Viaţa lui Ion Ţiriac: „Am 33 de copii în total. Averea va fi împărțită în 33 de părți egale” - LIFE.ro
Mergi la conținut

Viaţa lui Ion Ţiriac: „Am 33 de copii în total. Averea va fi împărțită în 33 de părți egale”

Cel mai bogat român a făcut mărturisirea: „A trăit doar pentru mine”. Rodica, sora celui mai bogat român, este femeia care şi-a sacrificat viaţa pentru Ion Ţiriac. Miliardarul român îi poartă multă recunoştinţă surorii sale.
Share this article

Cel mai bogat român a făcut mărturisirea: „A trăit doar pentru mine”. Rodica, sora celui mai bogat român, este femeia care şi-a sacrificat viaţa pentru Ion Ţiriac. Miliardarul român îi poartă multă recunoştinţă surorii sale.

Rodica, sora celui mai bogat român, este femeia care şi-a sacrificat viaţa pentru Ion Ţiriac. Miliardarul român îi poartă multă recunoştinţă surorii sale

Ion Ţiriac a avut o copilărie dificilă, mai ales după ce tatăl său a murit, când el avea numai 10 ani. Mama lui Ion Ţiriac lucra în fabrică, aşa că sora fostului tenismen a avut grijă de fratele ei mai mic. Ion Ţiriac avea să crească, a jucat mai întâi hochei, ulterior tenis la nivel profesionist. El a avut un succes enorm în afaceri, iar acum este cel mai bogat român.

Femeia care şi-a sacrificat viaţa pentru Ion Ţiriac

„Am o soră, una mai mică. Eu eram un fel de macho pe vremea aia, după-aia mi-a trecut repede. Pe vremea aia, femeile erau cele care se ocupau de bucătărie, mai târziu se ocupau să facă și un copil, doi-trei, să propagheze rasa care era, cam așa era treaba între mine și soră-mea. Avea grijă de mine dintotdeauna.

Citește și: Fondatorii Dedeman – drumul de la un butic în Bacău la liderul incontestabil pe piaţa de bricolaj

Soră-mea de la început până în ziua de azi mi-a fost omul care a trăit viața doar pentru mine. Noi am fost o familie în care nu te lua în brațe maică-ta, taică-tu, ‘Doamne, cât te iubesc, cât mi-ești de drag’. Dar nu trebuia absolut nimica, pentru că le simțeai din elicopter, despre ce era vorba într-o familie ca asta”, mărturisea Ion Ţiriac, pentru europafm.ro.

Cel mai bogat român şi-a făcut testamentul: „Am 33 de copii în total. Averea va fi împărțită în 33 de părți egale”

Ion Ţiriac are 3 copii: Ion Ion Ţiriac, Karim Mihai Ţiriac şi Ioana Natalia Ţiriac. Cel mai bogat român le mărturisea jurnaliştilor italieni că, deşi are 3 copii legitimi, consideră că are, în total, 33 de copii şi că îşi va împărţi averea în 33 de părţi legale.

„Mereu mi-au plăcut femeile, nu pot să explic acum din ce motiv. Am 3 copii legitimi, dar am 33 în total. Nu îmi poartă numele, dar după dispariția mea, averea va fi împărțită în 33 de părți egale. Toată lumea va primi aceeași sumă”, le-a declarat Ion Țiriac jurnaliștilor italieni de la rosario3.com.

„Dacă le cade totul din cer, vor avea unele dizabilităţi”, mai adăuga omul de afaceri român

Ion Ţiriac rămâne cel mai bogat om de afaceri din România, după ce Daniel Dineş a pierdut mai bine de 1 miliard de dolari în total.

Potrivit celui mai recent top Forbes, Ion Ţiriac are o avere de 2 miliarde de dolari. Averea lui a crescut cu 400 de milioane de dolari în ultimul an.

Pe locul 2 se află Dragoş Pavăl, fondatorul Dedeman. Acesta are o avere de 1,7 miliarde de dolari. Fratele acestuia, Adrian Pavăl, ocupă locul 6 în topul afaceriştilor români, cu o avere de 1,1 miliarde de dolari.

Pe locul 3 în topul celor mai bogaţi români se află Daniel Dineş, fondatorul şi CEO-ul UiPath. El are acum o avere de 1,6 miliarde de dolari, în scădere cu 1,3 miliarde de dolari în comparaţie cu anul trecut.

Citește și: Virginia Ruzici, jucătoarea de tenis care a câştigat 2 finale la Roland Garros în acelaşi an

Ion Stoica ocupă locul 4 în topul miliardarilor români, cu o avere de 1,2 miliarde. Matei Zaharia este pe locul 5, cu o avere tot de 1,2 miliarde de dolari.

Sursa foto: Facebook

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora