama celor trei copii ai lui, îi este și agent și a jucat un rol esențial în evoluția carierei acestuia. Căpitan al naționalei Croației și mijlocaș la Real Madrid, Luka Modric a fost ajutat de Vanja să semneze cel mai important contract din viața sa – cel cu Real.

 Vanja Bosnic, soție devotată, mama a trei copii și femeie de carieră

 

Vezi această postare pe Instagram

 

My support! ❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻🇭🇷 #IvanoEmaSofiaVanja 😍😍😍

O postare distribuită de Luka Modric (@lukamodric10) pe

Cum s-au cunoscut Vanja Bosnic și Luka Modric

În vârstă de 36 de ani, Vanja este cu trei ani mai mare decât soțul ei. Cei doi s-au cunoscut în 2007, pe când aceasta lucra la agenția de impresariat sportiv Mamic, de care aparținea și Modric, pe vremea când juca la Dinamo Zagreb. Vanja a fost cea care l-a împins de la spate, sugerând că este un fotbalist prea talentat pentru a rămâne la o echipă din Croația. Astfel, i-a sugerat un transfer în Anglia, în Premier League. Modric a ajuns astfel să joace la Tottenham. Aceasta este și perioada în care cei doi s-au îndrăgostit și au format un cuplu.

Ulterior, Bosnic a părăsit agenția de impresariat la care lucra pentru a se ocupa exclusiv de cariera iubitului ei. Cei doi s-au căsătorit în 2010 în Zagreb și au împreună trei copii.

Vanja Bosnic, femeia care ia deciziile importante din cariera lui Luka Modric

Se spune despre Vanja că ia toate deciziile importante din cariera soțului ei și că îl influențează în mod decisiv. Ea e cea care a negociat contractul cu unul dintre cele mai faimoase cluburi de fotbal de pe planetă – Real Madrid. Astfel, din 2012, Luka Modric este om de bază în echipa spaniolă. Evoluția sa la Compionatul Mondial din Rusia, unde a fost desemnat cel mai bun jucător al competiției, precum și prestația din Primera Division i-au adus anul acesta lui Modric Balonul de Aur.

Vanja Bosnic: și carieristă, și mama iubitoare

Bosnic și Modric au împreună un băiat și două fete, ultima dintre ele născându-se în 2017. Copiii sunt văzuți adesea în compania părinților lor, care încearcă să îi implice cât mai mult în activitățile lor.

Acuzată de evaziune fiscală

Vanja Bosnic a avut câteva probleme cu legea. În Croația a fost chemată să depună mărturie într-un caz de evaziune fiscală în care era implicat fostul ei șef de la agenția de impresariat Mamic.

În 2018, Vanja împreună cu soțul său au fost acuzați de evaziune fiscală și în Spania. Până la urmă, pentru a scăpa de o condamnare, au plătit aproape un milion de euro statului spaniol.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Always with me…🙏🏻 They are mine The Best… ❤️❤️❤️

O postare distribuită de Luka Modric (@lukamodric10) pe

Vanja Bosnic, o persoană discretă

Deși are toate calitățile fizice cu care se poate mândri o soție de fotbalist, Vanja preferă să stea departe de lumina reflectoarelor și să se ocupe de cariera soțului și și de cei trei copii. Nu are nici măcar cont pe rețelele de socializare. Poze cu ea apar totuși pe profilul celebrului său soț.

 

Life StoriesPeople Stories
Share this article