Wild Carpathia: un vin pentru un film - LIFE.ro

Căutare

Share this article

„Wild Carpathia” se numără printre cele mai cunoscute iniţiative de promovare şi protejare a valorilor naturale şi culturale din România. Totul a început cu un film documentar dedicat Carpaţilor, iar acum, în pragul lansării celui de-al patrulea episod „Wild Carpathia”, Charlie Ottley, realizatorul şi prezentatorul seriei de documentare vă propune să degustaţi nu doar imagini uimitoare de pe teritoriul ţării, ci şi o colecţie de vinuri omonime.
Noul brand de vin Wild Carpathia Collection este un produs dedicat strângerii de fonduri pentru finanţarea Wild Carpathia, episodul 4. Sumele strânse din vânzarea colecţiei de vinuri vor fi folosite pentru finalizarea filmul documentar care va fi lansat la finalul lui 2016 pe canale TV româneşti şi internaţionale.
Vinul, o creaţie marca 1000 de Chipuri şi Vinland, realizat împreună cu echipa Wild Carpathia este prezent pe piaţă într-o ediţie limitată, la preţul de 132 lei. 
Etichetele colecţiei – Carpathian Lynx, Carpathian Wolf, Carpathian Bear – duc mai departe ideea promovării faunei din Carpaţi. Pe lângă cele trei „figuri emblematice” de pe eticheta vinurilor, pe spatele sticlei veţi găsi fragmente dintr-un poem scris de însuşi Charlie Ottley. Doar cumpărând întreaga colecţie veţi putea citi în întregime versurile.
Pe lângă statutul de „susţinător” al demersului iniţiat de Charlie Ottley, calitatea vinului este un motiv în plus să cumpăraţi Wild Carpathia Wine Collection Red – o combinaţie unică de Fetească Neagră, Syrah şi Cabernet Franc.
„Am creat acest vin pentru «prădătorii alfa», un vin care va ajuta şi la protejarea lor, de unde a pornit şi ideea etichetelor. Este un vin tânăr, puternic, cu note distincte de mirodenii, piper, cacao. Este un vin care se face remarcat singur, dar care merge asociat şi cu o friptură în sânge! Fiind un cuvee excepţional, calitatea şi valoarea lui vor creşte odată cu trecere timpului”, aşa descrie Charlie Ottley, noua colecţie de vinuri.


Wild Carpathia Wine Collection Red poate fi cumpărat online de pe site-ul wildcarpathia.tv, precum şi în wine-barurile 1000 de Chipuri, în câteva magazine specializate în vinuri şi în librăriile Cărtureşti din ţară.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO