fbpx

Căutare

Share this article

Actrita si antrenorul ei personal promit ca acestea te aduc rapid in forma. Daca te numeri printre cei sapte milioane de admiratori care o urmaresc pe Halle Berry pe Instagram, stii bine ca vedeta nu se joaca in privinta formei fizice. Iar daca doresti sa te pregatesti la fel ca ea, acum ai ocazia: in colaborare cu antrenorul ei, Peter Lee Thomas, Halle Berry a lansat o serie de exercitii care pot fi facute oriunde. Iar partea cea mai buna e ca sunt gratis, scrie Shape.

Halle Berry a anuntat recent parteneriatul pe Instagram, dezvaluind ca va prezenta exercitiile pe FitOn, o aplicatie de fitness care ofera exercitii prezentate de antrenorii celebritatilor. Cassey Ho si Julianne Hough, de exemplu, au colaborat recent cu FitOn.

Exercitii care pun inima la treaba, de la Halle Berry

Berry si Thomas promit ca exercitiile lor iti vor pune inima la treaba. Ei prezinta un mixt de miscari inspirate din artele martiale, ideale pentru intarirea corpului si a mintii, miscari pliometrice pentru imbunatatirea fortei si a agilitatii, si antrenamente cu greutati pentru marirea masei musculare.

Halle Berry, in varsta de 54 de ani, prefera exercitiile combinate si artele martiale, asa ca are ce sa le arate fanilor sai. Antrenorul sau a spus, la un moment dat, ca Berry are nivelul de fitness al unei persoane cu jumatate din varsta ei.

Citește continuarea pe andreearaicu.ro!
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO