fbpx

Căutare

Share this article

Viața actriței Eve Hewson a devenit subiect de interes pentru presă încă de când avea 14 ani și și-a făcut debutul în cinematografie. Atunci, pe lângă talentul ei, s-a făcut imediat legătura cu părinții ei celebri, activista Alison Hewson și liderul trupei U2, Bono.

Azi Eve Hewson este o faimoasă actriță nord irlandeză ce și-a câștigat mare parte din popularitate datorită filmelor the Knick și Robin Hood. Deși tatăl ei este probabil unul dintre cele mai faimoase staruri muzicale de pe planetă, Eve nu a vrut să profite de acest lucru, ci mai degrabă și-a dorit să reușească prin propriile sale forțe.

Viața și copilăria actriței Eve Hewson

Memphis Eve Sunny Day Hewson s-a născut la Dublin, Irlanda de Nord, pe data de 7 iulie 1991, în familia activistei Ali Hewson (născută Alison Stewart, care a susținut cu înverșunare dezarmarea nucleară în anii 1980) și a solistului U2, Bono (Paul David Hewson). Eva are trei frați: o soră mai mare, Jordan și doi frați mai mici, Elijah și John.

Numele actriței Eve Hewson este simbolic. S-a născut la 7 dimineața pe 7 iulie. „Eve” se află la mijlocul cuvântului „Seven”. Viitoarea vedetă de film și-a petrecut copilăria la Dublin. Părinții ei s-au străduit să-i dezvolte pe deplin personalitatea, atât ei, cât și fraților ei. Așa că a luat lecții de franceză, a primit educație muzicală, a mers la cursuri de tenis. Cu toate acestea, ea era extrem de băiețoasă și de multe ori tatăl ei o striga pe un nume de băiat, Elliot.

Între timp, încă din copilărie, Eve visa să devină actriță. În interviurile sale ulterioare, a mărturisit că de nenumărate ori dansa în fața ecranului televizorului, încercând să arate ca vedete.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Eve Hewson (@memphisevehewson)

Părinții Evei au fost înțelepți: i-au sprijinit pe copii în toate lucrurile, le-a fost încurajat să își asume noi hobby-uri și interese. În același timp, erau stricți și nu i-au răsfățat niciodată. Când Eva le-a spus că urma să devină actriță, au fost uimiți, dar nu au încercat să o oprească.

Hewson a spus la un moment dat că dorește să risipească mitul despre copiii unor oameni celebri și astfel s-a concentrat asupra carierei sale de actriță.

După ce a absolvit proiectul școlii Dalkey, a intrat la St. Andrew’s College din Dublin. Mai târziu a studiat la Universitatea din New York, la secția de actorie. În căutarea visului ei de a deveni actriță, s-a mutat la New York împreună cu familia.

Viața și cariera actriței Eve Hewson

Hewson a jucat primul ei rol la vârsta de 14 ani: împreună cu sora ei, a fost distribuită în filmul Lost and Found. Primul proiect serios al Evei a fost în 2008, când a jucat în drama The 27 Club. Filmul este despre un tânăr cântăreț care s-a sinucis la vârsta de 27 de ani, precum Kurt Donald Cobain, Jimi Hendrix, Jim Morrison și alții.

În 2010, tânăra vedetă a participat la un videoclip muzical al grupului The Script pentru piesa „For The First Time”. În același an, Hewson a primit un rol în filmul This Must Be the Place cu Sean Penn, film foarte premiat și apreciat. Hewson a jucat apoi în filmul thriller Blood Ties (2013) și în comedia romantică Enough Said (2013) unde interpreta rolul fiicei personajului lui James Gandolfini, Albert.

Eve Hewson alături de Sean Penn

 

Tot în 2013, Eva a absolvit Academia de Film din New York. Mai târziu a reușit să obțină un rol central, cel al lui Lucy, în serialul TV, The Knick. Personajul ei este o tânără asistentă care trebuie să se familiarizeze cu spitalul. Interesant este că are frică de sânge. Jucând în Blood Ties, a văzut multe scene sângeroase, însă filmările pentru The Knick au fost deosebit de dificile pentru ea: filmul a fost numit una dintre cele mai realiste opere.

Când seria a apărut pe ecrane, viața actriței Eve Hewson a cunoscut un alt succes: a avut norocul să lucreze cu Steven Allan Spielberg în filmul Bridge of Spies – o dramă despre Războiul Rece. Personajul ei este fiica personajului principal, interpretat de Tom Hanks. Datorită lui Hewson, filmul a adus mulți fani în sălile de cinema.

În 2017, Hewson a participat la filmul Papillon. În 2018 a jucat un rol în Paper Year – filmul despre problemele cuplurilor în primul an de conviețuire.

În toamna anului 2018, Hewson a apărut ca Maid Marian în versiunea lui Otto Bathurst a poveștii lui Robin Hood. Taron Egerton, Jamie Foxx și Jamie Dornan au fost colegii ei de platou.

Valoarea netă actuală a lui venitului lui Hewson este de 8 milioane de dolari.

Viața personală a actriței Eve Hewson

Din 2010 până în 2015, Hewson a avut o relație cu actorul american James Martin Lafferty. Urmau să se căsătorească, însă s-au despărțit din motive ce nu au fost niciodată făcute publice.

În 2015, Eva a început o nouă relație cu Max Giorgio Choa Minghella, un actor din Marea Britanie. Bărbatul trebuia să devină soțul ei. Cu toate acestea, la scurt timp ea a făcut anunțul despărțirii pe Twitter.

Într-un interviu pentru publicația The Independent, în septembrie 2018, Eve a povestit despre viața ei și singurătate, inclusiv despre statutul ei unic în opinia ei. Actrița a arătat clar că nu intenționa să devină iubita cuiva.

„Sora mea spune:„ Trebuie să arăți mai disponibilă. Ești atât de încrezătoare în tine, arăți de parcă ai avea un iubit. Iar eu răspund: Am 23 de ani, nu am nevoie de un iubit. Este atât de distractiv să fii singur”.

Eve Hewson alături de sora și părinții ei

Lucruri interesante din viața actriței Eve Hewson

În urmă cu ceva timp, Hewson a declarat într-un nou interviu că a fost hărțuită în timp ce lucra pe platourile de filmare, la fel cum alte zeci de femei care au fost maltratate s-au pronunțat pentru a lansa ceea ce a devenit cunoscut sub numele de mișcarea #MeToo.

Eve a spus că la auzul experiențelor altor celebrități feminine, legate de hărțuire sexuală, a simțit că primește o mână de ajutor din partea cuiva.

Actrița și-a amintit un moment specific din carieră:

„A trebuit să filmez o scenă sexuală afară, într-o mașină și acolo era un polițist care ar fi trebuit să ne ajute să filmăm … El a intrat în cadru ca și cum era într-un rol și a început să-mi caute fusta. După un timp, am coborât din mașină, m-am dus la el și i-am spus: Știu ce faci!”

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO