fbpx

Căutare

Share this article

Dacă ai avut vreodată o relație cu un narcisist, probabil că ai vrea să știi pe viitor care sunt acele zodii care sunt predispuse spre narcisism. Mai ales dacă te ghidezi uneori după semnele astrale în viață.

Narcisiștii fac tot ce le stă în putință pentru a obține ceea ce doresc, chiar dacă asta duce la violență. Deși pot părea fermecători și calzi, sunt de fapt reci, detașați și lipsiți de compasiune și empatie.

Din acest motiv, Fecioarele sunt adesea considerate cel mai narcisist semn zodiacal din astrologie.

Unii narcisiști sunt pe deplin conștienți de caracteristicile lor și nu fac nimic în privința asta deoarece nu cred că trăsăturile lor de caracter reprezintă ceva rău. Sunt doar concentrați și hotărâți să obțină de la viață ceea ce vor. Narcisiștii cred că sunt superiori tuturor.

Citește și: 4 tipuri de narcisiști. Cum îi recunoști și cum îi diferențiezi?

Dar există un lucru pe care narcisiștii nu-l doresc și acesta este lipsa de atenție.

Nu lua niciodată un narcisist la valoarea lui nominală și nu crede ceea ce spune, mai ales dacă este vorba despre el însuși.

Pentru a te ajuta să identifici adevărata natură a unui narcisist, iată o clasificare a acelor zodii care sunt predispuse spre narcisism, de la cei mai narcisiști la cei mai puțin narcisiști.

Fecioara

Fecioarele au cel puțin o trăsătură narcisistă, adică sunt convinse că sunt întotdeauna cel mai mare geniu dintre cei cu care se însoțesc.

Fecioarele sunt pline de ele însele. Poate pentru că cei din zodia Fecioară sunt atât de deștepți, sunt mincinoși foarte buni și vor minți pentru a obține ceea ce vor.

Narcisiștii caută perfecțiunea – vor partenerul perfect, casa perfectă, locul de muncă perfect. La fel și Fecioarele. Narcisiștii și Fecioarele se pot comporta într-un mod arogant sau vanitos.

Zodii care sunt predispuse spre narcisism: Taur

Taurii tind să creadă că sunt mai buni și merită mai mult decât majoritatea oamenilor. Se pare că au impresia că ceea ce fac pentru propriul câștig merită toți banii.

Le lipsește capacitatea de a empatiza – dacă nu li s-a întâmplat, nici măcar nu se vor deranja să încerce să o înțeleagă.

Taurul și narcisiștii tind să fie și bătăuși care își doresc întotdeauna să meargă pe calea lor și au probleme intense de furie. Sunt maeștri manipulatori și pot fi superficiali și materialiști.

Cu toate acestea, cel mai narcisist lucru al Taurului este capacitatea lui de a convinge oamenii să facă lucruri pe care nu le-ar face niciodată în mod normal. Trebuie să fii în gardă atunci când ai de-a face cu Taur.

Citește și: „Nevoile mele sunt mai importante decât ale tale”: Cum recunoști relația cu un narcisist

Leu

Leii sunt atât de plini de ei înșiși, încât nu este greu să-i vezi ca narcisiști. Ei cred cu sinceritate că lumea se învârte în jurul lor și că este justificat să facă tot ce pot să o păstreze așa.

Sunt foarte siguri, dar sunt în secret nesiguri, la fel ca un narcisist. Leii au inventat practic bombardarea iubirii, tactica de a seduce pe cineva cu atenție, cadouri, texte și flori.

Leii vor face aproape orice pentru a-și satisface dorințele și nu le pasă cine este rănit în acest proces. Dacă ai nevoie să te deconectezi de un Leu narcisist, el te va învârti în discuții, astfel încât tot el să fie victima.

Zodii care sunt predispuse spre narcisism: Scorpion

Dacă Scorpionul se află într-un loc bun, nu este atât de narcisist, dar ai grijă dacă ai de-a face cu unul care a fost rănit sau trădat recent; devine extrem de concentrat asupra răzbunării. Când Scorpionul este pe calea de război, nu îi pasă cine este rănit

Rambursarea pentru Scorpion este rece, calculatoare și violentă. Se pare că nu văd cât de greșit este să profite de ceilalți pentru a obține ceea ce vor. Au talentul de a bloca complet oamenii și de a-i șterge din viața lor.

Vărsător

Dacă l-ai acuza pe Vărsător că este narcisist, el ar spune că te-ai înșelat – e doar independent. Ei bine, pot fi independenți până la punctul în care nu se gândesc la nimic altceva decât la propriile dorințe.

Poate că vor să ajute oamenii și pământul, dar nu dacă sunt implicate prea multe sentimente. Vărsătorul are calitățile reci și distante pe care le au narcisiștii.

De asemenea, vor profita de oameni pentru propriile lor obiective, iar uneori munca lor de caritate este doar un mod de a atrage atenția și adepții. Vor să inspire pentru că adoră acest tip de atenție.

Vărsătorii cred că știu mai bine decât tine și, dacă te folosesc pentru propriile lor obiective, ar trebui să te simți flatat.

Zodii care sunt predispuse spre narcisism: Berbec

Berbecul este mai puțin nesocotit decât narcisist. Nu se gândește întotdeauna la ceilalți și nu îi ia în considerare, chiar și atunci când este vorba despre persoane dragi.

Acest semn zodiacal face ceea ce își dorește și, dacă funcționează pentru alții, este grozav; dacă nu, nu este preocuparea Berbecului. Nu încerca să îi provoci statutul superior pentru că veți avea un război.

Zodii care sunt predispuse spre narcisism
Foto: Shutterstock

Săgetător

Dacă împiedici un Săgetător să obțină ceea ce își dorește, te va face să regreți. Când vine vorba de a spune ce le trece prin minte, Săgetătorilor nu pare să le pese cât de mult doare. Este imposibil pentru ei să vadă lucrurile din punctul de vedere al altei persoane.

Când folosesc tactici de manipulare, nu văd ce este greșit. Săgetătorul nu este rău așa cum pot fi narcisiștii, ci doar imatur și egocentric.

Zodii care sunt predispuse spre narcisism: Rac

Racii pot fi nevoiași ca un narcisist și vor folosi orice trucuri au la îndemână pentru ca cineva să le acorde atenție. Dar Racii sunt prea plini de compasiune pentru a fi adevărați narcisiști.

Ei ar putea fi dependenți de alții, pesimiști și extrem de suspicioși, dar nu sunt aroganți, lipsiți de emoție sau înșelători. Când Racul este rănit emoțional, acesta poate deveni foarte egocentric și consumat de sentimente de autocompătimire.

Gemeni

Gemenii tind să fie prea împrăștiați și dezorganizați pentru a fi buni narcisiști. Sunt deștepți și cu siguranță pot învârti o poveste pentru a face din ei adevărați eroi, dar nu sunt pricepuți să folosească oamenii pentru propriile nevoi.

Aceștia pot fi narcisiști atunci când vine vorba de a vorbi despre ei înșiși, dar chiar și așa, nu vor să rănească pe nimeni. Gemenii sunt inteligenți și foarte sociabili, trăsături utile dacă ești narcisist, însă, în esența lor, prea amabili și atenți pentru a fi buni narcisiști.

Zodii care sunt predispuse spre narcisism: Balanța

Balanțele pot fi foarte înșelătoare și superficiale. Le plac lucrurile frumoase și oamenii drăguți și își vor folosi farmecul pentru a le obține. Toate Balanțele se bucură de atenție și așteaptă în mod natural un tratament diferențial special.

Dar nu sunt reci sau arogante. Balanțele încearcă să evite conflictele. Iubirea vorbește despre ei înșiși și vor exagera aceste sentimente dacă simt că ascultătorul nu este suficient de impresionat.

Nu contează dacă ați jucat același rol în piesa de la școală – cel din zodia Balanța vă va spune că a făcut-o mai bine decât tine.

Capricorn

Capricornii sunt prea fiabili și conștiincioși pentru a fi extrem de narcisiști. Dar asta nu înseamnă că nu au unele trăsături narcisiste.

Acest semn zodiacal poate fi oarecum calculat și cu inima rece atunci când vine vorba de obținerea a ceea ce își doresc. Dacă Capricornul ar fi narcisist, probabil că ar avea ceva de-a face cu munca sau cariera lui; manipularea unei persoane dragi nu i se potrivește deloc.

Zodii care sunt predispuse spre narcisism: Pești

Deoarece Peștii sunt de obicei atât de dezinteresați, ei tind să nu fie narcisiști. Ei ar avea prea multe probleme în a fi calculați, reci și insensibili, deoarece acele calități sunt împotriva a tot ceea ce reprezintă ei.

Peștii se simt mai confortabili ca adepți decât lideri și probabil că nu au energia necesară pentru a fi narcisiști.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO