Căutare

Share this article

Robbie Williams este un cântăreț britanic de mare succes, iar pentru cei din generația mea, al doilea cel mai frumos membru al trupei Take That. Am studiat viața lui Robbie Williams încă de pe vremea revistelor Bravo și Girl și căutam tot timpul să aflu lucruri interesante și picanterii despre el. La un moment dat am aflat că este alcoolic și că are serioase probleme cu drogurile și, ca o mare fană mi-a părut rău, așa cum îți pare rău când auzi că o rudă apropiată are probleme. Azi am încercat să trec în câteva rânduri tot ce știu despre el, dar am ales să arat viața lui Robbie Williams în întrebări și răspunsuri.

De la adolescența petrecută alături de Take That și până la „Angels” albumul de debut cu care a înnebunit generații întregi de fani, Robbie Williams a cunoscut un mare succes în întreaga lume, mai bine de două decenii.

Iată câteva lucruri pe care ne-am dori să le aflăm din viața lui Robbie Williams:

 1. Care e cel mai important cântec al lui Robbie Williams:

Se spune că sunt americani care nici măcar nu au auzit de Robbie Williams, SUA fiind singura țară în care el nu a avut un succes foarte mare. Dar în oricare altă parte a lumii, dacă adresezi această întrebare, probabil că ți se va răspunde „Angels”. Iar cu un număr poate la fel de mare de voturi, cântece precum „Let Me Entertain You”, „She’s The One”, „Rock DJ”, ”Feel”, „No regrets”, „Candy” sau „Supreme” ți se vor fredona la ureche.

 1. Câte albume a lansat Robiie Williams?

Din 1997, Robbie Williams a lansat 11 albume solo. Cel mai recent este cel din 2016, „The Heavy Entertainment Show”. Iar la acest număr nu se adaugă seriile „Under the Radar”, câteva compilații și albume cu cele mai importante hituri cântate alături de Take That.

 1. Câte discuri a vândut Robbie Williams?

Robbie este consemnat ca fiind artistul cu 19.8 milioane de albume vândute și 6,6 milioane de singles în UK.

Este unul dintre cei mai bine cotați muzicieni ai tuturor timpurilor, cu peste 75 de milioane de discuri vândute în toată lumea.

Robbie Williams a intrat în Cartea Recordurilor cu cele mai multe bilete vândute într-o singură zi la un concert.

 1. Când a părăsit Robbie Williams Take That?
Trupa Take That. Foto: Billboard.com

Robbie a fost membru a trupei de băieți Take That, alături de Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald și Jason Orange, din 1990 până în 1995. Se spune că a plecat din trupă după ce a căzut oarecum în dizgrația membrilor ei.

Curând însă și-a început cariera solo. Deși primele sale cântece nu au avut cine știe ce succes, „Angels„ a spart toate topurile și l-a propulsat pe cea mai înaltă treaptă a celebrității.

După ce Take That s-a reunit în 2005, s-a alăturat și el trupei în 2009 pentru albumul „Progress” și turneul ce a avut loc un an mai târziu. De atunci a tot colaborat cu grupul, însă nu a anunțat niciodată că se va dedica full time acestui proiect.

 1. Cine este soția lui Robbie Williams?

Robbie Williams a fost implicat în tot felul de relații amoroase cu persoane mai mult sau mai puțin celebre, însă extrem de frumoase. Din mai 2006, Robbie este cu actrița americană Ayda Field. Trei ani mai târziu, cei doi s-au logodit și apoi s-au căsătorit în casa lui Robbie din Mulholland Estates, din Beverly Hills, pe data de 7 august 2010.

Robbie Williams și soția sa
 1. Câți copii are Robbie Williams?

Fiica lui Robbie și Ayda, Theodora „Teddy” Rose s-a născut pe data de 18 septembrie 2012. Al doilea copil, Charlton „Charlie” Valentine, a apărut doi ani mai târziu. Pe 7 septembrie 2018, Ayda a anunțat că ea și Robbie au avut o surpriză minunată și i-au spus bun venit în familia lor lui Colette „Coco” Josephine, ce s-a născut cu ajutorul unei mame surogat.

Familia lui Robbie Williams. Foto: pinterest
 1. Ce vârstă are Robbie Williams?

Robbie Williams s-a născut pe data de 13 februarie 1974, iar anul acesta a sărbătorit ce-a de-a 46-a aniversare.

 1. Ce avere are Robbie Williams?

Conform publicației The Richest, Robbie Williams are o avere estimată de aproximativ 149 milioane de lire sterline, adică în jur de 200 de milioane de dolari. Nu-i rău!

 1. Unde locuiește Robbie Williams?

Din 2006, Robbie Williams și-a petrecut aproape tot timpul în Los Angeles. Doar prin 2009 a trăit o perioadă înapoi în Anglia, după ce și-a cumpărat un conac în valoare de 8,5 milioane de lire, în Compton Basset, Witlshire. Un an mai târziu a vândut vila și s-a mutat înapoi în L.A.

 1. Unde a început viața lui Robbie Williams și cine erau părinții lui?

Robbie Williams s-a născut în Stoke-on-Trent, Staffordshire, Mare Britanie. Părinții lui, Janet și Peter Williams (cunoscut și sub numele de Pete Conway) aveau un pub, numit Red Lion în Burslem.

Pete era și un entertainer, de fapt omul care l-a inspirat pe Robbie să-și urmeze destinul. Adesea apare pe scenă alături de fiul său, în diferite spectacole.

Din păcate, părinții lui au divorțat când Robbie avea numai trei ani, lăsând niște traume ce s-au văzut abia foarte târziu, în viața de adult.

 1. Ce probleme de sănătate a avut Robbie Williams?

Robbie pare că le-a avut pe toate. De-a lungul timpul s-a luptat cu tot felul de boli mintale, cu obezitatea, cu lipsa stimei de sine, cu alcoolismul și abuzul de droguri. Într-un interviu povestea cum prietenul lui, Elton John, aproape că l-a internat forțat într-o clinică de dezintoxicare pentru a scăpa de dependența de droguri, dependență ce a început în urma unei depresii serioase, pe vremea când încă era membru în Take That.

În 2017 a stat o săptămână la Terapie Intensivă, după ce o serie de anomalii au fost descoperite la nivelul creierului său. El spunea atunci: „Mi s-au făcut teste de sânge și am fost supus și unor ecografii, una pentru inimă și una cerebrală, în urma cărora s-au descoperit unele anomalii, inclusiv ceva la creier care arăta ca un cheag de sânge. Evident că a fost foarte înfricoșător, așa că mi s-a luat decizia din mână și am fost trimis direct la terapie intensivă. E foarte ciudat să ajungi brusc la terapie intensivă după ce ieri erai în turneu, dar în situația asta m-am aflat eu”.

 1. Crede Robbie Williams în extratereștrii?

Robbie a dezvăluit că este extrem de interesat de viața extraterestră și fenomenele paranormale și și-a urmat această pasiune în perioada 2007-2008, când a luat o pauză de la muzică.

În timp ce înregistra un documentar, a mers la o convenție OZN în Nevada, în timpul căreia a conectat interesul său pentru paranormal cu dorința de a înțelege temerile copilăriei lui de interesul mamei sale pentru „misterele, elfii, demonii și vrăjitoria” din lume.

 1. În ce acte caritabile este implicat Robbie Williams?
Robbie Williams și fiica sa. Foto: The Sun

Robbie a înființat o asocieație caritabilă chiar în orașul său natal, Stoke-on-Trent, numită „Give It Sum”, cu ajutorul căreia speră să îmbunătățească condițiile locale și să dea putere vieții comunității oferind bani celor dezavantajați de soartă.

Cu ajutorul prietenului său, Jonathan Wilkes, a organizat un eveniment de fotbal caritabil, Soccer Aid pentru a strânge bani pentru UNICEF UK. Astfel, o combinație de celebrități și staruri ale fotbalului internațional au jucat în meciurile Soccer Aid, o dată la doi ani, din 2006 încoace, strângând milioane de lire de fiecare dată.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO