Viața actriței Olivia Wilde: de la o adolescentă cu probleme ce fugea de acasă, la succesul serialului Dr. House și până la căsătoria cu probleme și relația cu mai tânărul muzician Harry Styles - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Viața actriței Olivia Wilde este una care a trezit brusc interesul publicului după apariția ei într-unul dintre cele mai populare seriale TV, dar mai ales după oficializarea relației cu mai tânărul muzicial, Harry Styles.

Olivia Wilde este o actriță americană care este cunoscută publicului pentru rolurile sale dintr-un serial TV pentru adolescenți „The O.C”. și serialul „Black Donnellys”. Apariția în binecunoscutul serial dramă „Dr. House”, în care Olivia a intrat în distribuția principală i-a adus popularitatea.

Olivia Wilde nu a fost doar o actriță de televiziune, ea apare și pe marele ecran. Printre filmele ei de lungmetraj, există un rol semnificativ în fantasticul blockbuster „Tron: Legacy”. În general, Olivia Wilde a jucat aproximativ 30 de roluri în diferite în filme și seriale până în prezent.

Olivia Jane Cockburn, cunoscută ca Olivia Wilde, s-a născut la New York pe 10 martie 1984. Tatăl ei este jurnalist, mama ei este producător TV. Încă din copilărie, fata a crescut într-un cerc de actori, regizori, politicieni și a fost într-adevăr transformată în această lume.

Viața actriței Olivia Wilde

Familia s-a mutat constant dintr-un stat în altul și din cauza asta Olivia Wilde schimba adesea școlile. Fata a studiat la Washington, Massachusetts, Andover.

Actrița mărturisește că a avut o adolescență problematică și le-a dat multă bătaie de cap părinților ei. Odată a fugit de acasă și a călătorit cu actori vagabonzi timp de două săptămâni. După acest caz, tatăl ei și-a trimis fiica la internatul din Andover. Acolo a devenit dependentă de teatru – a asistat la spectacole ori de câte ori avea timp liber. În acea perioadă dificilă a vieții, Olivia a decis că va deveni actriță. După școală, fata s-a mutat în Los Angeles pentru a-și îndeplini visurile.

Cariera și viața actriței Olivia Wilde

Publicul o cunoaște pe Olivia Wilde din rolul lui Dr. Remy Hadley din serialul „Dr. House”. Dar cariera ei începuse într-un mod destul de modest cu mult înainte de acest rol.

La început, ea a apărut în distribuția actorilor și a avut propriul debut ca actriță în anul 2000.

În 2003, Olivia a apărut în serialul „Skin”. Nu a câștigat popularitatea publicului, dar actoria ei a fost remarcată și apreciată de regizori.

În 2004, Olivia Wilde a jucat rolul unui personaj ticălos, Kellie în filmul „The Girl Next Door”. În același an, a fost invitată să joace rolul lui Alex Kelly în serialul „The O.C.”. Apariția ei în „The O.C.” i-a adus actriței recunoașterea mult așteptată și dragostea publicului.

În 2007, publicul a văzut-o din nou pe Olivia Wilde pe ecran – ea a jucat un rol principal în serialul „Black Donnellys”. După aceste împușcături, a fost inclusă în distribuția principală a serialului „Dr. House”.

Olivia Wilde a devenit celebră în întreaga lume după acest rol. Dar actrița nu avea de gând să se oprească, a considerat că încă nu a atins apogeul carierei.

În 2009, a jucat în filmul „Year One”.

În același an, Olivia Wilde a participat la ședința foto pentru revista glossy pentru bărbați Maxim și a câștigat primul loc în clasamentul celor mai sexy femei din lume la această ediție. Olivia a ajuns în TOP 100 al revistei nu o dată. Actrița a ocupat locul 61 în 2006, locul 97 în 2008 și al 5-lea – în 2012.

Un an mai târziu, au început filmările pentru „Tron: Legacy”. Olivia Wilde a trebuit să stăpânească parkour-ul și artele marțiale pentru a putea prezenta într-un mod adevărat un personaj al neînfricatei războinice Quorra. Acest blockbuster științifico-fantastic a devenit continuarea filmului „Tron”, din 1982, în care a apărut pentru prima dată conceptul universului virtual al raselor ce luptă nemilos pentru supraviețuire. În lumea artistică a filmului, au trecut mai bine de 20 de ani de la momentul evenimentelor din prima parte.

În 2011, Olivia a jucat rolul principal feminin în filmul bazat pe benzile desenate „Cowboys & Aliens”. Acțiunea filmului se desfășoară în statul Arizona din 1873 unde se duce lupta suprarealistă a cowboy-ilor cu extratereștrii, descrisă în titlu. În acest western fantastic, roluri majore au fost jucate și de Daniel Craig și Harrison Ford.

În 2013, actrița a apărut în rolul principal în drama „Better Living Through Chemistry”, unde a jucat un personaj al frumuseții fatale care schimba radical viața obișnuită a farmacistului plictisitor. În același an, Olivia a jucat în filmul „Drinking Buddies”.

Viața actriței Olivia Wilde

În 2014, Olivia a jucat un rol major în melodrama „Third Person”, care a fost produsă de Marea Britanie, Belgia, Germania și SUA. Un astfel de set de țări investite nu influențase prea mult geografia proiectului. Poza constă din trei povești de dragoste a căror acțiune este dezvoltată în trei orașe: New York, Paris și Roma.

În 2015, actrița a jucat rolul principal în thrillerul „Lazarus Effect”. Personajele principale ale filmului – un grup de tineri, oameni de știință descoperă o metodă de a reînvia morții. Serul lor are efect asupra animalelor, dar oamenii de știință nu reușesc să monitorizeze impactul și consecințele metodei lor.

Zoe, personajul actriței Olivia Wilde, piere într-un accident ulterior și apoi grupul decide să repete experimentul pe om. Zoe, care a fost readusă din morți, diferă de o persoană vie prin cruzime sporită și superputeri înfricoșătoare. Actrița a trebuit să joace două roluri diferite într-un film și să arate o diferență între Zoe cea vie și cea reînviată, în contrast.

La sfârșitul anului 2015, pe ecran a apărut comedia de Crăciun „Love the Coopers” cu Olivia Wilde în rolul lui Eleanor.

Viața personală a actriței Olivia Wilde

Olivia Wilde este vegană și activistă pentru protecția drepturilor animalelor. Admiratorii cred că secretul siluetei ei zvelte și atletice constă în mâncarea vegetală. Având o înălțime de 171 cm, Olivia cântărește doar 56 de kilograme.

Viața privată a actriței Olivia Wilde este destul de liniștită. Primul ei soț a fost prințul italian Tao Ruspoli. S-au căsătorit în vechiul castel italian, în 2003. La acea vreme Olivia avea 18 ani. Soțul ei era mai în vârstă decât ea, dar împreună arătau foarte bine. Erau căsătoriți de 8 ani în 2011, când Wilde și Ruspoli s-au despărțit. Prietenii lor spun că au divorțat de comun acord. Tao a vrut să aibă copii, iar Olivia nu și-a făcut timp să devină mamă pentru că nu era pregătită să-și asume responsabilitatea.

Ulterior au apărut mesaje în presă despre relația de dragoste dintre actriță și starul canadian, Ryan Gosling. Olivia Wilde nu a comentat această informație. Probabil, aceasta a fost doar o bârfă, deoarece în toamna lui 2011 Olivia a început o relație cu Jason Sudeikis. În ianuarie 2013 și-au anunțat logodna, iar pe 20 aprilie 2014, actrița l-a născut fiul lor – Otis Alexander Sudeikis.

Viața actriței Olivia Wilde
Olivia Wilde și Jason Sudeikis

În octombrie 2016, Olivia a dat naștere celui de-al doilea copil, de data aceasta o fetiță, Daisy Josephine.

Actrița obișnuia să distribuie fotografii cu copiii și soțul ei în contul oficial de pe Instagram.

Și, deși părea că și-a descoperit adevărata dragoste, lucrurile nu au stat așa.

Viața actriței Olivia Wilde

Olivia Wilde și Harry Styles au luat fanii prin surprindere cu romantismul lor, care a început când s-au întâlnit pe platourile de filmare ale filmului Don’t Worry Darling.

Cei doi au ținut titlurile ziarelor când au fost fotografiați ținându-se de mână la nunta managerului lui Styles, în ianuarie 2021. O sursă a declarat în exclusivitate pentru Us Weekly la acea vreme că cei doi s-au îndrăgostit când au început să lucreze împreună.

„Harry și Olivia au avut chimie aproape instantaneu pe platoul de filmare”, a spus sursa. „A fost doar o chestiune de timp până să se întâlnească.”

Viața actriței Olivia Wilde
Olivia Wilde și Harry Styles

Relația de dragoste a lui Wilde cu cântărețul britanic a venit la două luni după ce ea s-a despărțit de fostul logodnic, Jason Sudeikis și la trei luni după ce Styles s-a alăturat filmului.

Când au apărut pentru prima dată informații despre relație, o sursă a declarat că Styles nu a fost motivul despărțirii actriței de tatăl copiilor ei.

Legat de motivul despărțirii, întotdeauna există o versiune diferită a poveștii. Cert este că cei doi se luptă pentru custodia copiilor, fiecare cu armele lui, în timp ce viața actriței Olivia Wilde continuă alături de muzicianul Harry Styles.


Foto: Depositphotos.com, Pinterest.com

read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO