Căutare

Share this article

După apariția în filmul Transformers, viața lui Megan Fox s-a schimbat iremediabil, câștigând faima la care visează orice tânăr actor.

Cine e Megan Fox?

Megan Fox  este o actriță americană, bine cunoscută pentru prima sa apariție în seria filmelor Transformers.

După ce a câștigat câteva premii importante într-o promițătoare carieră în modeling, Megan Fox a renunțat la școală, s-a retras de la liceu și s-a mutat în L.A. unde a obținut primul rol într-o producție cinematografică din 2001, Holiday in the Sun. Actrița s-a bucurat de o carieră fulminantă, alături de Shia LaBeouf în blockbuster Transformers, și a continuat în roluri proeminente, în filme precum Jennifer’s Body, Jonah Hex, This Is 40 și Teenage Mutant Ninja Turtles. Are trei copii împreună cu actorul Brian Austin Green, din serialul Beverly Hills, 90210.

Copilăria și viața lui Megan Fox

Megan Fox s-a născut pe data de 16 mai, 1986, în Memphis, Tennessee, într-o familie foarte modestă. La vârsta de cinci ani a început să ia lecții de canto și dans, pe care le-a continuat după ce s-a mutat cu familia în St. Petersburg, Florida, la vârsta de 10 ani. La 13 ani, Megan Fox începuse deja o promițătoare carieră de model.

În 1999, Megan Fox a câștigat numeroase premii la concursurile American Modeling și Talent Convention. Acest succes a convins-o să renunțe la școală și să se mute în Los Angeles, la vârsta de numai 16.

Viața și cariera cinematografică a lui Megan Fox

În același an, Fox și-a făcut debutul în primul său film, comedia Holiday in the Sun. Filmul care a avut un număr foarte mare de fani, a ajuns direct pe DVD. În următorii ani, Fox a tot apărut în producții mai mici de televiziune, iar următorul rol important a venit în 2002 când producția suedeză a selectat-o pentru rolul din serialul Ocean Ave. În același an, Fox a jucat alături de Amanda Bynes în filmul What I Like About You.

2004 a fost un an important pentru Fox. Si-a făcut apariția în comedia CBS, Two ans a Half Men, alături de Charlie Sheen și Jon Cryer, dar și sitcomul The Help. De asemenea, a fost solicitată să joace și în sitcomul ABC, Hope &Faith, iar talentul de care a dat dovadă i-a adus o nominalizare la categoria Artistul tânăr al anului, în 2005. Fox s-a reîntors la film, unde a acceptat să joace alături de Carla Santi în Confessions of a Teenage Drama Queen.

Marea transformare din viața lui Megan Fox

Dar viața lui Megan Fox s-a schimbat cu adevărat când a fost aleasă să joace alături de Shia LaBeouf în producția lui Steven Spielberg, Transformers, un rol care i-a adus adus și o nominalizare la MTV Movie Aeard.

Cu look-ul său impresionant, Megan Fox a fost numită cea mai sexi femeie în viață, de către revista FHM, în 2008 și a intrat în topul celor mai hot actori sub 25 de ani.

A apărut și în al doilea episod al seriei Transformers, însă pentru al treilea a ieșit din proiect, se pare că din cauza neînțelegerilor cu Michael Bay.

Au urmat alte roluri mai mari sau mai mici, majoritatea cu mare succes la adolescenți, iar la finalul anului 2018 a devenit gazda unei serii de patru episoade pe Travel Channel, „Legends of the Lost with Megan Fox, ce explora valorile istorice și mitologice ale oamenilor și evenimentelor petrecute de mult, precum războiul troian.

Viața personală a lui Megan Fox

În iunie 2010 Megan Fox s-a logodit cu actorul Brian Austin Green, David din Beverly Hills, 90210. Cei doi mai fuseseră logodiți și înainte, însă după doi ani de relație au anulat nunta. La scurt timp după a doua logodnă, Fox a ținut iarăși primele pagini ale tabloidelor care scriau că și-a pierdut inelul cu diamant de două carate, într-o vacanță în Hawaii, unde fusese împreună cu Green.

Cei doi au împreună trei copii.

În august 2015, Brian Austin Green și Megan Fox au anunțat că se despart după 11 ani de relație. Însă s-au împăcat iarăși în 2016. Anul acesta, în mai, zvonurile că s-au despărțit din nou s-au împrăștiat ca noul virus.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO