fbpx

Căutare

Share this article

Nu există lucru în domeniul entertainmentului pe care Jimmy Fallon să nu poată să îl facă.  Actor, dansator, comediant, muzician, vedeta social media, autor de cărți și producător – Jimmy Fallon le face pe toate cu talent și carismă, fiind unul dintre cele mai simpatice personaje de la tv și nu numai. Viața lui Jimmy Fallon a fost dedicată, de când se știe, televiziunii: de mic copil și-a dorit să facă parte din castul emisiunii de succes Saturday Night Live. A făcut tot ce i-a stat în putință pentru a ajunge acolo, dovedind că visele pot deveni realitate. Cu multă muncă și perseverența. Deși a fost respins inițial la audiții, până la urmă și-a văzut visul cu ochii. Din 2014, Jimmy Fallon găzduiește cea mai de succes emisiune de seară din America: The Tonight Show.

Viața lui Jimmy Fallon: entertainer de mic copil

Născut pe 19 septembrie 1974, Jimmy Fallon și-a demonstrat talentele încă de mic. Fascinat de emisiunea Saturday Night Live, Jimmy își arată carisma și umorul imitând celebritățile momentului și jucând împreună cu sora sa scenete din show-ul preferat de la tv.

Înainte de a se dedica showbizului, Jimmy Fallon avea în gând să devină preot. Crescut într-o familie foarte religioasă, Fallon a urmat o școală catolică, fiind nelipsit de la slujbele de duminică, alături de părinții săi. Totuși, viața în showbiz l-a atras mai mare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

‪My first headshot. 1992. #TBT‬

O postare distribuită de Jimmy Fallon (@jimmyfallon) pe

Viața lui Jimmy Fallon: nu a terminat liceul… decât în 2009!

Jimmy Fallon a studiat informatica în liceu, însă a renunțat la studii pentru a merge la Hollywood. Totuși, în 2009 a primit și diploma de liceu.

Ajuns în domeniul entertainmentului, Jimmy a făcut tot ce era omenește posibil pentru a ajunge la emisiunea sa preferată din copilărie. A mers la audiții la Saturday Night Live, însă a fost respins. Nu s-a lăsat descurajat și, după un timp, a încercat din nou: de data asta i-a făcut să râdă cu lacrimi pe producători, care i-au oferit mult meritatul loc în show in 1998.

La Saturday Night Live, Jimmy Fallon și-a demonstrat multiplele talente: cântăreț, actor, comediant. Scenetele sale erau un adevărat succes. În 2012 și 2014, Fallon a câștigat premiul Emmy pentru prestația sa din emisiune. Este și deținător de premiu Grammy: în 2012 albumul său Blow Your Pants Off a câștigat trofeul pentru Best Comedy Album.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Can you FEEL it? with @kimkardashian on #FallonTonight

O postare distribuită de Jimmy Fallon (@jimmyfallon) pe

Totuși, Jimmy își dorea mai mult, așa că în 2004 a părăsit emisiunea sa de suflet pentru a-și încerca norocul în cinematografie. Din păcate pentru el, lucrurile nu au mers chiar așa cum spera. Deși a fost distribuit în câteva filme, nu a primit niciun rol cu care să dea lovitura la Hollywood. Așa că s-a întors în televiziune… și bine a făcut!

Viața lui Jimmy Fallon: regele entertainmentului

În martie 2009, Jimmy Fallon l-a înlocuit pe Conan O’ Brien ca gazdă a emisiunii Late Night. Noul său show conținea scenete amuzante, prestații musicale, vedete în platou și super interviuri. Entuziasmul și veselia lui Fallon erau molipsitoare! Cele mai tari vedete ale momentului au trecut prin emisiunea lui, însuși președintele Barack Obama apărând într-o scenetă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

New show TONIGHT!!!

O postare distribuită de Jimmy Fallon (@jimmyfallon) pe

Însă 2014 a fost anul care l-a făcut pe Jimmy Fallon “regele” emisiunilor de seară din America: i-a luat locul lui Jay Lano la The Tonight Show. Nu există vedetă care să nu fi ajuns la el în emisiune. Pe lângă interviurile pline de umor, Jimmy își provoacă invitații la diverse concursuri care mai de care mai haioase. Jimmy a cântat în show-ul lui alături de cei mai mari artiști din industria muzicală.

Viața lui Jimmy Fallon: soț devotat și tatic iubitor

Jimmy Fallon este căsătorit cu producătoarea de film Nancy Juvonen, din 2007, și împreună au două fete, una dintre ele născută de o mamă surogat. Artistul a cerut-o în căsătorie pe Nancy la câteva luni după ce au început să se întâlnească.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Skiing into ‘19. Happy New Year! ❤️ the Fallons. #HappyNewYear #DeerValley

O postare distribuită de Jimmy Fallon (@jimmyfallon) pe

Viața lui Jimmy Fallon: accidentări misterioase

În urmă cu câțiva ani, presa tabloidă a pus o serie de accidentări pe care le-a suferit Fallon pe seama faptului că bea prea mult. Producătorii emisiunii sale l-au pus să nege acest lucru, iar de atunci zvonurile au încetat să mai apară în presa de scandal.

Viața lui Jimmy Fallon: vedeta social media

Jimmy Fallon nu își distrează fanii numai la tv, ci și pe social media. Pe Twitter Fallon are peste 50 de milioane de followeri, iar pe Instagram peste 13 milioane.

 

read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO