Viaţa amoroasă a cântăreţei Shakira - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Este una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite cântăreţe din lume, are o carieră solidă, o mulţime de premii şi o avere impresionantă. Dragostea nu i-a adus însă aceleaşi satisfacţii, deşi a iubit mereu cu pasiune şi a avut relaţii de lungă durată, cu bărbaţi alături de care credea că va ajunge să îmbătrânească. Viaţa amoroasă a cântăreţei Shakira a fost marcată de-a lungul vieţii de dezamăgiri şi trădări, cea mai recentă fiind legată de relaţia cu fotbalistul Gerard Pique.

Iubiri pasionale, separări dureroase

Atrasă de mică de zona artistică, Shakira şi-a lansat primul album, în Columbia, la vârsta de 14 ani. Tot atunci a acceptat să joace şi într-o telenovelă şi a cunoscut şi fiorii primei iubiri. S-a îndrăgostit de Oscar Ulloa cu care a fost împreună timp de 4 ani.

De Ziua Îndrăgostiţilor însă Shakira a primit, în loc de flori, vestea că relaţia lor a luat final. Oscar simţea că iubirea lor nu-i dă artistei libertatea de a-şi duce cariera suficient de sus şi credea că fiecare ar trebui să îşi vadă de propriul drum. Aparent, a avut dreptate: ea a ajuns vedetă internaţională, el, un antreprenor de succes. Dragostea lor a marcat-o însă puternic pe Shakira, care a scris cel puţin o melodie inspirată de ceea ce a trăit cu el.

L-a cunoscut apoi pe celebrul actor de telenovele Osvaldo Rios. Ea era deja o vedetă în Columbia şi începuse să fie ascultată în întreaga Americă Latină. El era unul dintre cei mai apreciaţi actori ai serialelor sud-americane, dar şi unul dintre cei mai vânaţi bărbaţi ai acelor vremuri. Iar diferenţa de vârstă de 17 ani dintre ei nu a fost nici pe departe un impediment.

Shakira s-a îndrăgostit nebuneşte de Rios.

Era seducător şi ştia cum să cucerească o femeie, aşa cum s-a întâmplat şi cu Shakira. Ştia ce mâncare îi place, care este cartea ei preferată, la ce oră merge la culcare, tot ce era important pentru ea. A făcut-o să creadă că era sufletul ei pereche. – extras din biografia neautorizată Shakira, Lo que nadie conoce, scrisă de Maria del Rosario Sanchez

Pentru Shakira n-au contat nici acuzaţiile cum că şi-ar fi agresat fosta iubită, nici faptul că Rios era recunoscut drept un bărbat care nu punea preţ pe fidelitate. Făceau deja planuri de nuntă după câteva luni de când erau împreună şi totuşi nu au apucat să aniverseze un an de relaţie şi s-au despărţit. S-a vorbit mult despre faptul că actorul ar fi lovit-o şi pe ea, însă niciunul dintre ei nu a susţinut zvonurile.

Cele mai multe melodii de pe albumul Donde estan los ladrones mi le-a dedicat. Nu dedici melodii cuiva care te maltratează. – Osvaldo Rios

Shakira s-a concentrat în continuare pe carieră şi aşa a ajuns să-l cunoască pe avocatul Antonio de la Rua, fiul fostului preşedinte al Argentinei, Fernando de la Rua. Ea i-a fost sprijit atunci când a dat de probleme şi, ca de fiecare dată, şi-a pus trăirile în muzica sa.

După câţiva ani de relaţie cântăreaţa se gândea că a venit momentul să devină mamă, însă în loc de aniversarea de 11 ani a venit anunţul separării. Aparent, infidelitatea lui de la Rua a fost cauza, cu care ar fi avut o relaţie paralelă vreme de mai mulţi ani. Asta nu l-a împiedicat pe bărbat să o dea în judecată pe Shakira, cerându-i 250 de milioane de dolari şi 18% din veniturile acesteia, bani pe care i-ar fi pierdut renunţând la propria carieră ca să îi fie alături artistei. A sfârşit prin a-şi pierde definitiv şi partenera şi procesul.

Shakira şi Gerard Pique, 11 ani împreună şi 2 copii

Shakira a continuat să creadă în dragoste, aşa că atunci când l-a văzut pe Gerard Pique după filmările pentru videoclipul piesei Waka Waka a simţit că lucrurile ar putea lua o întorsătură pozitivă.

Nu eram un fan al fotbalului, aşa că nu ştiam cine este. Când am văzut clipul am zis: „Hmm, el pare chiar drăguţ.” Şi cineva a decis să ne facă cunoştinţă. – Shakira pentru 60 Minutes

Ea era deja în Africa de Sud când fotbalistul a decis să preia iniţiativa.

Era deja acolo pentru că a cântat în cadrul ceremoniei de deschidere şi am întrebat-o cum e vremea. E întrebarea aia tipică, stupidă şi răspunsul normal ar fi fost să-mi spună să-mi iau o jachetă. Dar ea a început să-mi descrie cum era vremea din minut în minut. Aşa am ajuns la punctul în care i-am zis că trebuie să ajungem (n.r.: Spania) în finala Cupei Mondiale, ca să o văd din nou. Cânta şi la finală. – Gerard Pique pentru TV3

Nu doar că Spania a ajuns în finală, dar a şi câştigat-o, iar în următorul an cei 2 confirmau că formează un cuplu. Iniţial nu li s-au dat prea multe şanse de reuşită, el fiind mai tânăr cu 10 ani. N-au ascultat de ceilalţi şi şi-au văzut de ei. La începutul lui 2013 se năştea primul lor copil, Milan, iar 2 ani mai târziu venea pe lume şi Sasha.

Shakira şi Gerard Pique

Niciodată nu am fost un cuplu tradiţional. Nu avem vreun acord scris prin care ne împărţim treburile casnice, dar amândoi suntem părinţi dedicaţi şi încercăm să ne sprijinim reciproc. – Shakira pentru Clarin

În vara acestui an a venit însă vestea că după 11 ani de relaţie cei 2 o iau pe drumuri separate. Şi de această dată cauza ar fi fost infidelitatea şi, ca de fiecare dată, Shakira şi-a pus tristeţea în muzică.

Câteva luni a durat şi înţelegerea pentru custodia celor 2 copii. Până la urmă Pique a fost de acord ca băieţii să se mute cu mama lor în Miami.

Citeşte şi: Viața cântăreței Shakira. De la copilăria petrecută în culisele concursurilor de talente, la primul hit la vârsta de 13 ani și până la relația cu unii dintre cei mai mari fotbaliști ai lumii, după dezamăgirea unei iubiri de 11 ani – LIFE.ro

Imagini din acest articol ne-au fost furnizate de depositphotos.com.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO