Căutare

Share this article

Ral Bratu și LIFE.ro te cheamă la relaxare. În cadrul evenimentului Enescu Spirit, de pe 31 august, îți dăm întâlnire în Grădina Botanică de la Mezanin. Și nu așa oricum, ci cu două sesiuni de yoga – una dimineața (11:00) pe muzică clasică, cealaltă după amiaza (18:00) cu cocktailuri de gin.

Ai încercat vreodată yoga pe muzică clasică? Dar cu cocktailuri de gin?

Indiferent de răspuns, noi îți spunem că e cazul să încerci 🙂 Așa că ne vedem pe 31 august la Palatul Universul. 

„Dicţionarul zice că yoga înseamnă unitate. Unitate în diversitate, aş completa eu. Pentru mine yoga e o gimnastică a sufletului. E o unealtă şi, în acelaşi timp, o vorbă de duh care mă ajută să râd şi să mă joc mai mult cu mine.

Povestea noastră a început în copilărie (nu ştiu cine pe cine a pus prima ochii), dar, desigur, valurile vieţii ne-au aruncat în zone diferite. Însă scenarii americane se scriu peste tot şi, pentru că prima dragoste nu se uită niciodată, cu 7 ani în urmă drumurile ni s-au intersectat din nou. Atinsă de curiozitatea patimaşă a îndrăgostelii, am vrut să aflu cât mai multe despre ea. Aşa am ajuns să parcurg un curs intensiv de instructor de yoga, ţinut de Bindusar Yoga Kendra Risikesh India (Yoga Alliance UK).

Şi, pentru că cel mai mult îmi place să împart şi să învăţ cu ceilalţi, m-aş bucura să râdem şi să salutăm soarele împreună”. Cam așa este Ral Bratu – inginer electronist cu suflet de artist.

Dacă vreți să încercați gin yoga sau yoga pe muzică clasică, atunci ne vedem la Enescu Spirit pe 31 august la Mezanin, Palatul Universul. Pentru a participa la unul sau la ambele evenimente trebuie să vă înscrieți înainte, așa că vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Veniți îmbrăcați cât mai comod. Dacă aveți, aduceți cu voi o saltea sau un izopren, dacă nu, avem noi. Și tot noi vă așteptăm și cu muzică și, mai ales, cu super cocktailuri cu gin.

Obligatoriu un zâmbet mare la purtător – yoga este o practică foarte serioasă! 

Ral Bratu

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO