Căutare

Share this article

Vloggerul culinar Jamila, care a adunat 92 de milioane de vizualizări pe YouTube, va lansa o carte de reţete la editura Curtea Veche Publishing, volum care va fi prezentat oficial în cadrul Târgului de Carte Gaudeamus (16-20 noiembrie).

Volumul “Jamila Cuisine”, semnat de Geanina Staicu-Avram, este disponibil pentru precomandă cu autograful autoarei până pe 21 noiembrie exclusiv pe site-ul editurii, www.curteaveche.ro. Geanina Staicu-Avram, cunoscută drept Jamila pentru fanii ei de pe YouTube, a reuşit să adune în ultimii ani peste 92 de milioane de vizualizări ale videoclipurilor în care prezintă modul de preparare al unora dintre cele mai gustoase reţete, devenite surse de inspiraţie pentru milioane de pasionaţi de gătit din ţară şi din străinătate. Jamila a câştigat în septembrie 2016 premiul “Online Personality of the Year”  în cadrul festivalului anual de social media Webstock. Cartea, ilustrată cu fotografii sugestive, cuprinde cele mai apreciate reţete ale Jamilei, la care se adaugă o reţetă-surpriză. Povestea proiectului Jamila Cuisine a început în anul 2012 cu numeroase reţete prezentate sub forma unor videoclipuri, iar până în 2016 a devenit unul dintre cele mai îndrăgite şi mai urmărite proiecte culinare.

”Cartea de faţă reprezintă pentru noi un vis împlinit. Ne-am dorit să vă putem oferi o variantă tipărită a celor mai apreciate reţete şi, fireşte, suntem extrem de bucuroşi că am izbutit. Ce puteţi găsi în această carte? În primul rând, reţete savuroase, uşor de pus în practică şi pe gustul tuturor. Nu sunt preparate culinare făcute după un reţetar strict, nici creaţiile unui bucătar renumit. Sunt reţete ce pot fi gătite de oricine, reţetele mamelor şi ale bunicelor noastre, reţete demne de a fi cunoscute de toată lumea şi, nu în ultimul rând, reţete care să adune în jurul mesei întreaga familie”, spune Geanina Staicu-Avram. Jamila Cuisine înseamnă o multitudine de reţete culinare video. O reţetă Jamila Cuisine presupune multă muncă, cu 6 – 12 ore de filmări, plus alte 12 – 16 ore de montaj şi editare. 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO